تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: DISK BOOT FAILURE

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوباره دوستان...من امروز یه هارد جدید ساتا گرفتم و همچنان این مشکل رو دارم جالب اینه که اینبار اصلا سیستم با هر چن بار ریستارت بالا نمی یاد

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

وقتی هارد جدید ساتام رو وصل می کنم هر کاری می کنم سیستم بالا نمی یاد و همین ارور DISK BOOT FAILURE رو میده فکر می کنید از چیه؟ پاورم ضعیفه؟؟ هر جوری بگین امتحان کردم هارد قدیم ام رو جدا کردم دی وی دی رو جدا کردم نهههههه! نشد که نشد! تنظیمات بایوسم تا جایی که عقلم می رسید انگولک کردم ولی بازم نشد چرا؟ توش موندم...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من تمام کارهایی که تو پست های قبلی این تاپیک گفتین انجام دادم حتی انگلیسیم سرچ کردم تا جایی که سوادم می رسید کارهایی که گفته بودند انجام دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی باز نشد که نشد...
    آقا مهرداد اون نرم افزاریم که گفته بودین دانلود کردم . تست انجام دادم ولی هیچ اروری پیدا نکرد..حالا موضوع اینه که وقتی با هارد جدیدم هم همین ارور می ده و اصلا!! بالا نمی یاد از چی می تونه باشه! چون با هارد قدیم ایم با ریستارت دوباره تو اون حالت بالا می اومد ولی با هارد جدید اصلا!!

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

فقط یه چیز که شاید کمکتون کنه واسه پیدا کردن مشکل من ...من یه هارد 1 ترا اکستنال 3.5 اینچی هم دارم که وقتی اونو وصل کردم اون مشکلم حل شد! یعنی هارد قدیمیم وقتی هارد اکسترنالم هم به سیستم وصل بود دیگه اصلا هیچ مشکلی نداشت...فقط گاهی این ارور رو می داد NTLR is missing که اونم باز با ریستارت حل مشد! ولی خیلی کم اون ارور رو می داد...

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من تمام کارهایی که تو پست های قبلی این تاپیک گفتین انجام دادم حتی انگلیسیم سرچ کردم تا جایی که سوادم می رسید کارهایی که گفته بودند انجام دادم
    کد:
    ولی باز نشد که نشد...
    آقا مهرداد اون نرم افزاریم که گفته بودین دانلود کردم . تست انجام دادم ولی هیچ اروری پیدا نکرد..حالا موضوع اینه که وقتی با هارد جدیدم هم همین ارور می ده و اصلا!! بالا نمی یاد از چی می تونه باشه! چون با هارد قدیم ایم با ریستارت دوباره تو اون حالت بالا می اومد ولی با هارد جدید اصلا!!

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

فقط یه چیز که شاید کمکتون کنه واسه پیدا کردن مشکل من ...من یه هارد 1 ترا اکستنال 3.5 اینچی هم دارم که وقتی اونو وصل کردم اون مشکلم حل شد! یعنی هارد قدیمیم وقتی هارد اکسترنالم هم به سیستم وصل بود دیگه اصلا هیچ مشکلی نداشت...فقط گاهی این ارور رو می داد NTLR is missing که اونم باز با ریستارت حل مشد! ولی خیلی کم اون ارور رو می داد...
    اگه بوت رو هارده و اتصالات هارد درسته به احتمال زیاد مشکل از پاوره
    با یه پاور دیگه حتما سیستم رو چک کنید گفتم من یه بار یه سیستم برام اومد همین مشکل رو داشت و ایراد از پاورش بود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عزیز من مشکلم حل شد البته تقریباً...فک کنم به خاطر master و slave بود هر چند زیاد سر در نمی یارم ولی دی وی دی رو مستر کردم هارد ساتام رو slave هارد IDE هم جدا کردمش بهد سی دی ویندوز و گذاشتم و باقی ماجرا...سیستم هم خیلی راحت بالا اومد و هیچ مشکلی نداشت هیچ خبری از ارور نبود...بعد هارد IDE رو هم وصل گردم این بار هم بدون مشکل با ویندوز جدیدی که رو هارد ساتا زده بودم بالا اومد و هارد IDE رو هم می شناخت....فقط یه سوال من می خوام رو هارد قدیمیم هم ویندوز باقی بمونه و موقع بوت ازم سوال کنه که با کدوم ویندوز می خواد بیاد بالا...نمی دونم منظورمو گرفتین؟ علی وقتی هر دو رو وصل می کنم با ویندوزی که روی ساتا هست می یاد بالا...

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

یه سوال دیگه واسه کیس یه فن کوچیک گرفتم آیا وصلش کنم به نظرت پاورم کم نیاره؟ این فن ها چقدر مصرف دارند؟ یه جا خوندم نوشته بود اگه واسه هارد ساتا از تبدیل برق استفاده کنی بعد یه مدت باید فاتحشو بخونی ؟ آیا این مطلب صحت داره؟ اگه واجبه پاورمو ارتقا بدم؟ بازم بسیار منووونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من برای پیدا کردن راه حل برای مشکلم به اینجاها رسیدم فقط سوال اینه با دو تا هارد متفاوت هم این روش و این برنامه های معرفی شده کار میکنه؟؟

کد:

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پس مشکل شما به خاطر تداخل سخت افزاری بوده
    خوب وبندوز رو هارد قدیمیتون چیه؟
    رو هارد ساتاتون چه ویندوزیه؟
    اگه میخواین دوتا گزینه ویندوز بیاد و انتخاب کنید که تو کدوم ویندوز برید باید روی یه هارد دوتا ویندوز رو نصب کنید و رو دوتا هارد جداگونه
    نمیشه
    چون یا باید با هارد ide تون سیستم بوت بشه یا با هارد ساتا
    همزمان که نمیتونه با دوتا هارد بوت بشه
    برای اینکه با کدوم هارد هم بوت بشه میرید تو ستاپ و تو قسمت boot menu از اونجا تنظیم میکنید که با اون هارد سیستم بوت بشه
    که معمولا به طور پیش فرض سیستم از هارد ide بوت میشه
    فکر کنم جوابتون رو تونستم بدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله کاملا مطمئن شدم که کاری که من می خواستم بکنم یعنی تو دو تا هارد متفاوت دو تا ویندوز متفاوت داشته باشم امکان پذیر نیست..یعنی هست ولی نمی صرفه! هی سیم رابط جدا کنی و وصل کنی!! به هر حال بسیار ممنونم فقط اگه این سوال های کوچولو رو هم جواب بدین بسیار منون تر می شم

ه سوال دیگه واسه کیس یه فن کوچیک گرفتم آیا وصلش کنم به نظرت پاورم کم نیاره؟ این فن ها چقدر مصرف دارند؟ یه جا خوندم نوشته بود اگه واسه هارد ساتا از تبدیل برق استفاده کنی بعد یه مدت باید فاتحشو بخونی ؟ آیا این مطلب صحت داره؟ اگه واجبه پاورمو ارتقا بدم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله کاملا مطمئن شدم که کاری که من می خواستم بکنم یعنی تو دو تا هارد متفاوت دو تا ویندوز متفاوت داشته باشم امکان پذیر نیست..یعنی هست ولی نمی صرفه! هی سیم رابط جدا کنی و وصل کنی!! به هر حال بسیار ممنونم فقط اگه این سوال های کوچولو رو هم جواب بدین بسیار منون تر می شم
    نه فن زیاد مصرف نداره مخصوصا این فنهای 8 سانتیمتری که از 30 وات بیشتر نیست

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •