حجم همه ی عکس هام شدن 662 kb راهی برای بازگردندن اونها وجود نداره؟؟؟![]()
حجم همه ی عکس هام شدن 662 kb راهی برای بازگردندن اونها وجود نداره؟؟؟![]()
من اون ویروس رو گرفتم و اجرا کردم ولی به جای مخفی کردن عکس ها پوشه درست می کنه و اون رو پر از زیر پوشه های مختلف دیگه می کنه که تو هارد هست.البته یه دوستی بالا می گفت راهی هست ولی وقتی پای عمل رسید خدافظ
من هم چون داشتم مجموعه CS4 رو نصب می کردم بیخیال شدم و ویروس رو حذف کردم.
تو این مدت هم مشغول Upgrade و Update خونه بودیم برای همین زیاد وقت نمی کردم بیام
اگه حجم پوشه عکس ها زیاد باشه یعنی عکس ها هستند ولی مخفی شدنحجم همه ی عکس هام شدن 662 kb راهی برای بازگردندن اونها وجود نداره؟؟؟
شما باید با آنتی ویروس ویروس رو از بین ببری و بعد این فایل رو اجرا کنی:
توضیح: این فایل تمام فایلهایی که پسوند jpg دارند و تو درایوهایC تا I هستند رو از حالت مخفی در می یارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر شما این فایل اجرا کردی و فایل ها برگشتن بگو تا فایل رو برای برگردوندن درایوهای دیگه و پسوندهای دیگه تصحیح کنم در غیر این صورت احتمالا فایلها پاک شدن.
yek test konidکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اون فایلی که لینک دانلودش را گذاشته بودی اجرا کردم عکس های mydocuments برگشتن
ولی بقیه ی درایو هام هیچ تغییری نکردند.
اسم درایو هام هم ایناست : c d e f
ببخشید دیر جواب میدم
تو درایو C یه فایل به اسم 1 که متنی هست درست شده شما اون فایل رو اینجا بزار تا ببینیم می شه کاری کرد یا نه
در ضمن شما این دستور رو هم تو داس اجرا کن
به جای F اسم درایوی رو که بیشترین تعداد عکس رو داشت بزار و بعد به فایل 2 رو که تو درایو سی هست برو و سعی کن از محتویاتش سر دربیاری ولی اگه نتونسی این فایل رو هم همراه با فایل قبلی اینجا بزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MrGee; 23-09-2010 at 23:22.
ویندوزم را عوض کردم
عکس های اصلیم super Hidden شدن و ویرروس ها هم فقط همنام با عکسام بودند که همه را پاک کردم.
می خوام عکس هام را به حالت اولشون برگردونم ولی گزینه ی هیدن غیر فعاله
چی کار کنم؟؟
اون فایله که قبلا گفته بودید را دانلود کردم
همه ی عکس هام برگشتند
ازتون خیلی تشکر میکنم دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)