عزیز من از n8 هم خوبه دوربین پیکسون 12....فقط در مقابل m8920 کمی ضعف داره که اونم فعلآ وارد بازار نشده...
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
ولی جت برای شما بهتر از این گوشیه چون باریکتره...
عزیز من از n8 هم خوبه دوربین پیکسون 12....فقط در مقابل m8920 کمی ضعف داره که اونم فعلآ وارد بازار نشده...
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
ولی جت برای شما بهتر از این گوشیه چون باریکتره...
یعنی چی از ان8 هم خوبه؟
یعنی دوربین پیکسون از ان 8 بهتره؟ lol
n8 سنسورش از سنسور خیلی از دوربین های دیجیتال کامپکت و حتی نیمه حرفه ای بزرگتره. بزرگترین سنسور رو تو موبایل های دوربین دار داره. حسگر بزرگتر یعنی کیفیت بهتر
جالبه استارتر تاپیک تاپیکش رو ول کرده و رفته![]()
سلام
بچه ها بابا رفته بود یک ویواز پرو بگیره فروشنده گفته بود که قیمت بدون پکیجش 380 تومانه و زود خراب میشه هر کی گرفته ناراضیه
یه جای اینیو بردار
حالا چه کنم؟
حرف های فروشنده ها دو قرونم ارزش نداره . اصلن حرف راست از دهنشون در نمیاد .
باز بدون پک چه صیغه ایه ؟
اون نداشته میخواسته گوشی خودشو آب کنه . بهتره تا میتونید سرچ کنید و اطلاعات داشته باشید تا مطمئن برید خرید و یه تست کامل قبل خرید انجام بدید و اصلنم به حرف های فروشنده ها گوش نکنید . به هیچ وجه .
در ضمن شما کدوم شهری که قیمت SE- ViVA اینقدر گرونه ؟
1000 درصد تایید میشه. من با فروشنده های موبایل بودم میشناسم. اصلا اطلاعات درباره گوشی ندارن. مثلا حتی نمی دونن آندروید چیه
من خودم یک هفته دنبال ویواز پرو بودم ومی رفتم بازار قیمت فول پک با گارنتی کامتل305تومن می داد
آقا شما که میگی فول پک , مگه غیر فول پک هم هست ؟ اصلن مگه چند نوع پک داره ؟
من که فقط یه پک دیدم .
فکر کنم مثل قضیه فول کش تو cpu های پنتیوم 4ه. ... غیر فول پک هم شاید فله باشه![]()
اخه تو ایران مغازه دارا بیشتر دزدند ووسایل گوشی ها رو ور می دارند واگه ور ندارن ویا حتی اضافه کنند می شه فول پک
جدیدا هم گوشی های بدون گارنتی اکثرا فول پک هستند و باگارنتی ها معمولی مخصوصا گوشیه های نوکیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)