سلام
ایا ولتاژ cpu پایین نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ایا ولتاژ cpu پایین نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمیدونم. من در این زمینه اصلا تخصصی ندارم. فقط امیدوارم یکی بتونه به من کمک کنه این مشکلو حل کنم.
سلامفقط امیدوارم یکی بتونه به من کمک کنه این مشکلو حل کنم
خب اون مشکلی که فکر میکردم نبود چون فرکانستون درسته.....
فقط یه راه هست که با هارد دیگه امتحان کنید تا مشخص بشه از هارد هست یا نه که اگه از هارد نباشه بریم سراغ بقیه ی قطعات .....
سلام
مشکل سرعت کامپیوتر شما احتمالا یا از هارد هست که Barracuda 7200.7 هست یا از ویندوزه طبق نظری که دوستان هم دادن...
شما برای اینکه ویندوز اورجینالتون را هم از دست ندهید بهتر است یک هارد دیگه به سیستم وصل کنین و روی آن ویندوز 7 بریزین ... (احتمالا مشکل از ویندوزه)
اما میتونین رو یک درایو دیگتون در کنار XP ویندوز 7 هم نصب کنین و تست کنین اما مشکلی هست اگر بخوایین پاکش کنین مجبورین که هردو ویندوز را پاک کنین چون با پاک کردن یکی وارد دیگری هم نمیتوانید بشید در بیشر مواقع اینجور است...
در همین فروم یکی از دوستان از سرعت پایینش ناراضی بود که بعدا متوجه شد علت جانرفتن درست یکی از اسلات های رمش بوده ... (این مسئله هم چک کنین برای مطمئن شدن.)
اگرم مشکلتون با عوض کردن ویندوزم حل نشد (احتمالا درست میشه) ، از CPU-Z و HWMONITOR هم شات بزارین تا دوستان بیشتر راهمناییتون کنند.
Last edited by a1i; 04-09-2010 at 14:25.
با سلام و تشکر از جواب شما عزیزان
فکر کنم مشکلو پیدا کردم. حدس میزنم مشکل از رم هاست. ببینید تو MB میگه که این مدلها رو ساپورت میکنه.
1.5 v DDR3 DIMM
Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz
حالا اینم مشخصات رم های من:
Corsair XMS3 DDR3
1600 MHz 1.67V
همونطور که ملاحظه میکنید هم ولتاز این بالاتره و هم frequency با اونی که مادربورد ساپورت میکنه فرق داره. مشکل از رمه نه؟
تو رو خدا بگید که حدسم درسته واقعا دارم دیونه میشم.
Last edited by iranesabz; 06-09-2010 at 21:34.
خیر ربطی نداره رم شما برای اینکه تو فرکانس 1600 کلاکش پایین بیاد ولتاژ بیشتری رو براش در نظر گرفتنهمونطور که ملاحظه میکنید هم ولتاز این بالاتره و هم frequency با اونی که مادربورد ساپورت میکنه فرق داره. مشکل از رمه نه؟
تو رو خدا بگید که حدسم درسته واقعا دارم دیونه میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)