برای اینکه بخوام یه آمار کلی در صفحه اصلی و برای بازدید کننده بزارم چی رو معرفی میکنید؟
برای اینکه بخوام یه آمار کلی در صفحه اصلی و برای بازدید کننده بزارم چی رو معرفی میکنید؟
سلام
WPStats هستش ... جزء برترین ابزارک ها هستش . توی پیش خوان میتونید لینکش رو پیدا کنید![]()
دوست عزیز لطفا برای سوالتون تاپیک بزنین و توی شلوغی یه چیزی نگیننمی دونم این تاپیک آموزش ورد پرس هستش یا هاست رایگان
ولی خوب منم توی این شلوغی سوال خودم میکنم
راستش دنبال افزونه آمار سایت برای وردپرس میگردم اگه دوستان لطف کنن آدرسی به من بدن ممنون میشماگه هر کسی یه چیزی توی شلوغی بگه که باید درشو ببندیم !
اینجا تاپیک آموزش نصب ورد پرسه لطفا دقت کنین
ممنون
سلام
واسه وردپرس یه ویرایشگر متن میخواستم . راست به چپ و چپ به راست کردن متن و اندازه فونت و نوع فونت و ... رو داشته باشه
تقریبا مثل ویرایشگر متن e107
tinymce-advanced.3.2.7 رو دانلود کردم نمیشه نوع فونت رو "مثلا تاهوما" رو انتخاب کنم
دوستان من یه سایتی شبیه به میهن دانلود میخوام بزنم و فعلا با جوملا طراحیش کردم. ولی یکی از دوستان میگفتن وردپرس برای این کار بهتره. آیا این درسته؟ از لحاظ سرعت چطور؟
یه چیز دیگه هم این که من تازه یادگیری php رو شروع کردم ولی چون میخوام سریعتر سایتم رو راه بندازم ، میخوام از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنم. حالا با این اوصاف آیا تغییر دادن ورد پرس در آینده برام راحت تره یا جوملا؟ (منظورم اینه که چیزهایی که دوست دارم رو خودم در آینده بهشون اضافه کنم)
با تشکر
سلام
وردپرس رو اگر باهاش خوب و درست و استاندارد کار کنید از نظر سرعت خیلی عالی جواب میده .
بله. وردپرس انعطاف پذیری بالایی داره و به هر شکلی که بخواین میتونید درش بیارین.
-------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{ بحث ها در تاپیک فعلی ادامه داده شود و تاپیک بالا تنها برای جستجو سوالاتی میباشد که از در گذشته پرسیده شده }
با تشکر//
سلام.آیا بوسیله سیستم وردپرس میشود یک سایت وبلاگدهی پیشرفته مثل :ایجاد نمود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامسلام.آیا بوسیله سیستم وردپرس میشود یک سایت وبلاگدهی پیشرفته مثل :
بله با استفاده از Wordpress MU
با سلام.
دوستان من بعد از انجام مرحله ی آخر با این ارور روبرو میشم :
سرویس MySQL که مورد نیاز وردپرس است بر روی سرویسدهندهی شما نصب نیست.
چند بار هم مراحل رو بررسی کردم و فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم، کلافه شدم واقعا!!
من تا به حال هیچ وب سایتی رو راه اندازی و مدیریت نکردم.. دومین و هاست ام (ویندوز) رو از PARSDATA خریدم که سرویسی که گرفتم MySQL و PHP رو ساپورت می کنه..
آیا WordPress میزبانی تحت ویندوز رو قبول می کنه و احتمال هست مشکل از این جا باشه؟
(ضمنا من امروز هاست رو به سرویسی ارتقاء دادم که MySQL و PHP رو ساپوت کنه، ممکنه چند روز/ساعتی طول بکشه تا ساپورت اش شروع بشه؟)
وضعیت فعلی MySQL در مشخصات هاست در کنترل پنل : MySQL 5 Maximum Diskspace (MB): 0.00 of 10.00 )
Last edited by N O V A L I S; 02-12-2010 at 22:15.
مشکل برطرف شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)