رفتم خبرت ميدم.
اما من كه نشنيدم جايي انگليسي تدريس بشه.حتي همون شريفش!
احتمالا شما شنيدين منابع زبان اصليه . تدريس كه نميشه ، اونم تو ليسانس. شايد يكي مسلط نبود به زبان خوب هيچي نميفهمه.
رفتم خبرت ميدم.
احتمالا شما شنيدين منابع زبان اصليه . تدريس كه نميشه ، اونم تو ليسانس. شايد يكي مسلط نبود به زبان خوب هيچي نميفهمه.
آقا یکمی هم از رشته روانشناسی عمومی و آینده کاریش با لیسانس و فوق لیسانس توضیح بدین و تفاوتش با بالینی.مردم از بس تاپیک زدم.
با لیسانس روانشناسی عمومی میشه تو کلینیک روانی یا اورژانس 123 کار کرد؟
منم فکر می کردم همینطور باشه. خب حالا مطمئن شدم.رفتم خبرت ميدم.
ممنون
فکر کنم روانشناسی بالینی مختص به رشته تجربی باشه. دقیق نمی دونم.آقا یکمی هم از رشته روانشناسی عمومی و آینده کاریش با لیسانس و فوق لیسانس توضیح بدین و تفاوتش با بالینی.مردم از بس تاپیک زدم.
با لیسانس روانشناسی عمومی میشه تو کلینیک روانی یا اورژانس 123 کار کرد؟
در مورد زمینه کاری ، می تونی سری به این تاپیک بزنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در مورد دانشگاه سراسری کرج کسی اطلاعاتی داره؟؟ سرچ کردم ولی هیچی پیدا نکردن ، نه سایت ، نه آدرس ، نه عکس![]()
ببخشید دیر جواب میدم نبودم آخه
منظورتونو درست نمیدونم چیه ولی من خودم دانشگاه امیرکبیر درس میخونم تمام استادها به فارسی درس میدن البته تو ارشد بعضی درسا رو زبون اصلیم درس میدن ولی در کل اگر زبان بلد نباشی کلات پس معرکس![]()
سلام
من ترم اخر نرم افزار کاردانی هستم . می خواستم بدونم برای شرکت در سراسری کی باید اقدام کنم و امتحانش کی هستش .
برای درس خوندن نظرتون در مورد کلاس های آمادگی کنکور چی هستش .
سپاس
سلام
من ترم اخر نرم افزار کاردانی هستم . می خواستم بدونم برای شرکت در سراسری کی باید اقدام کنم و امتحانش کی هستش .
برای درس خوندن نظرتون در مورد کلاس های آمادگی کنکور چی هستش .
سپاس
صنعت نقت درس هاشو ظاهرا انگلیسی ارایه میکنه (البته اون سری از استادهایی که انگلیسی بلدن، باقیشون شکسته و به درد نخور و به قول معروف فینگلیش درس میدن)
اگه یادتون باشه رییس جمهور محبوب 2 سال پیش بود(گمان میبرم) که دستور داد در تمام دانشگاههای وزارت علوم زبان تدریس پارسی شود![]()
ببخشید دیر جواب میدم نبودم آخه
منظورتونو درست نمیدونم چیه ولی من خودم دانشگاه امیرکبیر درس میخونم تمام استادها به فارسی درس میدن البته تو ارشد بعضی درسا رو زبون اصلیم درس میدن ولی در کل اگر زبان بلد نباشی کلات پس معرکسبا شروع کلاس ها معلوم شد که تو دانشگاه امیرکبیر میکس شده درس می دن. یعنی انگلیسی درس می دن ( یا حرف می زنن ) و رو تخته انگلیسی و فارسی می نویسن . البته امتحان چون کتبیه فارسی و کتابهاشون انگلیسی. کلا به استاد بر می گرده.صنعت نقت درس هاشو ظاهرا انگلیسی ارایه میکنه (البته اون سری از استادهایی که انگلیسی بلدن، باقیشون شکسته و به درد نخور و به قول معروف فینگلیش درس میدن)
اگه یادتون باشه رییس جمهور محبوب 2 سال پیش بود(گمان میبرم) که دستور داد در تمام دانشگاههای وزارت علوم زبان تدریس پارسی شود
کدوم رشته ها؟ چه ترمهایی؟ اتفاقا با شروع کلاسهای ما من فهمیدم حتی منابع ترم اولیها فارسی هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)