تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: دسترسی نداشن به Documents And Setting

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این فایل چیه؟ شاید انقدر مهم هستش که تغییرش مشکل ایجاد بکنه.
    اگر واقعا اسرار به تغییر توی این فایل دارید میشه براش Owner ایجاد کرد که البته با توجه به سیستمی بودن فایل فکر نمیکنم نیازی باشه.
    اگر واقعا این کار حیاتی هستش بگین تا راهنمایی بزارم. چون باید خودم هم امتحان کنم ببینم صد در صد جواب میده یا نه.

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

این فایل چیه؟ شاید انقدر مهم هستش که تغییرش مشکل ایجاد بکنه.
    اگر واقعا اسرار به تغییر توی این فایل دارید میشه براش Owner ایجاد کرد که البته با توجه به سیستمی بودن فایل فکر نمیکنم نیازی باشه.
    اگر واقعا این کار حیاتی هستش بگین تا راهنمایی بزارم. چون باید خودم هم امتحان کنم ببینم صد در صد جواب میده یا نه.
    من قلبلا یه ویستا داشتم که توی درایو دی تصب کردم بعد بخاطر ضعیف بودن کارت گرافیکم مجبور شدم پاکش کنم حالا یه سری از پوشه های ویندوز ویستا مونده توی درایو دی هر کاری هم میکنم پاک نمیشه 300 مگ هم جا گرفته منم جا ندارم رو هاردم

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین من یه پیشنهاد دارم که 100% عمل میکنه.

باید از لینوکس استفاده کنی.

یک CD Ubuntu Live بگیر و بوت کن.

سپس برو هر چیزی که خواستی رو پاک کن.

من از توی لینوکس، ویروس Kazme Gheyz رو روش کلیک راست کردم و Delete کردم

4. 3 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نرم افزار زیر رو دانلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و طبق عکس گزینه ها رو بزنید:

حالا روی فولدرهای مورد نظر راست کلیک کنید و Take Ownership of this folder که ظاهر شده رو بزنید.
    اگر فولدر پاک شد که هیچ. اگر نشد روی تک تک فایلها راست کلیک کنید و Take ownership of this file رو بزنید.
    من تست کردم جواب میده.

6. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

نرم افزار زیر رو دانلود کنید.

و طبق عکس گزینه ها رو بزنید:

حالا روی فولدرهای مورد نظر راست کلیک کنید و Take Ownership of this folder که ظاهر شده رو بزنید.
    اگر فولدر پاک شد که هیچ. اگر نشد روی تک تک فایلها راست کلیک کنید و Take ownership of this file رو بزنید.
    من تست کردم جواب میده.
    جالبه!! این برنامه Ownershipفایل رو ماله من میکنه اما وقتی میخوام فایل رو پاک کنم میگه باید از همین یوزر که Ownershipماله اونه پرمیژن داشته باشیالان میرم روش دوم رو تست کنم
    یه چیز دیگه هم هست این پوشه Application Data رو بش دسترسی ندارم میگه Access Denied
    Last edited by abol_fa; 03-09-2010 at 13:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این پوشه رو اصلا ویندوز 7 نداره و توی صفحه ی قبل این پوشه رو گفتم که اسمش شده Appdata و اون پوشه هایی که میبینید Shortcut هستند و فقط از طریق Programها قابل دسترسی هستند که باز هم سوئیچ میکنه روی همون Appdata که به صورت سیستمی مخفی شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال دارم که پره از پوشه و فایل های ضروریم وصل کردم به سیستم که ویندوز 7 هم هست اکانتم هم از نوع Administrator بعد من اشتباهی وارد properties بخش secority shodam و دستکاری کردم حالا رو بعضی از پوشه هام عکس یه قفل اومده وارد پوشه ها میشم وقتی رو فایلها کلیک میکنم ارور access denied رو میده رو بعضی از پوشه ها میرم عکس قفل روشون نیست بعد میرم داخلشون عکس و فیلم دارم اجراشون نمیکنه جالب اینجاست که ویندوز xp هم دارم رو سیستم با اون هم که میرم فایلها رو باز نمیکنه ارور میده دارم دیوونه میشم لطفا راهنماییم کنید مصطفی کیانی هستم اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه جواب رو برام میل کنید ممنونم لطف میکنید سریع جواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

جالبه!! این برنامه Ownershipفایل رو ماله من میکنه اما وقتی میخوام فایل رو پاک کنم میگه باید از همین یوزر که Ownershipماله اونه پرمیژن داشته باشیالان میرم روش دوم رو تست کنم
    یه چیز دیگه هم هست این پوشه Application Data رو بش دسترسی ندارم میگه Access Denied
    وقتی که ی سیستم عامل نمیتونه یگ فایل رو با دسترسی ادمین پاک کنه و با هر برنامه هم نمیتونه و برای پاک کردن یک فایل محتاج به ی سیستم عامل دیگه میشید همون بهتر عوض بشه!
    ادمین تمام دسترسی ها رو داره اما باز هم ارور میده این دیگه نوبره به خدا!
    نظر منو میخوای عوض کن بره!

اقا سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال دارم که پره از پوشه و فایل های ضروریم وصل کردم به سیستم که ویندوز 7 هم هست اکانتم هم از نوع Administrator بعد من اشتباهی وارد properties بخش secority shodam و دستکاری کردم حالا رو بعضی از پوشه هام عکس یه قفل اومده وارد پوشه ها میشم وقتی رو فایلها کلیک میکنم ارور access denied رو میده رو بعضی از پوشه ها میرم عکس قفل روشون نیست بعد میرم داخلشون عکس و فیلم دارم اجراشون نمیکنه جالب اینجاست که ویندوز xp هم دارم رو سیستم با اون هم که میرم فایلها رو باز نمیکنه ارور میده دارم دیوونه میشم لطفا راهنماییم کنید مصطفی کیانی هستم اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه جواب رو برام میل کنید ممنونم لطف میکنید سریع جواب بدید
    شما حتی صفحه ی پیش همین تایپیک هم نخوندید!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شماطبق تاپیک پایین برین که همین مشکل شما رو داشتن داخل پست شماره 7 بصورت شکل گفته شده چکاری کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا دستتون درد نکنه مشکلم حل شد ولی به چه صورت مثلا یک فولدر داشتم که توش 100 تا فولدر دیگه بود و تو هر فولدر هم یه سری اطلاعات نشستم دونه دونه هر پوشه و فایل رو درست کردم به صورت کلی جواب نداد اگه راه حل دیگه ای داره راهنماییم کنید ممنون میشم کمرم برید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •