تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: نظر سنجی در مورد DSLR های سونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

درسته ؛

ولي الان رقيب آلفا 230 ، مدل EOS 1000D از كانن و D3000 و D3100 از نيكون هستند كه هر دو تقريبا حدود قيمت آلفا 230 هستند . به نظر شما از نظر كيفيت ساخت BODY و كيفيت تصوير خروجي مي شه آلفا 230 رو با اونها مقايسه كرد ؟ الان حتي با 650 تومن مي شه كانن 450D رو گرفت كه يه رده بالاتر و حرفه اي تر 1000D هست و قطعا كيفيت تصوير بالاتري داره .
    من خودم تا حالا كيفيت تصوير مدل هاي آلفا رو نديدم ولي بعيد مي دونم كه بهتر از رقيبهاي كانن و نيكون باشه ...
    علاوه بر اين ، يه مساله خيلي مهم در انتخاب كالايي مثل دوربين SLR ، برند است . سوني يه نام بسيار پر آوازه هست ولي نه در مورد دوربين SLR ... به نظر من نمي شه اعتبار و تجربه طولاني برندهايي مثل نيكون و كانن در زمينه ساخت SLR رو با برند سوني مقايسه كرد .
    Last edited by hashemi_ali_reza; 06-09-2010 at 13:08.

2. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

البته من پول تو جیبی نمیگیرم
    اما منظورم این نبود که شما همیشه بهترین رو بخر

اگر توجه کرده باشید گفتم اگر برای تفریح باشه قیمت مهمه اما برای کار حرفه ای باید پول خوب هم پرداخت کنید
    شما نمیتونید یک d90 یا 500d و 18-200 بگیرید دستتون و برید مسابقات فوتبال رو عکاسی کنید

باید 1d و یه 800 میلی متر داشته باشید که تقریبا 13 میلیون تومن پولشه
    یا نمیتونید کار تبایغاتی برای اندازه بزرگ انجام بدید با این دوربین های d300 یا 50d
    باید یه 5d MII یا D3X بگیرید
    یا در نور کم برای ایزو بالا باید دوربین کم نویزی مثه D700 یا 5D داشته باشید
    دوستان زیادی رو دیدم که با وام و قرض DX یا 5D خریدند
    چرا؟ چون به کیفیت این دوربینها نیاز داشتند
    پس اگه جیب خالی دارید باید بیخیال کیفیت بشید
    اگر برای تفریح عکاسی میکنید که به کیفیت بالا زیاد نیاز ندارید

امیدوارم ابهامی باقی نمونده باشه
    Last edited by tirdad_60; 07-09-2010 at 22:50.

4. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله تو این مورد حق با شماست کسی که دوربین ابزار کاره براش باید هزینه کنه مگر نه نمی تونه کار کنه من هم عقیدم همینه ولی باز به نظرم توی هر رده ای همون پارامتر کیفیت به قیمت بهترین معیار مقایسه است.
    یه موردی که برام جالبه اینه که بعضی از دوستان با یه مقدار تعصب روی برند نظر می دن که خوب خیلی به نفعشون و به نفع کسایی که مورد راهنمایی قرار می دهند نیست.
    در ضمن همیشه رقابت تولید کننده ها به نفع مصرف کنندست. یه مثال بزنم بعد از معرفی دوربین فول فریم Sony a900 به قیمت 2900 دلار کنون قیمت EOS 1D Mark III رو نزدیک به 2000 دلار کاهش داد.

6. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه در زمینه دوربینهای حرفه ای یک عادت بزرگ در طی سالیان به وجود اومده و همه نیکون یا کنون رو پیشنهاد میکنن که البته هر دوی این برندها غول هستن. سونی برند تازه کاری به حساب میاد ولی نباید برچسب کم تجربه رو به سونی زد چرا که کارشناسان این سرکت قطعا در طول اینهمه سال تجربه های برندهای دیگه رو بررسی کردن و از همه مهمتر سونی بزرگترین تولید کننده سنسور عکاسیه که قطعا همه میدونین یکی از مهمترین عوامل کیفیت عکس محسوب میشه. من میخوام یه سوال بپرسم از کسانی که قاطعانه میگن کنون یا نیکون. این دوستان اگر نمونه عکسی از آلفا 230 رو در کنار دوربینهای هم رده از برندهای نیکون و کنون ببینن میتونن تشخیص بدن که کدوم عکس برای کدوم برنده؟ سوال منو توهین آمیز قلمداد نکنید من میخوام بگم اگرم تفاوتی بین دوربینهای هم رده در برندهای مختلف هست انقدر ناچیزه که حداقل در بیشتر موارد امکان تشخیصش نیست.
    در ضمن سونی از نظر قیمت محصولاتش از برندهای دیگه ارزون تره به عنوان مثال مدل آلفا 850 سونی که فول فریم و 24 مگاپیکسل هست از مدل 5ِD کنون که فول فریم و تازه 12 مگاپیکسل هست خیلی ارزونتره و من فکر نمیکنم کیفیت عکس این دو دوربین فرق چندانی داشته باشه.
    به عنوان جمع بندی و به عنوان یک عکاس نیمه آماتور هر سه برند معتبر نیکون کنون و سونی رو تایید میکنم و در مورد سونی میخوام بگم که باید چندسال بگزره و نسل جدید عکاسان به این برند رو بیارن تا دیگه عادت نیکون کنون نباشه و سونی هم تبدیل به یک پیشنهاد ثابت بشه....
    زنده باشید

8. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •