تو این دو هفته سه تا ویندوز عوض کردم:نوشته شده توسط hasan11
xp proffesional
xp media center
xp x64 edition
![]()
تو این دو هفته سه تا ویندوز عوض کردم:نوشته شده توسط hasan11
xp proffesional
xp media center
xp x64 edition
![]()
من فکر می کنم که سخت افزارت درست شناخته نشده اند.یکبار ویندوزت رو عوض کن (توی داس فرمت کن سپس نصب کن)شاید مشکلت حل بشه.نوشته شده توسط razel
پسرخاله منهم يه سيستم جمه كرده كه همين ارور رو ميده. هر كاري هم كه به نظرم ميومد انجام دادم ولي درست نشد. تا وقتي كه كارت گرافيكش رو عوض كردم و درست شد ! كارتگرافيكشم 6200 توربوكش بود ببين اگه كارتت توربوكشه با يك گرافيك ديگه امتحان كن ببين درست ميشه كه به احتمال زياد هم درست ميشه
توربو کش نمی دونم هست یا نه روی جعبش که همچین چیزی ندیدم pci expressنوشته فقط.نوشته شده توسط Nvidia
خدا کنه از گرافیک نباشه چون تازه 60 تومن خرجش کردم.
در ضمن میرزائی عزیز من ویندوزم رو همیشه از داس فرمت می کنم. مشکل شناختن سخت افزار نیست چون تو device manager همشون رو می شناسه.
خیلی ممنون
ببين عزيز توي ست آپ مادربردت و load defalt رو بزن دوتاشو ببين تاثير داره؟
من هیچ تغییری توی بایوسم ندادم با این حال load default هم کردم و هیچ چیز عوض نشد.نوشته شده توسط lord_theone
من جدیدا یه هارد 200 ساتا 2 هم خریدم حالا این که ویندوز یه پیغام safely remove hardware میده بماند،مشکل قبیلیم هم همچنان باقیه و وسط بازی ها یا صفحه آبی میاد یا یهو ریستارت میشه. این اتفاق فقط مختص بازی ها نیست دیروز موقعی که به اینترنت وصل شدم بعد1ساعت که آنتی ویروس و فایروالم هم فعال بود یهو صفحه آبی اومد.
در ضمن کارت گرافیکم هم توربو کش هست.
به خدا موندم چیکارکنم 1ماه نیست 350 تومن خرج سیستمم کردم ولی نتونستم استفادش کنم.
یکی بهم بگه چیکار کنم؟
Last edited by Razel; 23-05-2006 at 22:38.
ساتا 2 با چيپ ان فورس چنين مشكلي دارهمن جدیدا یه هارد 200 ساتا 2 هم خریدم حالا این که ویندوز یه پیغام safely remove hardware میده بماند،مشکل
Mezo هم يه جا اين نكته رو گفته تو بخش هارد ديسك
شما مادربورد رو آپديت كن حتما حتما در اولين قدم
بعد اگه خداي نكرده مشكل حل نشد با يه هارد غير ساتا تست كن ببين مشكل هنوز هست
احتمال داره کارت گرافیک با مادربورد سازگار نباشه توی سایتش یک نگاهی بکن
سلام :
عزيزي كه گفته بود :
از ویندوز سرویس پک 2 استفاده کن ببین مشکلت حل می شه یا نه و اگه همین ویندوز رو داری یه بار دیگه بطور کامل پاکش کن و بعد نصبش کن ، اگه نونستی fdisk هم بکن . اگه از ویندوزت باشه که هیچی وگرنه من احتمال هارد رو می دم ...
يه چيزو بدونيد :
ويندوز سرويس پك 2 براي سيستم هاي سرور . و جون زيادي از سيستم سما ميگيره ....
راه حل هاي شما :
1- يك ويندوز سرويس پك 1 نصب كن
2- خيلي ببخشيد ها .... ولي كدوم بي سوادي برات اين مادربردو خريده ؟!؟!؟!؟! مادربرد قحطي بود
3- اسلت رمت رو عوض كن ..... اميدوار باش ....
در ضمن در صورت بروز مشكل مجدد با من در تماس باش
قربانت .
مافیای عزیز من تاپیک Mezzo رو هم دیدم ولی تو اون تاپیک به نتیجه درست و حسابی برا حل مشکل نرسیدن و همچنان باقیه ،تو فرم های خارجی هم موندن همه. مثل اینکه باید اون آیکون رو کنار ساعت باید بهش عادت کنیم.نوشته شده توسط MaFia
و اما در مورد مادربوردم .من همون روز اول که سیستم رو خونه آوردم مادربوردش رو آپدیت کردم . درایورش آپدیت بود ولی یه آپدیت برا بایوس گذاشتن که اون رو انجام دادم و تا حدودی رو کارائیش تاثیر مثبت داشت. ولی بازم همون مشکل قبلی پا برجا بود. اینم بگم هارد قبلی من یه هارد معمولی مکستور بود که 80گیگابایتی بود. من فکر کردم که مشکل از هارده و رفتم هارد ساتا گرفتم و هیچ تفاوتی نکرد.
دوست عزیز ویندوز سرویس پک 1 ندارم ولی اگه گیر آوردم حتما نصبش می کنم ولی به نظرت منطقیه که این همه خرج سیستمت کنی و از یه سیستم عامل قدیمی استفاده کنی؟نوشته شده توسط BlAck.BoY
در مورد مادربوردم باید بگم خدا لعنت کنه فروشنده ای رو که اینو بهم فروخت. تصمیم گرفته بودم که یه سی پی یو 64 بیتی بخرم ، از تبلیغات تلویزیون و تیزراش که تو شهر پخش بود ،گفتم که چه بهتره که از نمایندگیش سی پی یو بگیرم.
سرتو درد نیارم فروشنده گفت تنها مادربورد روی کره زمین که با این سی پی یو سازگاری داره ،همین مادربورد EPOX هست و لاغیر. بعدش یه سری اطلاعات قلمبه سولومبه راجبش داد که من از هیچ کدوم سر در نیاوردم.
بالاخره مخمو زد و راضیم کرد که این مادربوردو بده. متاسفانه اون بی سواد خودمم که بدون تحقیق مادر بوردو اتخاب کردم.![]()
ولی گرافیکم رو از یه جای دیگه Geforce 6200 xfx گرفتم که فکر کنم چون چیپستش با مادربوردم یکیه مشکلی با هم نداشته باشن.
اسلت رمم اولین جایی بود که به فکرم رسید و همین کارم کردم و مشکلم پابرجا بود.
فعلا تنها جایی که بهش مشکوکم همین ram هستش. چون فکر نکم مادربورم مشکلی با سی پی یو داشته باشه چون روش نوشته designed for amd athon 64x. گرافیکم رو هم گفتم و هاردم رو هم که عوض کردم و فقط ram مونده.
شما بگید چیکار کنم. اگه ram رو برا گارانتی بفرستم امیدی هست یا اینکه کلا عوضش کنم. اگه عوضش کنم چی بگیرم؟
در ضمن ramخودم kingstone ddr 512 هستش.
خیلی ممنون از کمکتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)