از کجا میتونم بخرم
از کجا میتونم بخرم
من به شخصه 2286 رو ميپسندم
هم طراحي بسيار زيبايي داره
هم كيفيتش خوبه
هم گاانتي
هم به چشم آسيب نميرسونه
تننها ايرادش قيمتشه كه 300 تومنه و يكم فشار داره
اون مانيتور asus زيادي گرونه . اين LED Backlight داره و تركيب رنگاش از هر مانيتوري تو اين رنجج قيمت بهتره. چون پنل srgb دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته که Full HD هم نیست!تننها ايرادش قيمتشه كه 300 تومنه و يكم فشار داره
این وظیفه مانیست دوست گرامی.از کجا میتونم بخرم
خب بایاین شد2تا ایراد!و البته که Full HD هم نیست!
ایراد که کم نداره.....
باز تو اومدي پسر خوب. مگه قرار نشد ديگه تبليغ يا سوء تبليغ نكني
اي بابا . باز بن ميشياااااااا
یک کلام حرف زدم این که دیگه تبلیغ نیست که.باز تو اومدي پسر خوب. مگه قرار نشد ديگه تبليغ يا سوء تبليغ نكني
اي بابا . باز بن ميشياااااااا
جناب آقای علی هوندا, رفتار شما خیلی بد ه با کاربرها !!! فکر کنم فقط مدل چنتا مانیتور Asus رو حفظ کردی اونوقت میای همونارو میگی ! من چندین بار توی تاپیک ها از بعضی خصوصیات مانیتور های Asus سوال کردم اما جواب ندادی. کلاً سوالات یک کم که وارد جزییات بشه به اون پست جواب نمیدی![]()
کلی خندیدیم بعدی لطفاً.جناب آقای علی هوندا, رفتار شما خیلی بد ه با کاربرها !!! فکر کنم فقط مدل چنتا مانیتور Asus رو حفظ کردی اونوقت میای همونارو میگی ! من چندین بار توی تاپیک ها از بعضی خصوصیات مانیتور های Asus سوال کردم اما جواب ندادی. کلاً سوالات یک کم که وارد جزییات بشه به اون پست جواب نمیدی
منظورتون بااین بود:
ایشون یه آشنای قدیمی هستن.....RealDesigner
بماند قضیش.
من که حرفی نزدم من فقط گلوم رو پاره میکنم که جنس خوب وبهترین رو با توجه به رنج قیمت بخرین حالا یه سری ادعا وواطلاعات هم که نداریم که بخوایم رو سرکاربرا خراب کنیم وفقط نظرمونو میگیم همین والا منم یکی عین بقیه.
خیلی بهتره رو یه سری برندها تعصب نداشته باشیم
چیزی که واقعیته و کاربریش اثبات شده ست بیشتر بدرد کسی که قصد خرید داره میخوره تا نظرات و تعصبات شخصی
مدلهای خیلی خوبی از هر سه برند سامسونگ و الجی و ایسیوس موجوده(حالا اینکه یه سری مدلها رو هم به عمد وارد بازار نمیکنن اون چیز دیگه ست)
ولی این درست نیست که حالا چشم آقایون به ایسیوس روشن شده این برند قابل تحسین شده و مابقی نه...
اگه اینطوره که چند وقت دیگه مانیتورهای با برند مثلا XWS وارد بازار میشه و اونوقت ایسیوس میره کنار و ادامه داستان
به نظر من کسی که تو این بازار آشفته قصد خرید مانیتور داره باید بره بازار و از نزدیک تفاوتها رو ببینه
از سامسونگ 23700 و 23500 در حال حاضر بعضی جاها به ندرت دارن
از الجی که محدودیت نداره
و از ایسیوس هم که سری ms ش نایابه و مدلهای پایه دار این برند بیشتر گیر میاد
من قصد دارم یک مانیتور ایسوس "19 بگیرم.
و کارت گرافیک من هم یک آی جی ۴۳۰۰ هست. (اگر بخوام پی سی آی بگیرم هم ایسوس خواهم گرفت.)
نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)