مدرسه ما که پارسال تا نتایج اومد زنگ زد زرتی شماره داوطلبی و اینارو ازمون گرفت ! نذاشت اشکای ما خشک شه ...
مدرسه ما که پارسال تا نتایج اومد زنگ زد زرتی شماره داوطلبی و اینارو ازمون گرفت ! نذاشت اشکای ما خشک شه ...
بچهها از همين اول بسمالله تأييدهي تحصيلي فراموش نشه. بريد دفتر خدمات پستي بگيريد. بعدن دردسر ميشه.
این دیگه چیه؟بچهها از همين اول بسمالله تأييدهي تحصيلي فراموش نشه. بريد دفتر خدمات پستي بگيريد. بعدن دردسر ميشه.
دوستان برای گرفتن مدارک از محل دبیرستان یا پیش دانشگاهی اولیا هم باید باشن؟
دوستم رفته گفتن برو با اولیات بیا![]()
این دیگه چیه ؟؟
جایی ننوشته می خوان که
تأييدهي تحصيلي رو تو يكي از تاپيكا توضيح دادم. بذاريد پيداش كنم اينجا پستش كنم.
نه عزیز من تاییده ی تحصیلی نیازی نیست. فقط دیپلم و پیش رو از مدرسه بگیرید. الکی نمیخواد برید و مدرک بگیرید؛ اگر این تاییده تحصیلی نیاز باشه از طریق دانشگاه اقدام بشه بهتره. شما هم دوست عزیز انقدر نگو و بذار اگر خود دانشگاه نیاز داشت بگه و بچه ها اقدام کنند. مثل من که در اومدند گفتند باید بری دفترچه پست کنی و بعد دیدم اصلا مشمول نیستم!
Last edited by Lord Farshad; 08-09-2010 at 11:24.
اره تائیدیه ی تحصیلی رو از دانشگاه بپرسین وقتی قبول شدین
یا خودشون اینکارو میکنن یا فوقش میرین اداره پست
تاییدیه تحصیلی تو خود دانشگاه مراحلش انجام میشه . من نمیدونم چرا اطلاعات غلط میدن به مردم !![]()
شما دارين اطلاعات غلط ميدين. چون تو همهي دانشگاها انجام نميشه. بهتره همه از همين اول برن دنبالش ببينن اگه دانشگاهشون همچين چيزي رو ميخواد انجامش بدن تا شرش كم شه. چون كلي كاغذبازي داره تو آموزش و پرورش.
یه نقطه ای فکر کنم اشتباه میکنی
من با دوستم رفت م ثبت نام یونی
تائیدیه نبرد
بعدشم باید ببینی دانشگاه چی میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)