شما تا به حال دقت كردين هر چي تاپيك زدين اصلا موضوع مناسب انتخاب نكردين
همه اين سبك بوده
جون مادر جون عمه
يكي به دادم برسه
خواهش مي كنم عنوان هاي مناسب انتخاب كنيد
شما تا به حال دقت كردين هر چي تاپيك زدين اصلا موضوع مناسب انتخاب نكردين
همه اين سبك بوده
جون مادر جون عمه
يكي به دادم برسه
خواهش مي كنم عنوان هاي مناسب انتخاب كنيد
اگه بخواي متن ستاب يا عكس هايش و يا آن را فارسي كني با resource hacker مي توني .
آقا این کاملا روشنه.می خوام ستاپ برنامه ها رو عوض کنم و مثلا تبلیغاتی در آن جایگزین کنم.مثل مجموعه کینگ شرکت پرند که در تمامی ستاپ برنامه ها لوگو شرکت خودشون را قرار داده اند.![]()
لينك دانلود ريسورس هكر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب مدیر بس که شما آدم را تحویل میگیرید آدم مجبور میشه چنین موضوعاتی انتخاب کنه.چشم از این به بعد موضوعات سنگین تری انتخاب می کنم.نوشته شده توسط MaFia
![]()
سلطانی جان این برنامه خیلی از ستاپ ها رو نمی تونه عوض کنه .در ضمن بیشتر برای فارسی کردن برنامه های نصب شده به کار میره.با تشکر فراوان از شما دوست عزیزنوشته شده توسط soltany
ميرزايي جون چرا عصباني ميشه
راستي يه سوال من از شما دارم اين عكسي كه كنار اسم شما است متعلق به خانوم آريا جيواني هست يا خير ؟
آقا بگرد دنبال برنامه هاي Resource Changer كه البته بتونن Visual C ++ رو ساپورت كنن كه كد گذاريش خيلي پيش رفته هست. هر برنامه اي اين كار رو نميتونه بكنه و برنامه هاايي مثل Resource Hacker بيش تر برنامه هايي كه با
Visual Basic ويا Delphi كامپايل شدن رو ميتونه عوض كنه. در اين زمينه هيچ چيزي قطعي نيست.
شايد يه برنامه پيدا كردي كه با Visual C ++ نوشته شده و بتوني به راحتي عوضش كني .
ولي ستاپ هاي درست شده با Install Shild (اگه درست نوشته باشم) يا Wise Installer با اين كارا عوض نميشن
دنبال نرم افزاري از همين نوع ولي قوي تر بگرد.
سلام
چجوری میشه از برنامه ای کپچر گرفت تا بفهمیم چه فایلهایی کجا ریخته میشه.مثلا تو ریجیستر یا هر جا.
که بشه پیدا کرد و یه اینستال خودمونی ساخت
مرسی
در start menu گزینه ی run رو انتخاب کن بعد تایپ کن msconfig بعدش startup رو انتخاب کن و انوقت هر گزینه رو که خواستی تیکش رو بردار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)