شما یه i8910 بگیر و خودتو خلاص کن...
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
قیمت:440 بدون گارانتی
شما یه i8910 بگیر و خودتو خلاص کن...
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
قیمت:440 بدون گارانتی
سونی اریکسون ویواز پرو![]()
من omnia i900 دارم.
تقریباً تمام مشخصه هارو داره ولی زیر نور خورشید یه کم با صفحه نمایش مشکل داری که به اون هم عادت میکنی!
البته نمیدونم چرا من هنوز نتونستم با gps به ماهواره وصل بشم!
یا گوشیت مشکل داره ویا کلا اینجوریه.
بهتره تو کلوپش اینو مطرح کنی و مشکلتو پیگیری کنی
بهترین گزینه ها
5800
e52
یا n79
به نظره من ویواز یا ویواز پرو گزینه های بسیار خوبی برای شما هستن.
از طرفی هم یه گوشیه متفاوت از ویواز را پیشنهاد میدم که امکاناتی که در داخلش به کار رفته به خوبی و با بالاترین کارایی به کار رفته.یی72 را پیشنهاد میدم که این گوشی هم با نیاز های شما جور در میاد.من این گوشی را دارم و نهایت رایت را از این گوشی دارم
و اما در مورد انتظارات شما هم به این صورت میباشد:
1)ال سی دیش 16 میلیون رنگ داره و کیفیت بسیار بالایی هم داره
2)صدای خوبی داره و در هندسفری این صدا به اوج کیفیت و لذت میرسه
3)از نظره باطری عالی عمل میکنه و یکی از بهترین گوشی هایی میباشد که به نظره من تو باطری بسیار خوب عمل کرده(باطری برای منم بسیار مهم میباشد و یکی از مهمترین دلایل انتخاب من برای این گوشی میباشد)من با این گوشی زیاد کار میکنم همچنین اینترنتم باش میرم(یعنی از طریق سیم کارت ایرانسل به اینترنت وصل میشم بعد از طریق بلوتوث با لپتاپ ارتباط بر قرار میکنم و نهایتن از اینترنت توسط گوشی و لپتاپ استفاده میکنم.اهنگ هم از طریق هندسفری زیاد گوش میدم......اینو بگم که واقعن استفاده ی زیادی از گئوشی میکنم و تقریبن هر دو روزی یک بار شارژش میکنم
4)ال سی دیه بسیار خوبی داره و در نور افتاب واقعن خواناییه خوبی داره و اصلن ازار نمیده
5)سیستم عاملش سیمبینه و برای سیمبین تا دلت بخواد نرم افزار پیدا میشه
6)دوربینش خوبه ولی در مقابل گوشی های دیگر حتی گوشی هایی که هم رده ی خودش هستن حرفی برای گفتن نداره ولی قابل قبوله و کارو راه میندازه
7)تاشو نیست و ساده میباشد و همچنین بسیار گوشیه مقاومی هست
8)انتن دهیه خوبی داره.من تو جاده ی اصفهان با یی72 به هیچ عنوان مشکل انتن دهی نداشتم فقط یکی دو بار بسیار کوتاه
9)قیمتش الان حدودن 340 هزار تومانه ولی ارزش خریداری داره
در نهایت من یی72 را پیشنهاد میکنم چون گوشیه خوب و بی نقصیه تنها ال سی دیه کوچکی داره که ال سی دیش از نظره کیفیت حرف نداره.
اگه گوشیه روی مد میخوای ویواز یا ویواز پرو را پیشنهاد میکنم که هم گوشیه روی مدی میباشد هم بسیار کاربردی و خوب میباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)