فایل ISO رو دادم بهش که ازش بوت کنه !!!!!
کدوم فایل iso
میشه بیشتر توضیح بدید
ممنون![]()
فایل ISO رو دادم بهش که ازش بوت کنه !!!!!
کدوم فایل iso
میشه بیشتر توضیح بدید
ممنون![]()
شما وقتی با Virtual Box یک ماشین میسازی، برو توی Setting طبق عکس زیر قسمت مشخص شده یک فایل iso از سیستم عاملی که میخوای نصبش کنی رو بهش معرفی کن.
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
ببخشید که دیر جواب میدم اکانتم تموم شده و مجبور از شبانه استفاده کنم![]()
فقط این که من این فایل ISO رو که گفتید از کجا باید گیر بیارم؟!!
برنامه vb که خودش ویندوز یا لینوکس نداره فقط کارش شبیه سازی است اون قسمت اولی که میاد و سیستم عامل و سایر مشخصات رو وارد میکنید فقط برای تنظیمات هست و اون قسمت که سیستم عامل انتخاب میکنی فقط برای راهنمایی در انتخاب مقدار رم هست که به فرض اگه ویندوز Xp رو انتخاب کنی یه مقدار رم پیشفرض برات در نظر میگیره و اگه ویندوز سون رو انتخاب کنی مقدار رم بیشتری برات در نظر میگیره . در کل این هیچ تاثیر دیگری نداره . فقط یک اسم هست. نه اینکه اگه به فرض شما لینوکس رو انتخاب کردین یعنی براتون لینوکس رو بالا میاره در حالی که شما اصلا نصبش نکردین.
باید حتما مثل کامپیوتر عادی همون طوری که ویندوز یا لینوکس رو نصب می کنید اینجا هم همون کار رو کنید. برای این کار کافیه که Cd ویندوز یا لینوکس رو بزارید و مراحل نصب رو طی کنید یا اگه ازش ایمیج دارید میتونید به جای cd از اون استفاده کنید.
فایل iso هم که باید از DVD یا CD که میخوای نصب کنی Image بگیری و با فرمت iso ذخیره کنی.
سلام ...
البته با راهنمایی خوب دوستان احتمال زیاد متوجه شدید ، ولی برای بقیه دوستان و کاربرانی که لازم داشته باشند ، آموزش پایین رو داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون و همچنین بقیه دوستانی که بنده رو راهنمایی کردن
پس من اشتباه فکر میکردم چون فکر میکردم برنامه های مجازی سازی سیستم عامل مربوطه
رو داخل خود نرم افزار دارن
پس نرم افزار VMware Workstation هم باز با اون حجم زیادش درست مثل Virtual Box باز باید فایل مربوطه به سیستم عامل رو به نرم افزار بدیم
یعنی تمام برنامه های مجازی سازی به این شکل هستن؟
بازم ممنون از راهنمایی شما و بقیه دوستان
سلام
بله همه ی مجازی ساز هایی که ما روی کامپیوتر های شخصی استفاده می کنیم نیاز به DVD CD یا فایل ISO سیستم عامل دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)