خيلي قشنگ ميخوام
آخه رو كم كنيه
منظورم رو نفهميديد
منظورم يه طرح برا كارت ويزيت كافي نته
ولي نه اينجوري
به اينترنت و كافي نت ربط داشته باشه
ايده بديد
پول نميدم![]()
خيلي قشنگ ميخوام
آخه رو كم كنيه
منظورم رو نفهميديد
منظورم يه طرح برا كارت ويزيت كافي نته
ولي نه اينجوري
به اينترنت و كافي نت ربط داشته باشه
ايده بديد
پول نميدم![]()
خب اینطوری که همه فرار میکننپول نميدم![]()
ای خسیس
چندتا عکس سیم و کامپیوتر بنداز روش تموم شه بره دیگه
مثلا عکس مرورگرها و آفیس و فتوشاپ و از این چیزا بزار
تو گوگل سرچ کنی کلی پیدا می کنی
ببين تا بحث پول اومد گفت سرچ كن
چه دور و زمونه اي شده![]()
کی پول خواست بابا
من فقط نمیدونم چی تو ذهنته شما یه طرح بده ما نظر بدیم![]()
تو این مایه ها خوبه دیگه...
![]()
خب يه طرح كه نمايانگر اينترنت باشه
اگه قرار بود من طرح بدم چرا بحث را مي نداختم
توش جا براي قرار دادن نام كافي نت
آدرس
و خدماتي كه ميديم باشه
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
ممنون بابت طرح
آره ايده جالبي بود
روش طرحمو ميريزم ببينم چطور ميشه
ممنونممممممممممم
عکس صفحه اول گوگل رو بنداز روی کارت .
توی باکس جستجو اسم کافی نت رو بنویس زیرش هم در قسمت پیدا شده ها آدرس و تلفن کافی نت ...
اینم ایده ...![]()
سلامعکس صفحه اول گوگل رو بنداز روی کارت .
توی باکس جستجو اسم کافی نت رو بنویس زیرش هم در قسمت پیدا شده ها آدرس و تلفن کافی نت ...
اینم ایده ..
نه این کار رو اصلا نکن ! ایده اش رو همه استفاده کردن مخصوصا کفی نتی ها لوس میشه !
اطلاعاتت رو برام پخ کن کارت رو راه بندازم. !
چند نمونه اسکاچ کارت ویزیت براتون میذارم، پسند کردید خودم یا دوستان براتون درست میکنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نمیکنم طراحی کارت ویزیت بیشتر از 4-5 هزار تومن هزینه داشته باشه و چیز خاصی نیس که کسی بخواد از لحاظ مالی حرص بزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند نمونه اسکاچ کارت ویزیت براتون میذارم، پسند کردید خودم یا دوستان براتون درست میکنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نمیکنم طراحی کارت ویزیت بیشتر از 4-5 هزار تومن هزینه داشته باشه و چیز خاصی نیس که کسی بخواد از لحاظ مالی حرص بزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)