گزینه های بیشتری هم اضافه کن
جنسیس واقعا جنسیسه !
Azera
Sonata2011
C5 New
ارشین جان سعی کن اون چیزایی که صاحب تاپیک میخواد رو جواب بدی.
چون وقتی یه ماشین خارج از بحث پیشنهاد میشه بحث میکشه رو اون ماشین اخر هم هیچ کس نمیتونه نتیجه گیری کنه!
البته اینو به همه میگم دوستان هر نظری که میدن با دلیل و مدرک باشه لطفا.
پیشنهاد میکنم فقط یه بار با c5 رانندگی کنی مخصوصا سر پیچ یا رویه دس اندازا دوستان مدل c5new رو با c5 2007 اشتباه نگیرید. اصلان به نظر من در راحتیو ایمنی هیچ حرفی باقی نمیزاره.
شک نکن سوناتا 2011
ببین میتونی جایی گیر بیاری سوار شی...بعد می فهمی من چی میگم......الان تمام سایتهای دنیا دارن درباره این ماشین صحبت میکنن ....
c5 زیباست با امکانات بالا اگر قدرت بسیار نمیخوای گزینه خوبیه اما قطعاتش گرونه
سوناتا کدوم رنگش بهتره؟ به نظر خودم سفید صدفی و دولفینی.
سعی کنید رنگ ماشین رو خودتون انتخاب کنید! چون سلایق باهم فرق میکنه.
سوناتا 2011 آسان موتور ثبت نام داره یا آزاد فقط هست ؟! قیمت ؟!؟
یکی به من بگه قیمت سوناتا 2011 چنده؟
توی سایت راهنورد قیمت رو زده 22000 دلار البته قیمت داخل ایران رو میخوام
و یه سوال دیگه این که قیمت ماشینهای وارداتی که جامع باشه توی چه سایتی میتونم پیدا کنم ؟
البته سوناتا 2011 کلاً مدل 6 سیلندر نداره فعلاً موتورهای 4 سیلندرش هم دو نوعه یکی مدل جدید که ارتقاء یافتهی موتور قدیم هست که برای اکثر کشورهای دنیا با این موتور عرضه میشه و نزدیک 200 اسب قدرتشه (که برای یه موتور 4 سیلندر بدون توربو عالیه)، یکی هم موتور قدیم سوناتا هست که 170 اسب فکر کنم قدرتشه و فکر میکنم فکر میکنم برای ایران همین با موتور قدیم رو وارد کنن (البته اینو مطمئن نیستم)، در مورد c5 هم خریدش تقریباً اشتباهه این ماشین خیلی طالب نداره (حتی با ظاهر خوبی که داره) و آیندهي مبهمی داره مثل 407 و ممکنه برای قطعات یدکی به مشکل بربخورید در آینده. البته تو این وضعیت که کیا ایران رو تحریم کرده و دیگه ماشین و قطعات نمیفرسته به ایران! احتمالش زیاده هیودای هم فردا ایران تحریم کنه و وضعیت ماشینها و قطعات یدکیشون بشدت خراب میشه.
Last edited by Guts; 15-09-2010 at 14:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)