5970میخرم ممنون ولی فعلاًمارکش رو هواست باید بشینم سر اسمبل با رفقا ببینم واقعاًاون چیزی که ازش تعریف میکنن هست یا نه بعد شاید به احتمال20درصد ساپفایر بخرم.
5970میخرم ممنون ولی فعلاًمارکش رو هواست باید بشینم سر اسمبل با رفقا ببینم واقعاًاون چیزی که ازش تعریف میکنن هست یا نه بعد شاید به احتمال20درصد ساپفایر بخرم.
Shoma Motmaeni Hich Taghyeeri Nadiidi???
PhySX to Mafia 2 Ke Tablo Bood (Shekastane Shishe - Pooke Tofangha - Rikhtane Divarha)
Hala migofti Mirror Edge Bahat Movafegh Boodam Vali Too Mafia 2 Tablo Bood!
Age Nazare Mano Mikhay Kolle System Ro befroosh Ba Pooli Ke Dari Ye System Beband Ba 5850
Good Bye
چیه هان من خودم ختم روزگارم چون خودتGTX460داری بقیه هم نباید داشته باشن که!Shoma Motmaeni Hich Taghyeeri Nadiidi???
PhySX to Mafia 2 Ke Tablo Bood (Shekastane Shishe - Pooke Tofangha - Rikhtane Divarha)
Hala migofti Mirror Edge Bahat Movafegh Boodam Vali Too Mafia 2 Tablo Bood!
Age Nazare Mano Mikhay Kolle System Ro befroosh Ba Pooli Ke Dari Ye System Beband Ba 5850
Good Bye![]()
خرید سری 5000 تحت هر شرایطی معقولانه،به صرفه و مطمئن تره
physx چیزی نیست که بخواد آدمو بین دو راهی بزاره!
حرارت بالای کارتهای سری 400 خودش گواهی بر چند پله جلو بودن ATI هه
کاملا تایید میشه...!!!![]()
Baraye N omin Bar Migam
460 Az Lahaze Dama Va Masraf Ba Baghiye Serie 400 Fargh Dare
منظور جناب alpha این بود که کارتهای ati بطور کلی نسبت به قدرت از دمای پایینتری برخوردارند !!!
دقیقا چند پله؟حرارت بالای کارتهای سری 400 خودش گواهی بر چند پله جلو بودن ATI هه
درسته که سری 5000 از نظر گرما پایین تر هست ولی 460 از نظر گرما کمتر مشکل دارهمنظور جناب alpha این بود که کارتهای ati بطور کلی نسبت به قدرت از دمای پایینتری برخوردارند !!!
عزیز همونطور که گفتم منظورم بطور کلی بود !!!
یعنی مثلا اگه سه کارت گرافیک اخر ati رو با سه کارت اخر nvidia مقایسه کنیم (در صورت برابری حدودی قدرت) با یک محاسبه ی ساده به این نتیجه میرسیم که ati بطور کلی نسبت به قدرت حرارت کمتری تولید میکنه!!! (البته به دو چیپی بودن 5970 توجه داشته باشید)
Age Begam 460 Begirid Migan Fanboy Nvidia
Agaram Begam 5850 Begirid Ke in Mishe
Agha Aslan Berid Console Begirid Az Hamash Behtare![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)