مهدي جان لينك دانلود رو بذار تا سودا جون يه نگاه به برنامه بياندازه كه از اين فرصتها كم گير مياد![]()
مهدي جان لينك دانلود رو بذار تا سودا جون يه نگاه به برنامه بياندازه كه از اين فرصتها كم گير مياد![]()
رويا جان سلام
طريقه دانلود برنامه به اين ترتيبه
1- به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه مي فرمائيد.
2-در قسمت quick links گزينه Download free evaluation version
3- در صفحه بعدي سايت سازنده مشخصات شما به همراه يك پست الكترونيكي از شما را مي گيرد.
4- كمتر از يك ساعت بعد يك نامه به دست شما مي رسد كه چندين لينك دانلود اختصاصي براي شما به همراه دارد و بنده تنها نرم افزار balanced scorecard را خواهان هستم.
حجم اين نرم افزار حدود 80 مگابايت است و اگر به علاوه بر كرك بشود از نسخه trial بيرون آورد كه عالي است اگر نشد هم همين نسخه كرك بشود فوقالعاده است.
لازم بذكر است اين نرم افزار لينك مستقيم ندارد و به هر كس بعد پر كردن مشخصات او يك لينك نصب ميده اگر مشكلي در نصب بود من در خدمتم id ياهو من هست و خلاصه علاوه بر تشكر من از همكاري شما من همه جوره براي اين امر حاضرم.
در ادامه لازم بذكر ميدونم عرض كنم در نامه اي كه qpr مي فرستد لينك اول دانلود تحت عنوان TRY OUT QPR COLLABORATIVE MANAGEMENT SOFTWARE PRODUCTS ONLINE at
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را كليك نماييد در صفحه باز شده Download free evaluation version
سلام مهدي جانرويا جان سلام
من مهرداد كوچيك شما هستم![]()
در مورد 80مگابايت فكر مي كنم سودا جون مشكل داشته باشه برا دانلود يعني خيلي طول بكشه
چي بگم باز خودش مياد نظر ميده
سلامنوشته شده توسط royaye_talkh55
80 مگابايت
اوووه كي ميره اين همه راه و
من گفتم حتما 1 مگ 2 مگ 3 مگ يا نهايتا 4 مگ هست براي اين بنده خدا كرك كنم ( البته اگه بتونم )
والا ما به ضد ويروس x نياز مبرم داشتيم 50 mb بود كرك هم نداشت براي خودمون دانلود نكرديم ( آخه حق هم داريم ، با شرايطي كه تو ايران جاري هست ما با 3 الي 4 كيلو بايت بر ثانيه نمي شه اين چيزا رو دانلود كرد . كلي هزينه الكي ميزاره رو دست ما )
من هم تاييد مي كنم حرف سودا جان رو پس آقا مهدي بايد يه فكر ديگه بكني چون فكر مي كنم اينجا ديگه نتيجه اي نده چونبا شرايطي كه تو ايران جاري هست ما با 3 الي 4 كيلو بايت بر ثانيه نمي شه اين چيزا رو دانلود كرد . كلي هزينه الكي ميزاره رو دست ما )....
پس فكر نمي كنم ديگه كرك نتيجه بخش باشه
سلامي دوباره چون فكر ميكردم دوستان چنين حرفي بزنند من اگر نرم افزار رو دانلود كنم ايا ميتونم به محيطي در تهران به شما تقديم كنم تا اون رو كرك كنيد .
چون مطلب براي من خيلي مهم است اگر شما ok بدهيد من نرم افزار رو دوباره بايد دانلود كنم كه هيچ مشكلي نبيست و بعد تقديم شما ! به محض اينكه جواب مثبت شما را دريافت كنم مبني بر مرود دوم اماده به تقديم نرم افزار هستم
سلام سودا تهران نيستايا ميتونم به محيطي در تهران به شما تقديم كنم تا اون رو كرك كنيد .
اي بابا از دست شما رويا جان در هرجاي ايران هم كه باشند من براشون ميتونم پست كنم ارزش اين نرم افزار اوليه اش 10 ميليون تومان و ثاونويه اون 100 ميليون تومان است لذا مشكلي نيست اگر شما هم با بنده موافق باشد
پس بهتره تو فروم UnREal عضو بشي . اونجا يه نفر به نام XAtx هست كه سي دي رو ازتون ميگيره و ميده براتون كرك كنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)