دو تا 86 داشت با یک 64 که من یکی از 86 ها رو انتخاب کردم، البته یک گزینه دیگری هم بود که دو تا Ultimate داشت و یک Home peremeum که من Ultimate رو انتخاب کرده بودم.
دو تا 86 داشت با یک 64 که من یکی از 86 ها رو انتخاب کردم، البته یک گزینه دیگری هم بود که دو تا Ultimate داشت و یک Home peremeum که من Ultimate رو انتخاب کرده بودم.
چرا ويندوز 64 بايد از 32 سريعتر باشه ؟ 64 بيت تنها حافظه بيشتري رو آدرس مي ده بنابراين لزومي نداره سريعتر باشه. البته اگر تست كردي حرفت رو منكر نمي شم ولي اگر دليل يا مقاله علمي داري بگو.فقط برنامه های زیر در 64 بیت بهتر عمل خواهند کرد:
- برنامه هایی که نیاز به محاصبات دقیق ریاضی و عملیات های floating-point دارند.
- برنامه های بصری و برنامه هایی که حجم قابل توجهی اطلاعات را مدام به رم انتقال میدهند. (مانند بازیها)
راستي مقالت هم خوب بود.![]()
بله شما باید Windows 7 Ultimate x64 رو انتخاب میکردید.دو تا 86 داشت با یک 64 که من یکی از 86 ها رو انتخاب کردم، البته یک گزینه دیگری هم بود که دو تا Ultimate داشت و یک Home peremeum که من Ultimate رو انتخاب کرده بودم.
سوال خیلی خوبی پرسیدین و خوبه که مطالب رو با سوال به چالش کشید.چرا ويندوز 64 بايد از 32 سريعتر باشه ؟ 64 بيت تنها حافظه بيشتري رو آدرس مي ده بنابراين لزومي نداره سريعتر باشه. البته اگر تست كردي حرفت رو منكر نمي شم ولي اگر دليل يا مقاله علمي داري بگو.![]()
در حقیقت فرق بین 32 و 64 بیت مقدار دسترسی اونها به Physical Memory نیست. اساس تفاوت 32 و 64 بیت مسیر پردازش و میزان استفاده از قدرت پردازشی هستش.
درسته که کاملا به Physical Memory وابسته هست ولی در شرایط برابر در نظر بگیرید. مثلا سیستم زیر:
VGA - GTX480
CPU - Corei7 920 2.67GHz
RAM: 3GB 1333
خب سیستم بالا واقعا قدرتمنده و یک CPU و گرافیک وحشتناک داره. گرافیک حالا مهم نیست ولی این CPU با 8 مگابایت کش و 4 هسته حرفی برای گفتن نمیزاره.
اما 3 گیگابایت رم داره.
در همین شرایط ویندوز 64 بیت سرعت بسیار بهتری خواهد داشت. با اینکه عملا در 64 بیت مقدار رم کاهش هم پیدا میکنه. چون 64 بیت خودش بیشتر رم مصرف میکنه. اما ویندوز 64 بیت میتونه از تمام قدرت این CPU استفاده کنه.
البته هرچقدر که مقدار رم این سیستم از حدود 3.22GB بیشتر بشه سرعت سیستم یه طورایی تساعدی بالا میره.
البته من اینو روی 2 سیستم امتحان کردم.
همین الان سیستم خودم یک ورژن 32 و یک ورژن 64 بیت ویندوز 7 داره.
اگر وقت کنم حتما یک بنچمارک میزارم که با توجه به 3 گیگابایت بودن رم سیستم من میتونه جالب باشه. چون واقعا سرعت فریم بازیهام بیشتر شدن.
موفق باشید.
خیلی ممنون مقاله خوبی بود
فقط یه سوال آیا بازی PC رو ویندوز 64 بیت جواب میده کسی امتحان کرده ؟؟
Last edited by Davood_titan; 26-01-2011 at 09:49.
بله من تمام بازیهام که حدود 20 تا هستند رو روی 64 بیت نصب کردم و هیچ کدوم حتی یک خطا هم ندادند.
خیلی ممنون مقاله خوبی بود
فقط یه سوال آیا بازی PC رو ویندوز 64 بیت جواب میده کسی امتحان کرده ؟؟
تا حالا هم کسی رو ندیدم که بازیهای سال 2005 به این طرف روی سیستمش نصب نشه.
به عنوان تجربه ی خودم میگم چون منم کسی بودم که از 64 بیت میترسیدم و فکر میکردم الان نصب کنم به مشکل میخورم و فلان چیز رو نمیشناسه و این حرفها.
ولی استفاده کردم و دیدم واقعا هیچ فرقی با 32 بیت نداره. فقط سریعتره. تا حالا توی 64 بیت هنگ نداشتم؛ فتوشاپ مخصوص 64 بیت گرفتم و عالی عمل میکنه. 32 بیتش هم خوب کار میکرد روی این.
سلام سیپیو e5400 و رم 4 گیگ واسه 64 بیتی خوبه؟
بلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه
سلام دوستان
سیستم من 4 گیگ رم داره و ویندوزم هم 64 بیتی هست! به تازگی SP1 رو روش نصب کردم و بعد از اون مقدرا اشغال شدن رم توسط ویندوز حدودا 1.04 گیگ شد!!
در صورتی که قبلا حدود 880 مگ بود!
میخواستم ببینم این طبیعی هست؟
ممنون
راستش زمان تست نسخه ی بتا من این رو به هرکس گفتم کسی قبول نکرد.سلام دوستان
سیستم من 4 گیگ رم داره و ویندوزم هم 64 بیتی هست! به تازگی SP1 رو روش نصب کردم و بعد از اون مقدرا اشغال شدن رم توسط ویندوز حدودا 1.04 گیگ شد!!
در صورتی که قبلا حدود 880 مگ بود!
میخواستم ببینم این طبیعی هست؟
ممنون
ولی حقیقتش اینه که نصب سرویس پک مقدار اشغال رم رو بالا میبره.
حالا من پیگیر این موضوع هستم و چک میکنم ببینم علتش چیه.
سلام من که 4 گیگ رم دارم الانم 840 مگ از رم رو اشغال کرده.
واسه من که اینجور نبوده که 1 گیگ از رم رو اشغال کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)