تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم یا نکنم؟

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

والا انتخاب سيستم مديريت محتوا يك مقدار به سليقتون بستگي داره من خودم به شخصه وردپرس رو ترجيح ميدم به دلايل زير:
    1) امنيت بالاتر
    2)وجود پلاگين هاي متنوع و زياد
    3) سبك بودن سيستم نسبت به جوملا
    4) وجود منابع زياد براي يادگيري
    البته اين موارد در جوملا هم هست ولي با كيفيت كمتر
    مورد دوم به شدت لازم میشه و انعطاف پذیری فوق العاده وردپرس کم نظیره

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

جوملا روی plesk هم مگه نصب میشه؟
    من جوملا رو پیشنهاد میکنم. وردپرس بیشتر مثل وبلاگ هست.
    بعلاوه جوملا انطاف فوق العاده ای هم داره. قالبای متنوع و افزونه هایی مثل CB یا JOMSOCIAL ش هم توی هیچ سیستم دیگه ای پیدا نمیشه. تنها مشکلش اینه که اگه تازه باهاش شروع به کار میکنی یکمی گیج میشی. اما اگه حداکثر دو هفته باهاش کار کنی دیگه هیچوقت ولش نمیکنی.

3. این کاربر از amir raya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من میخوام سایتی اما نه بصورت انجمنی داشته باشم یعنی یه سایت معمولی
    حالا سوالم اینه که میتونم با سیستم مدیریت محتوا اینکارو انجام بدم یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام سایتی اما نه بصورت انجمنی داشته باشم یعنی یه سایت معمولی
    حالا سوالم اینه که میتونم با سیستم مدیریت محتوا اینکارو انجام بدم یا نه؟
    بله ميتونيد بهتره از وردپرس استفاده كنيد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Home is where the heart is

پيش فرض

آقا شرمنده ولی میخواستم ببینم یه سایتی شبیه میهن دانلود رو میشه با جوملا پیاده سازی کرد و اینکه مشکلی به وجود نخواهد آمد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tazphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا نمیشه خیلی هم راحت میشه ولی کار با جوملا اشتباه هست جوملا یه اشتباه خیلی بزرگه نسبت به وردپرس هیچی نداره چنتا پست بالاتر دیدم یکی گفت وردپرس مثل وبلاگه(!).کاری نیست که بشه با جوملا کرد ولی با وردپرس نشه ولی برعکسش زیاد.

8. این کاربر از tazphoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

چرا نمیشه خیلی هم راحت میشه ولی کار با جوملا اشتباه هست جوملا یه اشتباه خیلی بزرگه نسبت به وردپرس هیچی نداره چنتا پست بالاتر دیدم یکی گفت وردپرس مثل وبلاگه(!).کاری نیست که بشه با جوملا کرد ولی با وردپرس نشه ولی برعکسش زیاد.
    میشه بیشتر توضیح بدین؟ آخه من الان در اول کار هستم و وقت دارم که از جوملا منصرف بشم و به سمت وردپرس بیام.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بزرگترین مشکل جوملا اینه که خیلی سنگینه شما اگه از اول بخواین شروع کنید به اون همه امکانات نیاز ندارید تو وردپرس بعدا" که احتیاج پیدا کردید به صورت پلاگین اضافه میکنید(در مورد اضافه کردن پلاگین بستگی به سرعت سرور داره ولی معمولا" فقط 1 یا 2 طول میکشه و مستقیمه).
    دومین مشکل جوملا امنیتشه اونایی که تو خبرنامه عضو باشن خبر دارن هر هفته یه بار یه ایمیل در مورد وصله ی امنیتی جدید میاد ولی برعکسش وردپرس بیشترین امنیت رو داره).
    کاربراش نسبت به وردپرس کمترن(ترافیک الکسا و گوگل ترند و.. اینو ثابت میکنه)و همین بیشتر بودن کاربرای وردپرس باعث میشه بیشتر توجه کد نویس ها رو به خودش جلب کنه(برای قالب و افزونه و ...).
    گفتم قالب قالب های وردپرس چند برابر جوملاست و سر به فلک میزنه.
    جوملا یه سری مشکلات دیگه هم داره مثلا" سیستم نظر دهی نداره(البته الان نمیدونم اضافه کردن یا نه اما قبلا" نداشت) و باید به صورت دستی اضافه کنید، از روی استایلش راحت میشه فهمید که جوملاست(com_option, com_comment, com_forum و ...) .
    در آخر هم نتیجه ی الکسا و گوگل ترند رو میزارم خودتون مقایسه کنید:

الکسا ی جوملا:

الکسای وردپرس:

(ورپرس به 100 نزدیکتره و هر چه به صفر نزدیکتر باشیم بهتره).

مقایسه ی گوگل ترند:

قرمز وردپرس و آبی جوملاست.

به افت شدید اواخر جوملا توجه کنید.

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

یه مقاله ی انگلیسی هم هست نتیجه گیریش رو اینجا میزارم در مورد مقایسه ی وردپرس و جوملا و دروپاله:

WordPress steps out ahead of the other two CMS for five major reasons:
    1)WordPress has made upgrading/updating the CMS for security fixes and/or major feature extensions very simple and easy to do. This not only saves time but also has the benefit of keeping the CMS reliable and secure as well as helping to prevent the splitting up of the CMS into 2 or 3 increasingly incompatible versions [themes and or plugins/modules don't work, features and usage are no longer identical, etc.].
    2)After garnering a shaky security and/or reliability reputation in 2005-2006, WordPress developers have completely turned that reputation around. Now WordPress has one of the best security and reliability records in the CMS world. NYTimes has over 60blogs that are WordPress based.
    3)WordPress make administering its sites very easy to do. It is is easy not only to preview a new Theme but then to change the sidebar and widgets and even the underlying CSS and styling coding. And trying out a new plugin is almost one button press and done, again with a solid search and preview feature like for themes. This is important for designers and developers who can show clients live some of the possible changes that can be made with new themes and/or plugins[but be sure to rigorously test those plugins before final commitment].
    4)WordPress is fast. And optimizations are available to make it even faster.
    5)WordPress has adopted agile development. This means there are notable upgrades to WordPress every 4-6 months. Because upgrading is so easy [caveat to those that have added specific changes to the Open Source WordPress code modules, upgrade here with caution because some of the calls and APIs you use may change from time to time] – users can take advantage of these upgrades very quickly. In contrast, both Joomla and Drupal tend to follow a major upgrade cycle of one to two years – stretching out major feature upgrades

منبع مقاله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون. برای جوملا که چندتایی پلاگین نظرسنجی هستش. مگه وردپرس خودش داره؟
    من با وردپرس کارنکردم، اونم مثل جوملا وقت گیره؟ (همونطور که میدونین کلا ویرایش سایت تو جوملا برای مدیر وقتگیر هستش.)
    ارتقاع وردپرس راحت تره یا جوملا؟ (من تازه دارم php یاد میگرم و میخوام بعدن خودم چیزهایی رو که میخوام بهش اضافه کنم)

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نظر سنجی نه نظر دهی مثلا" کاربرا بیان نظر بدن این مطلب خوبه فلان (قبلا" نداشت).
    وردپرس بین سیستم های مدیریت محتوا راحت ترین مدیریت رو داره میگم راحت شما میشنوی شما خود وردپرس رو بسته به سرعت اینترنت سر 3 دقیقه نصب میکنی مدیریت رو که باز کنی شروع به کار میکنی دیگه لازم نیست بگردی فلان چیز کجاست بهمان چیز کجاست.
    در مورد پلاگین و قالب ساختن برای وردپرس خیلی راحته ولی چون تا حالا برای جوملا چیزی نساختم(قالب ساختم که خیلی وقتم رو گرفت)نمیتونم نظر دقیقی بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •