بابا یاری رسانید
یکی میگه گزینه ی 2
یکی میگه قلم چی
بالاخره کدومش؟
من 2سال ازمون های گزینه 2 رو دادم
3سال هم مرات
گزینه 2 خوب بود
ولی تا حالا قلم چی ندادم
چیکار کنم؟؟؟؟
بابا یاری رسانید
یکی میگه گزینه ی 2
یکی میگه قلم چی
بالاخره کدومش؟
من 2سال ازمون های گزینه 2 رو دادم
3سال هم مرات
گزینه 2 خوب بود
ولی تا حالا قلم چی ندادم
چیکار کنم؟؟؟؟
شما شرایط هر آزمون رو چک کن ببین با کدومش راحت تری
به نظر من ببین دوستات چه آزمونی میرن با اونا هماهنگ باش
(نه اینکه همه برن گ2 شما بری قلم چی و بعد از هر آزمون کسی نباشه باهاش صحبت کنی درباره آزمون و ببینی به نسبت دوستات در چه سطحی هستی
این آزمونا بهانه ست که دنبالشون بری تا به هدف نهاییت برسی
بعدم معمولا هر کسی در نهایت یک آزمون رو انتخاب میکنه ، پس عجیب نیست یکی بیاد بگه قلم چی خوبه یکی هم بگه گ2
این بود نظر من![]()
نمی شد یه تاپیک فقط در مورد آزمونا بود؟ الان باید صد جا بنویسم.
اون فایل برنامه ریزی کانون رو دانلود کردم و تقریبا مثلا هندسه 1 و 2 دو بار دوره می شه. ولی فکر کنم گزینه دو هم همینطور باشه. تو دفترچش بعد نوروز دوره می شه دروس پایه ( به صورت کل کتاب ) و پیش دانشگاهی فقط در پایان هر ترم یه دوره می شه.
حالا اگه کسی قلمچی رو خوب بررسی کرده، برامون بنویسه تقریبا چطوریه؟
گزينه دو برنامش طوريه كه هم آدم رو مجبورميكنه به درس خوندن و هم اميدوار ميكنه
بستگی داره چه انتظاری از یه آزمون داشته باشید؟
1-سوالات مفهومی و هم سطح با کنکور--> فقط گاج (مشکل:بودجه بندی بسیار سریع+سوالات شیمی در سطح المپیاد!)
2-خدمات جانبی--> گزینه2(به نظرم تنها مشکلش اینه که برنامش چنگی به دل نمیزنه و گیر میده به عمومیها)
من آزمونهای مبتکران هم شرکت کردم میتونم بگم مفت نمیارزه(برعکس کتاباش!)
در مورد کانون هم نظری ندارم!
درود
توی تاپیک مجاور هم گفتم؛ من از بین اینها صد در صد میگم گزینه دو. چون خودم امسال شرکت کردم و واقعا ازش راضی بودم. سطح سوالات بالا و خوب بود و کارنامه ها و تخمین رتبه هاشم خوب. در کنارش هم اگر سنجش رو برید بهترین ترکیب رو انتخاب کردید.
شاد و پیروز و سربلند باشید
چون گزینه دو جزوه داره میتونید فقط سوالات و جزواتش رو گیر بیارید و تو آزمونا شرکت نکنید
و قلمچی هم به خاطر جامعه آماریش برید تو آزمونا شرکت کنید( یا سنجش)
اینجوری هم سوالات سخت گزینه 2 به همراه جزواتش رو دارید و هم تو یه آزمون با جامعه آماری بالا شرکت کردید
البته من خودم تو نظر سنجی گزینه دو رو زدم
جامعه آماري قلمچي امسال با گزينه دو خيلي تفاوت نخواه داشت
گزنيه دو هم جزوه هاش و سوالاتش رو نميشهبه اين راحتي گير اورد .
من كه شركت در آزمون گزنيه دو رو به خاطر سخت بودن و نزديكيش به كنكور ترجيح ميدم
شما اصلا سوالهایدکترا را جواب بدی ولی تکرار نکنی یادت میره گزینه دو که همین جوریبرنامه اشسنگینه دیگه چه برسه به این خودتم بخوای تکرار بعد بودجه بندی سنگین گزینه دو باعث میشه شما به کمیت نگاه کنی نه کیفیت![]()
با سلام
من سال قبل خودم گاج می رفتم البته اتفاقی چون نمایندگی کانون توی شهرمون نبود
اما من که فارغ التحصیل بودم به نظرم آزمونای گاج خوب بودن و به طور کلی به جز دین و زندگی و ادبیات سوالاتش تقریبا در بقیه درسا به خصوص عربی و شیمی و ریاضی و اواخر هم فیزیک سنگین بودن ولی جامعه ی آماری گاج کم بود در حدود 16000 نفر من رتبم توی آزمون آخر 36 کشور شد و در کنکور سراسری 540 منطقه 3 شدم الته طبق پیش بینی هام رتبم باید حدود 200 می شد اما در روز آزمون یه کولر 2 تکه 30وچند هزار گذاشتن بالای سرم از سرما داشتم یخ میزدم و دستام رو جلوی دهنم می گرفتم برای ان که گرم بشن ها می کردم و 3 بار جام رو عوض کردم {هر بار بدتر از بار قبل شد} و 3 بار هم رفتم دستشویی
در کل به نظر من گاج خوب بود چون آدم رو به سوالات سخت عادت میداد و در روز کنکور دیگه مشکلی نبود !!!
اما خوب از لحاظ جامعه ی آماری خوب کانون جامعه ی آماریش بیش تره اما این نکته رو هم باید در نظر گرفت که گاج پارسال اولین سال برگزاری آزموناش بود و شاید امسال تعداد شرکت کننده هاش بیش تر بشن
اگر من بودم و شرایطش رو داشتم می رفتم گاج و هر چند آزمون یک بار هم خودم رو توی قلمچی محک می زدم تا ببینم اوضاع چطوریه
اما بهت به شدت پیشنهاد می کنم سه تا آخر سنجش یا چهار تای آخرشو حتما حتما حتما حتما حتما شرکت کنی نه از این که سوالاش خوبه که البته ممکنه شبیهشون در آزمون سراسری بیاد بلکه به این دلیل می گم که بالاترین جامعه آماری رو داره
پارسال جامع 3 جامعه ی آماریش 95324 نفر بود که 91385 شرکت کردن البته در علوم ریاضی و فنی
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)