مانیتور های 2261 ال جی به دلیل مشکلی که پایه ی مانیتور داره همشون مرجوع شدن. الانم نمایندگی های ال جی این مانیتور رو ندارن.
مانیتور های 2261 ال جی به دلیل مشکلی که پایه ی مانیتور داره همشون مرجوع شدن. الانم نمایندگی های ال جی این مانیتور رو ندارن.
Asus MS226H = 250 Behtarin Gozine
میشه یک عکس از این مانیتور بزاری ؟
بفرمایید اینم عکس :
__________________________________________________ __________________________________
ولی من انتخاب خودم رو کردم :
با صفحه گسترده تصاویر بزرگ ببینید
LG W2261V مانیتور
مانیتور LCD صفحه گسترده 22 اینچ
افراد فیلم شناس و علاقه مند به بازی های کامپیوتری این مانیتور LCD صفحه گسترده را دوست خواهند داشت. تراشه های بهینه کننده تصاویر در صفحه نمایش LG FLATRON f-ENGINETM، دقت تصویر بالا و پیشرفته، حرکت آرام صفحه، و تکثیر بی نظیر رنگ ها را ارائه می دهند که محیط را برای تماشای فیلم ها مساعد می سازند. با زمان واکنش 2 میلی ثانیه ای، بازی های ویدئویی بهتر و لذت بخش تر از همیشه خواهند بود.
با تشکر از دوستان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم مثل این مونیتور ال-جی 2261رح ولی ار 23500 سامسونگ بیشتر راضی هستم.
دوستان مانیتور ASUS - 22 - MS228H - LED اسپیکر هم دارد ؟
w2053TQ هم گزينه ي خوبيه و از سري كريستاله(قرمز)
قيمتش حدود 210 هزار تومنه
بابا اين ali honda اينجا هميشه فعاله. معلوم نيست ال جي چه بلايي سرش آورده كه هي سوء تبليغ ميكنه. كلا زياد جدي نگيرش. همه ميشناسنش اينجا. كارش همينه. راه ميره ال جي رو نفرين مي كنه. شايدم يه چيزي گيرش مياد
اگر xbox داري حتما 2261 بگير كه hdmi هم دداره. ولي اگر براي xbox يا ps3 دستگاه جدا داري و اينو براي pc ميخواي 2262 به دليل كنتراست بيشتر ، زاويه ديد بهتر و قيمت يكسان خيلي عاليههههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)