پس همون 32 بیت خودمون بهتره!
پس همون 32 بیت خودمون بهتره!
من بر اساس تجربه ی شخصیم میگم!!
یکسال و نیمه که کوچ کردم به 64 بیت!! از ویستا تا به الان که سون دارم!! حتی بخاطر این مورد 50 الی 100 هم پیاده شدم چون باید مودم و عوض میکردم تا 64 بیت ساپورت کنه!! در کل الان واقعا راضی ام!! چون بازی کال اف دیوتی که توی 32 بیت اجرا میکردم با اینی که در 64بیت اجرا میکنم زمین تا اسمون فرق داره!! روون تر ، سرعت لود بالا و بدون گیر و اذیت!!
الان دیگه همه بازی های ارائه شده با 64 بیت سازگاری دارند و توصیه میکنم برای استفاده از 64بیت دیگه حداقل 6 گیگ رم داشته باشید!! یکی از دوستان گفت 64 بیت رم بیشتری اشغال میکنه!! تعجب میکنم! منی که این مدت دارم استفاده میکنم نسبت به 32 بیتی که سالیان سال داشتم واقعا سریع تر و راحت تر بوده!! حتی سنگینی یا هنگ و این چیزا هم نداشتم!!
الانم که هر بازی ای به دستم برسه توی 64 راحت نصب و اجرا میکنم!! اگر 4 یا 6 گیگ رم دارید با 64بیت بازی کنید تا تفاوت و احساس کنید![]()
بله کلا منابع بیشتری مصرف میکنه ولی در عوض با بازده خیلی بالاش جبران میشه.یکی از دوستان گفت 64 بیت رم بیشتری اشغال میکنه!! تعجب میکنم! منی که این مدت دارم استفاده میکنم نسبت به 32 بیتی که سالیان سال داشتم واقعا سریع تر و راحت تر بوده!! حتی سنگینی یا هنگ و این چیزا هم نداشتم!!
اما اگر سیستم ضعیف باشه و برای 64 بیت همه ی قطعاتش جزو حداقلها باشه با مشکل افت سرعت رو به رو خواهید شد.
ببین دوست عزیز شما میشه لیت قطعاتت رو بدی تا بهتون بگیم و خلاص![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)