تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: تبدیل رشته به دستور!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ببخشید شما به عنوان یک مهندس مجرب میتوانی بگویی که برای یادگیری سی حرفه ای چی کار کنم؟ (خیلی مهمه) بالاخره هیچ کس روز اول چیزی نمی فهمیده اما با تلاش فهمیده اما میدونم که زمان بر است آیا باید روند خاصی طی کنم؟ چه کتابهایی بهتر است خوانده شود؟
    به طور مثال در میکروکنترلرهای 32 بیتی آرم که باید با زبان سی بنویسی معمولا با این میکروکنترلرها ماشین حساب حرفه ای و موبایل و ... مینویسند حالا خداییش سی حرفه ای نمیخواد؟!
    متاسفانه در ایران گرایشهای نرم افزار و برق خیلی کم هستند وگرنه میشد روی هر زمینه ای تخصصی کار کرد.
    Last edited by masood hashemy; 06-09-2010 at 09:10.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید شما به عنوان یک مهندس مجرب میتوانی بگویی که برای یادگیری سی حرفه ای چی کار کنم؟ (خیلی مهمه) بالاخره هیچ کس روز اول چیزی نمی فهمیده اما با تلاش فهمیده اما میدونم که زمان بر است آیا باید روند خاصی طی کنم؟ چه کتابهایی بهتر است خوانده شود؟
    به طور مثال در میکروکنترلرهای 32 بیتی آرم که باید با زبان سی بنویسی معمولا با این میکروکنترلرها ماشین حساب حرفه ای و موبایل و ... مینویسند حالا خداییش سی حرفه ای نمیخواد؟!
    متاسفانه در ایران گرایشهای نرم افزار و برق خیلی کم هستند وگرنه میشد روی هر زمینه ای تخصصی کار کرد.
    لول من هر وقت لیسانسم و تموم کنم تازه به زور می تونم خودم و صدا کنم جوجه مهندس !
    خوب من با اینکه خیلی علاقه داشتم ولی تا حالا وقت نکردم با میکرو کنترلر کار کنم!
    شما مطمئنید که همکارانتون برای درست کردن ماشین حساب و اینا از این راههایی که من گفتم میرن؟! با استادتون یه مشورت بفرمایید ببینید چی می گن!
    برای برنامه نویس حرفه ای شدن هم اول اینکه شمایکی دو تا کتاب C دیگه بخونید از همونا که می گین خیلی سنگین هستن و باهاشون کدو نویسی کنید!کلا توی کتابهای فارسی جعفر نژاد C , C++ غیر ویژوال رو (همین چیزی که شما دارین می خونید) خیلی خوب آموزش میده!
    بعد کتابهای دیگه رو هم حتما باید خوند ساختمان داده رو حتما حتما باید خوند و کد نویسی کرد - ذخیره و بازیابی که خیلی مفید هست بنظر من - طراحی کامپایلر که خودم هم دارم می خونم .....ولی باید دید نیازهای شما چی هست که من نمی دونم بازم باید با استادها و هم رشته ایهای خودتون صحبت کنید!
    من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بگم
    در مورد صحبتهایی هم که کردم اونها نظر من هستن و قرار نیست درست باشن اتفاقا جالبه بنده ترم پیش برای آز الکترونیک یه استاد داشتم که رشتش الکترونیک بود ایشون برنامه نویسیش بسیار عالی بود و من چند دقیقه ای که با ایشون صحبت می کردم خیلی چیزها در مورد رشته خودم یاد می گرفتم!!! کلا برنامه نویسی پایگاه داده - ویژوال بیسیک و حتی MFC در زمانهای قدیم کار می کردن الان هم داشتن OpenGL یاد می گرفتن کلا بستگی داره به خود آدم
    موفق باشید

3. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •