اگه هم بودجه برات مهم نیست
COWON J3 بگیر
آخر پلیره با 64 ساعت پخش.
![]()
اگه هم بودجه برات مهم نیست
COWON J3 بگیر
آخر پلیره با 64 ساعت پخش.
![]()
این دو عکس مربوط به کدوم مدلها میشه؟
حدود قیمتش چقدر ه ؟
سفیده آیریور e30هست و اون یکی هم سونیNWZ-S745.
کوون حدود 300 ت.من باید باشه.قیمت دقیق رو از قسمت کوون میتونی بپرسی.
Last edited by your_star; 14-09-2010 at 11:33.
با اینکه کامل بنظر میاد ولی قیمت بالا این مورد رو برای من حذف میکنه . فکر کنم ایریور برای من مناسب باشه .
---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------
تو عکسی که از مدل ایریور گذاشته شده دگمه ها مشخص نیست ؟ فکر کنم لمسی باشه و با نزدیک شدن دست تو اون قسمت سفید رنگ نمایان بشه؟ همینطوره؟
من با تیتـر تاپیک یه چیـز یادم میاد سونـی یه مـدل داره 3 میـن شارژش میکنـی 3 ساعت پخش میکنه !
هنوز دوست عزیز من همون creative به شما پیشنهاد می دم که تو پست دوم گفتم.
چون کیفیت پخشش خیلی متناسب با قیمتش عالیه و از همه مهمتر پورت line in داره و هدفونی هم که داره از نظر من بهترینه.
بهترین پلیر ها از نظر زمان ماندگاری باطری به ترتیب برند:
1)cowon
2)sony
3)irever
4)creative
البته منظورم برند های مشهور ایران و مقایسه پلیر های هم قیمت.
این ملاک شما برای پیدا کردن پلیر مثل خریدن ماشین برای لاستیک هست شما بوجت رو بگو نوع آهنگ هایی که گوش میدی .
هدفون احتمالی که داری هم بگو(اگه نداری که هیچ).
نیازت رو بیشتر توضیح بده.
لیست پلیر های تو بازار رو هم ببین :
شاید به نتیجه بهتری برسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله آیریور لمسی هست
به نظر بهترین انتخاب برای شما
یه مقایسه ای شد گفتم منم یه چیزی بگم !
باتری در اپل ایپاد ها با توجه به سیاست شرکت که داره همه چی رو کوچیکتر میکنه میزان شارژ به طور کلی قابل رضایت نیست ! و من واقعا به جز کلاسیک از شارژ بقیه ایپاد ها به اون صورت راضی نیستم ...
تو کوچیک کردن هم اپل داره زیاده روی میکنه همه چیز که به کوچیک کردن و سبک کردن پلیر نیست حتی خیلی ها واقعا به خاطر قطر کم و کوچیک بودن ایپاد های جدید واقعا نمیتونن باهاشون کار بکنن! ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)