تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: علوم آزمایشگاه آزاد .vs اتاق عمل سراسری، لطفا نظر بدید کدومو برم؟؟

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببين دوست عزيز به چند دليل اتاق عمل بهتره اول اينكه اخر كار كه مدرك ميگيري مدرك دانشگاه سراسري رو بهت ميدن كه اين مهم ترين دليلشه دوم اينكه علوم ازمايشگاهي اكثر كلاساش عملي و اگه بخواي ازاد بري ترمي خداد تومن پياده ميشي
    سوم اين كه درسته اتاق عمل تا كارشناسي داره ولي ميتوني تو رشته هاي مرتبط (مثل هوشبري ) ادامه تحصيل بدي

2. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتاق عملو نریا... حمالیه... یکی از فامیلامون میخونه میگه هیچکی تو اتاق عمل تحویلت نمی گیره -کارایی هم که اون جا میکنی کثیفو افتضاحه!!!

4. این کاربر از مهسا.ش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عجب شانسی داری تو
    خوب موقعی به هم خوردیم

من دانشجوی کارشناسی پیوسته علوم ازمایشگاهی دانشگاه ازادم

6. این کاربر از Aino -peyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THE GUY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    karaj

13

عجب شانسی داری تو
    خوب موقعی به هم خوردیم

من دانشجوی کارشناسی پیوسته علوم ازمایشگاهی دانشگاه ازادم
    بله خیلی خوش شانسم.منم بیشتر از اتاق عمل به علوم آزمایشگاه علاقه دارم.حالا میشه یه توضیحی در مورد شهریه اش بدین و اینکه روند صعودیش چطوریه؟؟ مثلا بعد از چند ترم چقدر میشه؟؟
    Last edited by THE GUY; 11-09-2010 at 20:57.

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اتاق عملو نریا... حمالیه... یکی از فامیلامون میخونه میگه هیچکی تو اتاق عمل تحویلت نمی گیره -کارایی هم که اون جا میکنی کثیفو افتضاحه!!!
    نه دوست عزیز این رشته افتضاح نیست فامیل شما تو بیمارستان افتضاح کار میکنه وگر نه رشته ی پول سازیه
    تازه با مدرک لیسانس دنبال کار رفتن فایده نداره به فامیلتون بگو ادامه تحصیل بده
    Last edited by GHOST RECON; 11-09-2010 at 13:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

9

بله خیلی خوش شانسم.منم بیشتر از اتاق عمل به علوم آزمایشگاه علاقه دارم.حالا میشه یه توضیحی در مورد شهریه اش بدین و اینکه روند صعودیش چطوریه؟؟ مثلا بعد از چند ترم چقدر میشه؟؟

من ازاد میرم شهریه ثابت 202000

موقعیت شغلی در ایران : رشته علوم‌آزمایشگاهی از جمله رشته‌هایی است که بازار کار نسبتاً خوبی دارد ( البته در شهر های مختلف و اینکه متقاضی استخدام در چه نوع آزمایشگاهی باشید متفاوت است ) . زیرا امروزه جامعه ما به امر بهداشت و سلامتی پی برده است و بی شک بدون استفاده از آزمایشگاه‌های تشخیص طبی حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع بیماری‌های عفونی و آلرژی‌ها یا مبارزه با بیماری‌های ژنتیکی امکان‌پذیر نیست‌.
    مقطع کارشناسی ارشد : فارق التحصیلان مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی می توانند از طریق آزمون کارشناسی به کارشناسی ارشد در گرایش های زیر ادامه تحصیل دهند : بیوشیمی بالینی، خونشناسی، انگل شناسی، میکروب شناسی، قارچ شناسی، ویروس شناسی، ژنتیک انسانی، ایمونولوژی، بیوتکنولوژی، فیزیولوژی ، سم شناسی و سایر رشته هایی که طبق مصوبات مجوز ادامه تحصیل در آن را دارد .
    مقطع PHD : فارق التحصیلان کارشناسی ارشد با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد به PHD می توانند در گرایش های مذکور شرکت نمایند.

10. این کاربر از Aino -peyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من ازاد میرم شهریه ثابت 202000

موقعیت شغلی در ایران : رشته علوم‌آزمایشگاهی از جمله رشته‌هایی است که بازار کار نسبتاً خوبی دارد ( البته در شهر های مختلف و اینکه متقاضی استخدام در چه نوع آزمایشگاهی باشید متفاوت است ) . زیرا امروزه جامعه ما به امر بهداشت و سلامتی پی برده است و بی شک بدون استفاده از آزمایشگاه‌های تشخیص طبی حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع بیماری‌های عفونی و آلرژی‌ها یا مبارزه با بیماری‌های ژنتیکی امکان‌پذیر نیست‌.
    مقطع کارشناسی ارشد : فارق التحصیلان مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی می توانند از طریق آزمون کارشناسی به کارشناسی ارشد در گرایش های زیر ادامه تحصیل دهند : بیوشیمی بالینی، خونشناسی، انگل شناسی، میکروب شناسی، قارچ شناسی، ویروس شناسی، ژنتیک انسانی، ایمونولوژی، بیوتکنولوژی، فیزیولوژی ، سم شناسی و سایر رشته هایی که طبق مصوبات مجوز ادامه تحصیل در آن را دارد .
    مقطع PHD : فارق التحصیلان کارشناسی ارشد با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد به PHD می توانند در گرایش های مذکور شرکت نمایند.
    مرسی، شهریه با متغیراش کلا چقدر میشه؟؟؟ تو ترمای بعدی چقدر میره بالا؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرسی، شهریه با متغیراش کلا چقدر میشه؟؟؟ تو ترمای بعدی چقدر میره بالا؟؟
    شهریه ثابت رو که گفتم 202000

شهریه متغیر هم حدود 400000

البته اگه 20 واحد رو کامل برداری

اگه میخوای کل 130 واحد رو اینحا برات میذارم

22 واحد عمومی- 31 واحد دروس پایه- 61 واحد دروس اختصاصی- 16 واحد کاراموزی در عرصه

13. این کاربر از Aino -peyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

امروز علوم آزمایشگاهی آزاد ثبت نام کردم. از همه ی دوستانی که جواب دادن تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

10

امروز علوم آزمایشگاهی آزاد ثبت نام کردم. از همه ی دوستانی که جواب دادن تشکر.
    اگه فضولی نباشه میتونم بپرسم کدوم واحد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •