پس چرا اپل مثلا 3gs رو زد کل دنیا حرفش بود ولی هیچی از موتورولا نمیگفتن.اپل گوشی میزنه حتی اخبار شبانگاهی هم حرفشو میزنه ولی موتورولا چی.شاید 8 سال پیش موتورولا بهترین گوشی آمریکا بود ولی وقتی اپل اومد اپل تو آمریکا پر طرفدار ترین و بهترین شد.
پس چرا اپل مثلا 3gs رو زد کل دنیا حرفش بود ولی هیچی از موتورولا نمیگفتن.اپل گوشی میزنه حتی اخبار شبانگاهی هم حرفشو میزنه ولی موتورولا چی.شاید 8 سال پیش موتورولا بهترین گوشی آمریکا بود ولی وقتی اپل اومد اپل تو آمریکا پر طرفدار ترین و بهترین شد.
نفهمیدم چی گفتی...ساده تر بگو
![]()
میگه اپل بهتره ولی جفتشون زیر سامسونگن![]()
اره....حتما...خواب دیدی خیر باشه
![]()
گالاکسی رو میارم میکوبم تو مختا![]()
ببینین مثلا اپل یه گوشی مثل iphone 3gs رو زد تو کل دنیا حرف این گوشی بود.حتی تو کشور خودمونم تو اخبار شبانگاهی نشونش داد.آیا موتورولا هم از این غلطا میکرد؟خیر.
این که موتورولا قدیمیتره دلیل بر برتریش نمیشه.شما باید اولین مدل اپل که 2g نام داشت و در سال 2007 تولید شد رو با گوشیهای 2007 موتورولا مقایسه کنین که بدون شک اپل قویتر کار کرده بود.
آره ولی چی میگن تو اخبار؟یه چیزایی تو این مایه ها که به یه جاهاییش دست بزنی قهر میکنه تماستو قطع میکنه
خوبه موتورولا هم یک گوشی بسازه که یک سوتی خفن داشته باشه کل دنیا در موردش جک بگن؟![]()
بله گالاکسی گوشی خیلی خوبیه ولی انصافا به پای اپل نمیرسه.حتی اگه آمار ها رو دنبال کنین با اینکه سامسونگ مال کره هست ولی آیفون 4 در کره بیشتر از گالاکسی فروش رفت و این دلیل محبوبیت بیشتر اپل هست.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
تیکه انداختنم بلد نیستی.من منظورم بود3gs.میبینین که با اینکه این مشکلو آیفون 4 داشت ولی باز از محبوبیتش کم نکرد.
Last edited by armin_punisher6; 07-09-2010 at 14:43.
دوست عزيز چرا بحث ميكني
موتورولا و اپل هر دو بزرگترين در آمريكا و جهان هستن . و هميشه بهترين تكنولوژي ها رو ارائه دادن و مبدع چيزهاي جديد بودن .
--
موتورولا و اپل حتي در ساخت كامپيوترهاي اوليه ( سري بيتي يا مكينتاش ؟ ) با هم شريك بودن .
اپل در زمينه كامپيوتر حريف نداره و مايكروسافت رو داره بدبخت ميكنه![]()
-
درسته آيفون دنياي موبايل متحول كرد .
اما شما نميتوني موتورولا رو دست كم بگيري .
موتورولا كلا زياد تبليغ نميكنه مثل بعضي برندها كه گوشي هاشون رو تو تمام شوها و فيلمها ميتوني ببيني .
همين a1200 و سري مينگ موتو كه جديد اومده رو اگر اپل يا هر كمپاني ديگه تونست بسازه من بهش جايزه ميدم .
يا مثلا" مدلهايي مثل aura - backflip - z8 - ,....
موتورولا ميلستون پارسال ركورد فروش آيفون 3gs رو تو آمريكا شكونده .
سري ريز موتورولا در سال 2007 به ركورد فروش بالاي 100 ميليون در تمام جهان دست يافت . ركوردي كه كسي خوابش رو هم نميبينه .
کی گفت موتورولا بده؟من فقط گفتم اپل بهتره.بعدش کی گفته اپل در زمینه کامپیوتر داره مایکروسافت رو بیچاره میکنه؟95% جهان از ویندوز مایکروسافت و فقط 4% از مکینتاش اپل استفاده میکنند.این آمارو از کجا آوردین که مایلستون از 3gs تو آمریکا بیشتر فروش کرد؟لینک بدین.پارسال 3gs پر فروش ترین گوشی آمریکا شده بود.خواهشا شایعات رو کنار بزارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)