یکم در موردپیچ تنظیم سوخت توضیح بدین لطفا
یکم در موردپیچ تنظیم سوخت توضیح بدین لطفا
کدوم پیچ عزیزم؟
پیچ تنظیم سوخت رگلاتور گاز یا پیچ تنظیم سوخت مدار کاربراتور بنزین؟
پیچی که از شیلنگ ژگلاتور خارج میشه نصب میکنن؟تاثیر داره؟
خودروی شما چیه؟ گاز سوز دسته؟ انژکتوره یا کاربراتور؟ مشخصات کامل بدید یا عکس بذارید لطفا.
سمند گازسوز دستیه.انژکتور هست.
من باز هم متوجه نشدم. واقعا شرمندم.
اما کلی عرض می کنم:
پیچ اپتدای کپسول که مخصوص بستن یا باز کردن خروجی یا ورودی کپسول اصلی گازه.
پیچ تنظیم رگلاتور گاز که 1 یا 2 تاست که یکیش مال تنظیم هوای دور آرام و یکیش مال تنظیم خروجی فشار پایین رگلاتور (این پیچ مقدار بازی موتور پله ای گاز رو برای خودروهایی که مجهز به موتور پله ای گاز هستند هم کنترل می کنه)
و یه پیچ سوم که روی شلنگ ورودی به دریچه گاز برخی خودروهای دستی گاز سوز شده هست که این هم به صورت نسبی مقدار ورودی و دبی گاز فشار پایین رو تا حدودی کنترل می کنه.
سلام این مساله خاموش شدن و بازی کردنو هیچ تنظیمی نتونستن درست کنن میگم اگه استپر موتورو بردارم چی میشه
دلیل داره که خاموش میشه یا دور موتور بازی می کنه. با برداشتن استپر موتور شاید مشکل اگر از استپر باشه حل شه اما مشکلات جدیدی اضافه میشه.
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
بنده یه پراید 86 دوگانه کارخونه ای دارم که گویا مشکل ecu پیدا کرده ( دو سه جا نشون دادم گفتن از اونه)
مشکل اینجاست که هر وقت روی حالت گاز سوز میرم چراغ چک موتور روشن میشه بعضی اوقات هم کلا روی گاز نمیره و همه چراغها رو حالت چشمکزن میمونن خلاصه یه بار نشد درست کار کنه
با دستگاه دیاگ هم خطای rpm نشون داده (یک بار هم سنسور rpm عوض کردن ولی از اون نبود)
حالا سوال بنده اینه که ممکنه مشکل از جای دیگه ای باشه و با تعویض ecu هم بر طرف نشه؟
اگر ممکنه یه کمی در مورد یکسره کردن توضیح بدین و بگین کدوم قطعات حذف و چه چیزایی اضافه میشن و این که چرا روی ماشین فشار میاره
یکی از تعمیر کارها پیشنهاد داد که یکسره کنیم و میگفت اگه ecu عوض بشه باز هم ممکنه این مشکل پیش بیاد ولی خودم زیاد راقب به این کار نیستم به نظرم یه کار غیر استاندارده
اگر ecu عوض کردم کدوم مارک بهتره که استفاده بشه (الان ecu مدل prince روی ماشینه) اگر هم قیمت دارید لطفا حدود قیمت ها رو بفرمایید
اطلاعات تکمیلی:
همون اول که ماشین تحویل گرفتم کپسولهای گاز باز کردم و کلا از بنزین استفاده میکردم تا این یک هفته پیش
حدودا 2 سال و نیم (اون موقع به زور به ما گاز سوز دادن)
ساکن کجا هستید؟
ECU گاز مشکل داره. این مشکل اصلی اکثر پرینسهاست و یه چیز عادی.
یسره کردن بشدت روی سیستم کنترل الکترونیکی خودرو تاثیر منفی میذاره. اگه نزدیک من باشی می تونم طوری برات تنظیم کنم که گاز و بنزین فرق چندانی نداشته باشه. اگه هم نیستی بهت می گم چه کنی که با کمترین خرج مشکلت برطرف بشه.
اگه هم دوست داری میشه به راحتی ماشینو تک سوز کرد بطوری که یه پولیم دستتو بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)