به نظر من مزدا 3 2007 تیپ 3 بگیر.ماشین فوق العاده ایه.از نظر زیبایی هم که از 2010 قشنگتره.در ضمن 2010 بالای 40 میلیونه.ولی موتوری قویتره ولی نه خیلی.
به نظر من مزدا 3 2007 تیپ 3 بگیر.ماشین فوق العاده ایه.از نظر زیبایی هم که از 2010 قشنگتره.در ضمن 2010 بالای 40 میلیونه.ولی موتوری قویتره ولی نه خیلی.
ولی راحتی و موتوره مگان بهتره
خواهرم مگان 1600 داره.اطاق ماشین خیلی معمولیه و راحتیه آنچنانی هم نداره.من پشت فرمونش ننشستم ولی داداشم که نشت گفت 405 2000 رو نمیتونه بگیره.
یکی از اشنا ها هم که تو کاره ماشینه یه پیشنهاد توپ به بابام داده اخه بابم براش خیلی کارای اداری انجام داده.
این اشنامون زیاد ماشین خریدو فروش میکنه و یکی از کاراش همینه.
الان یه مزدا3 تیپ3 مشکی مدل 88 با قیمت 27 میلیون تومان رو حساب اشنایی داره میده.
حالا من تو فکرم که این ماشینو بگیرم و روش کار کنم اگرم تونستم یه کمی هم موتورشو تقویت کنم اسپرت که هست ولی اسپرت ترش کنم....
نظره شما چیه؟
اخه از چند نفرم شنیدم که مزدا3 مدل 2007 اسپرت خوریه بیشتری داره.
از طرفیم برای من ابهت شرکت سازنده خیلی مهمه اخه تا اون جایی که میدونم رنو یه ابهت دیگه داره به خصوص در مسابقات رالی که همیشه مقام میاره.
درست مبگم؟
منظوره من مگان2000 بود که وارداتی هست![]()
دوستان میشه در مورد مگان 2000 سدان توضیحاتی بدین؟
چه مدلی در ایران موجوده؟ حدوده قیمت.....
مزدا3 تیپ3 قبلی را توصیه می کنم.از هر نظر کامل است؛ولی به دلیل بالا بودن نسبت تراکم پیشرانه به بنزین سوپر احتیاج دارد؛
چون در غیر این صورت مصرف آن بالاتر می رود.
مگان 2000 سی سی بخر!مناسب شهر و خانواده و برای مسافرتم خوب باشه
تو جاده کم نیاره
کم مصرف و با صرفه باشه
خر کارم باشه
شما شاید از مرسدس بنز پیاد شده و بلا فاصله سوار مگان شدید که راحتی مگان رو حس نکردید!خواهرم مگان 1600 داره.اطاق ماشین خیلی معمولیه و راحتیه آنچنانی هم نداره.من پشت فرمونش ننشستم ولی داداشم که نشت گفت 405 2000 رو نمیتونه بگیره.
چون من از هر ماشینی پیاده شده و سوار مگان شدم اولین حسی که بهم دست داد حس راحتی و نرمی مگان بود!
شاید تو بعضی جا ها از لحاز توان حرکتی از پژو 2000 هم کم بیاره! اما این دو اصلا قابل مقایسه نیستند!
میتونید با دلیلی ماشین مورد نظرتون رو پیشنهاد بدید که به درد دوستون برای خرید بخوره! چون هنوز ایشون ماشین نخریدهمزدا3 تیپ3 قبلی را توصیه می کنم.از هر نظر کامل است؛ولی به دلیل بالا بودن نسبت تراکم پیشرانه به بنزین سوپر احتیاج دارد؛
چون در غیر این صورت مصرف آن بالاتر می رود.
نحوه ی نگهداری اون رو اموزش میدید! این موارد تو موتور مگان هم صدق میکنه!
مزدا 3 2010 موقعی که اومد 42 تومن پیش فروش میشد، الان هم احتمالاً قیمتش زیر 40 تومن هست. موتورش هم فرقی با مدل قبل نداره.
ضمن اینکه موتورشون یکیه مصرف سوخت نسل جدیدش کمتره
میانگین مصرف مدل 2009 : 8.4 لیتر در 100 کیلومتر
میانگین مصرف مدل جدید 7.6 لیتر در 100 کیلومتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)