بعضی از افرا یه چیزهایی میگن که آدم خندش میگیره.
اگه در مورد سرور صحبت میکنید ، با شما موافقم ، یعنی بهتره که خودتون php و دیگر ابزار مورد نیازتون رو کانفیگ کنید.
ولی حرف سر اینه که میخوایم یه سایت رو با php ، بصورت local طراحی کنیم ، و بعدا اون رو روی سرور up میکنیم ( اینجا مهم هستش که سرور رو چه طوری کانفیگ کنی یا کنند).
توی local چه فرقی میکنه که خودمون بیایم کل ابزار مورد نیاز رو تک تک نصب کنیم و یا اینکه از Install Wizard استفاده کنیم.؟؟؟!!!!!!
در مورد اون بحث که مطرح شد (منظورم داشتن آخرین ورژن PHP) ، این رو باید بگم که چه فرقی میکنه که از php 5.3.3 استفاده کنی یا از php 5.3.2 ؟؟!!!!!!
ما باید ببینیم اون سرور که میخوایم ازش استفاده کنیم چه ورژنی داره (که معمولا یه چند تا ورژن عقب هستند).
در ضمن xampp و easy php نسبت به بقیه Install Wizard ها جدیدتر هستند (منظورم اینه که زود به زود آپدیت میشن).
مخلص کلوم:
چون میخوام توی local یه وب سایت طراحی کنیم پس زیاد فرقی نداره که بصورت دستی کانفیگ ها رو انجام بدیم یا از install wizard استفاده کنیم.
و توی install wizard های موجود ، بنده xampp رو کامل تر از بقیه دیدم ، (نظر شخصی من) ، و الان دارم توی لینوکس ازش استفاده میکنم و مشکلی ندارم.