باز یه چی گفتی ها داشمون از کجا این پدر بزرگ ریش سفیدو پیدا کنه............به نظر من میتونه یه8800بزاره حالا ایسوس 8800gts هست.
ولی تا رنج قیمت مشخص نباشه نمیشه راهنمایی کرددوست عزیز.![]()
باز یه چی گفتی ها داشمون از کجا این پدر بزرگ ریش سفیدو پیدا کنه............به نظر من میتونه یه8800بزاره حالا ایسوس 8800gts هست.
ولی تا رنج قیمت مشخص نباشه نمیشه راهنمایی کرددوست عزیز.![]()
چرا8800؟! اصلأ چی شد که اون خدابیامرز به ذهنتون رسیده؟!!!
مرسی بابت اینهمه اطلاعات من میخواستم تا 100 - 150 خرج کنم، اگه اینجوری باشه که شما گفتین میشه مثلا یه کارت 1GB DDR3 بندازم با همین سیستمی که دارم؟
یا اگه نمیشه بهترین کارت گرافیکی که بدرد سیستم من میخوره چیه و قیمتش چنده؟ ( شاید پول جورکردم )
بهترین کارت هایی که تا 150 میشه گرفت کدوما هستن؟
(کارتی که رو گیم ها یی که الان هستن خوب جواب بده ،مثل : Assisant Creed 2,Splinter cell 2 ,Mafia 2 ,....)
سلام. اگه کمی بودجتون رو بیشتر کنید ف می تونید ati radeon 5750 رو با حدود 160-170 تومان بگیرید... کارت خیلی خوبیه و این بازی هایی که نام بردین رو با بالاترین سطح جزئیات می تونه اجرا کنه .(البته فقط باید Apex در مافیا2 خاموش باشه.)
Last edited by alborz_k; 04-09-2010 at 13:45. دليل: 7570 فکر کنم 3 سال دیگه عرضه بشه. :دی
فکر میکنم منظورشون 5770 بود. اشتباه تایپی پیش اومد. ( البته ببخشید پریدم تو بحث)![]()
مفت گرونه!سلام. اگه کمی بودجتون رو بیشتر کنید ف می تونید ati radeon 5750 رو با حدود 160-170 تومان بگیرید... کارت خیلی خوبیه و این بازی هایی که نام بردین رو با بالاترین سطح جزئیات می تونه اجرا کنه .(البته فقط باید Apex در مافیا2 خاموش باشه.)
تایید میشه.فکر میکنم منظورشون 5770 بود. اشتباه تایپی پیش اومد. ( البته ببخشید پریدم تو بحث)
هست اگه نبود که نمیگفتم از این پدر بزرگ فقط مونده:باز یه چی گفتی ها داشمون از کجا این پدر بزرگ ریش سفیدو پیدا کنه............
xfx800gtx
asus8800gts
خب اینا مونده قیمتشم170-190هستش.
بازم سلام به دوستای عزیز
وای ادم میاد تو این بخش خرید این قطعات رو میبینه دهنش اب میافته جای بدش اینه که جیبت خالیه، کارت ما هم روزی واسه خودش برو بیایی داشت
،
راستش دیدم اینجا بحث گرافیکه گفتم سوال کنم،
من کارتم
gtx260 xfx black edition است که روی
720
1530
1110
اور کردم میخواستم ببینم دوره و عمر این کارت دوست داشتنیم که خاطره ها باهاش دارم به سر رسیده یا هنوز جا داره؟![]()
بازم سلام به دوستای عزیز
وای ادم میاد تو این بخش خرید این قطعات رو میبینه دهنش اب میافته جای بدش اینه که جیبت خالیه، کارت ما هم روزی واسه خودش برو بیایی داشت
،
راستش دیدم اینجا بحث گرافیکه گفتم سوال کنم،
من کارتم
gtx260 xfx black edition است که روی
720
1530
1110
اور کردم میخواستم ببینم دوره و عمر این کارت دوست داشتنیم که خاطره ها باهاش دارم به سر رسیده یا هنوز جا داره؟![]()
تازه اول چلچلیشه هنوز مونده تا بابا بشه چه برسه به پدر بزرک..................![]()
تا زمانی که افت فریم پیدا نکردید جا داره و نیازی به تعویض نیست (فکر کنم حالا حالا ها جا داشته باشه)اور کردم میخواستم ببینم دوره و عمر این کارت دوست داشتنیم که خاطره ها باهاش دارم به سر رسیده یا هنوز جا داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)