تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: توپ طلا (FIFA Ballon d'Or) | سال 2010

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من روبن هم باید توی کاندیداها باشه چون فصل فوق العاده ای داشت

توی لیگ قهرمانان بازی های فوق العاده ای انجام دادش و گلای خیلی حساسی زد
    توی بوندس لیگا هم از جمله عوامل قهرمانی بایرن بود و 16گل توی 24 بازی زد برای بایرن
    توی جام جهانی هم با اون پای پارش بازی های قابل قبولی انجام داد
    اسنایدر رو هم نباید فراموش کرد!
    اینا که قطعا کاندیداهای اصلی اند: اسنایدر، اینیستا، روبن، ژاوی، فورلان، میلیتو
    اوزیل، دروگبا، رونی،کاسیاس، مسی هم میتونن به شیش نفر بالا کمک کنن تا یه لیست 11 نفره به وجود بیاد!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوزیل، دروگبا، رونی،کاسیاس، مسی هم میتونن به شیش نفر بالا کمک کنن تا یه لیست 11 نفره به وجود بیاد!

اسنایدر رو که بچه ها گفتن
    اوزیل به نظر من شایستگی بودن توی لیست رو نداره چون تو لیگ به اندازه جام جهانی درخشش نداشت
    ولی شواین اشتایگر توی هر2تا عالی بودش

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اشنایدر عالی بود، ولی خوب منم دوست دارم یکی از تیم ملی اسپانیا ببره! امثال جدا انتخاب سخته...

اینیستا، اشنایدر ، فورلان، روبن، میلیتو باید 5 نفر اول لیست باشن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حسین جدی نوشتی؟

صحبت نفر اول باشه، اوزیل و کاسیاس شانسی ندارن. عملکرد رونی زیرمجموعه مسی قرار میگیره. دروگبا هم با وجود گلهاش فکر نکنم از نظر خود انگلیسی ها بالاتر از رونی قرار بگیره.

کفش طلای اروپا 2010 - حاصل 10 ماه از 12 ماه سال
    آقای گل لیگ قهرمانان اروپا 2010
    آقای گل لالیگا 2010
    برترین بازیکن خارجی لالیگا 2010

کاندید بهترین مهاجم اروپا 2010
    کاندید بهترین بازیکن جام جهانی 2010 (نیازی نیست)

شانس رونی رو کم می دونی انتحاری به مسی می زنی!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جدی نوشتی؟

صحبت نفر اول باشه، اوزیل و کاسیاس شانسی ندارن. عملکرد رونی زیرمجموعه مسی قرار میگیره. دروگبا هم با وجود گلهاش فکر نکنم از نظر خود انگلیسی ها بالاتر از رونی قرار بگیره.

آقای گل لالیگا 2010

سینا جان!
    من 11 تا بازیکن از دید خودم رو نوشتم و به دو گروه تقسیم کردم... یه گروه کسایی که شانسشون زیاده... یه گروهی که شانسشون کمه...
    دلیل اینکه مسی رو تو لیست اولم قرار ندادم واضحه! چون نه تو تیم قهرمان CL بوده، نه تو تیم قهرمان WC.
    ولی شکی نیست که مسی فصل فوق العاده تری نسبت به رونی رو پشت سر گذاشت...
    ضمن اینکه فراموش نکن تو سال های جام جهانی (همین سه دوره اخیر: 98، 02، 06) برترین بازیکن اروپا و جهان ار تیم قهرمان جام جهانی همون سال انتخاب میشه... پس با این وجود میشه گفت امسال اسپانیایی ها میبرن مگه اینکه اسنایدر بیادو یه حرکتی بزنه!!
    دو تا نکته هم بگم!
    اول اینکه اسم بازیکنا رو به ترتیب حروف الفبا نوشتم! (یهو فکر نکنید چون مسی آخر از همست باهاش لجم!!)
    دوم اینکه امثال پویول،رونالدو، لمپارد و هیگواین هم فصل قبل خیلی خوبی رو پشت سر گذاشتن...
    قربونت
    یاعلی
    پ.ن: امیدوارم فورلان انتخاب بشه!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حسین جدی نوشتی؟

آقای گل لالیگا 2010

مسی افتخارات خیلی خوبی توی این فصل کسب کرد اما وقتی من دیدم توی بهترین مهاجم قهرمانان اروپا انتخاب نشده کاملا برام واضح شد که بازیکنانی که در فینالی حضور داشتند شانس بالایی دارند برای انتخاب شدن.
    متاسفانه لئو مسی فصل گذشته دو تا فینال مهم رو از دست داد!1-جام جهانی 2-قهرمانان اروپا

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

فقط فورلان

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سینا جان!
    من 11 تا بازیکن از دید خودم رو نوشتم و به دو گروه تقسیم کردم... یه گروه کسایی که شانسشون زیاده... یه گروهی که شانسشون کمه...
    دلیل اینکه مسی رو تو لیست اولم قرار ندادم واضحه! چون نه تو تیم قهرمان CL بوده، نه تو تیم قهرمان WC.
    ولی شکی نیست که مسی فصل فوق العاده تری نسبت به رونی رو پشت سر گذاشت...
    ضمن اینکه فراموش نکن تو سال های جام جهانی (همین سه دوره اخیر: 98، 02، 06) برترین بازیکن اروپا و جهان ار تیم قهرمان جام جهانی همون سال انتخاب میشه... پس با این وجود میشه گفت امسال اسپانیایی ها میبرن مگه اینکه اسنایدر بیادو یه حرکتی بزنه!!
    دو تا نکته هم بگم!
    اول اینکه اسم بازیکنا رو به ترتیب حروف الفبا نوشتم! (یهو فکر نکنید چون مسی آخر از همست باهاش لجم!!)
    دوم اینکه امثال پویول،رونالدو، لمپارد و هیگواین هم فصل قبل خیلی خوبی رو پشت سر گذاشتن...
    قربونت
    یاعلی
    پ.ن: امیدوارم فورلان انتخاب بشه!
    مسی افتخارات خیلی خوبی توی این فصل کسب کرد اما وقتی من دیدم توی بهترین مهاجم قهرمانان اروپا انتخاب نشده کاملا برام واضح شد که بازیکنانی که در فینالی حضور داشتند شانس بالایی دارند برای انتخاب شدن.
    متاسفانه لئو مسی فصل گذشته دو تا فینال مهم رو از دست داد!1-جام جهانی 2-قهرمانان اروپا
    توضیح جالبی بود.

طبق روال قبل: ویا از قهرمان به عنوان سومین بازیکن برتر جام جهانی (با اینکه نام ژاوی و اینیستا برده میشه) - اسنایدر از نائب قهرمان به عنوان دومین بازیکن برتر جام جهانی - فورلان به عنوان بازیکن برتر جام جهانی

اما انتخاب فورلان به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی خودش سنت شکنی بود!
    Last edited by nw_nk; 09-09-2010 at 09:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینیستا میشه قطعا..

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سرسو: فورلان باید تنها نامزد دریافت توپ طلا باشد

طبق گفته های رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید، دیه گو فورلان می بایست توپ طلای فیفا را از آن خود کند.

سایت گل - انریکه سرسو، رئیس باشگاه اتلتیکومادرید معتقد است که هیچ بازیکنی در دنیا بیش از فورلان شایستگی دریافت توپ طلا را ندارد.

این ستاره اروگوئه ای که در رقابتهای جام جهانی 2010 عنوان بهترین بازیکن رقابتها را پس از به ثمر رساندن 5 گل از آن خود کرد، یکی از کاندیدهای دریافت توپ طلای فیفا در کنار بازیکنانی همچون وسلی اسنایدر، چابی و آندرس اینیستاست.

انریکه سرسو در گفتگوی امروز خود در این رابطه اعلام کرد: «توپ طلا باید به دیه گو فورلان برسد. در سه سال اخیر او دو کفش طلا را فتح کرده و توپ طلای جام جهانی را نیز مال خود کرده و همیشه یکی از برترین گلزنان لیگ بوده است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/9/9

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •