تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: پلیر خوب

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز اون گزینه رو انتخاب می کنم ولی صفحه سیاه میشه آیا باید برنامه ای رو نصب کنم ؟ تا اون رو نشون بده ؟
    با تشکر منتظر راهمماییتون هستم
    چون من به km player خیلی عادت کردم و خیلی خوب میشه اگه مشکلم حل بشه و بتونم از اون استفاده کنم
    با تشکر
    نه برنامه خاصی نمی خواد.با رندر های دیگه که تو همون صفحه اس امتحان کنید ببینید کدوم برا شما جواب میده.در ضمن کدکی رو
    که دوستان گفتند رو نصب کردید؟
    قبلاً هم این مشکل برای کاربران دیگه وجود داشت که با این کارها مشکلشون حل شده بود.تایپیک زیر رو ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Dew Drop; 29-08-2010 at 23:35.

2. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والله من که موندم الان از چه پلیری استفاده کنم
    vlc خوبه ولی اون هم زیر نویس ها رو درست نشون نمیده یعنی تو تنظیمات باید رو پرشین بذارم که اون موقع هم تاریخ و روزها رو عربی نشون می ده که من هم متنفرم
    چیکار کنم حالا راه حلی هست ؟
    برای اینکه زیرنویس ها رو درست ببینی برو تو تنظیمات VLC و encoding رو بزار یکی از حالات عربی.

آقا VLC فوق العاده اس!
    Last edited by Amir Varasteh; 30-08-2010 at 01:40.

4. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض Splash PRO

حتما اصطلاح HD را روي تلويزيون‌هاي جديد يا ديگر وسايل همچون دوربين‌هاي فيلمبرداري مشاهده کرده‌ايد. HD مخفف عبارت High Definition است و به تصاوير ويدئويي با کيفيت بالا گفته مي‌شود که براي پخش به امکانات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري ويژه‌اي نياز دارند.
    امروزه بيشتر رايانه‌ها قدرت پخش اين تصاوير را دارند اما با يک نرم‌افزار مناسب و مخصوص پخش اين‌گونه فايل‌هاي ويدئويي، تفاوت کيفيت آن را با ديگر نرم‌افزارهاي پخش، بخوبي احساس مي‌کنيد.
    نرم‌افزار Splash PRO نمونه‌اي از اين نرم‌افزارهاست. اين نرم‌افزار که مخصوص پخش فيلم‌هاي HD ساخته‌شده به شما اين امکان را مي‌دهد تا فيلم‌هاي ذخيره شده روي هاردديسک يا تصاوير تهيه شده توسط دوربين‌هاي فيلمبرداري خود را براحتي و با بالاترين کيفيت پخش، مشاهده کنيد.
    پخش روان تصاوير، نمايش دقيق جزئيات و افزايش وضوح رنگ‌ها، برخي از قابليت‌هاي اين نرم‌افزار قدرتمند است. همچنين اين برنامه با پشتيباني از قابليتEcoMode مي‌تواند با 40درصد انرژي به پخش تصاوير و فيلم‌هاي مورد نظر شما بپردازد و تا حد بسيار زيادي در مصرف انرژي، صرفه‌جويي کند که اين قابليت هنگام استفاده از رايانه‌هاي کيفي بسيار مفيد است

این رو تو ضمیمه کلیک 31 مرداد روزنامه جام جم دیدم. خودم امتحان نکردم ولی شما یک بار امتحان کن من که هر وقت از برنامه هایی که کلیک معرفی کرده استفاده کردم راضی بودم

لینک منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    همینی که دوستان گفتن km player .اگه با اون مشکل شطرنجی شدن رو دارید با این کار برطرف میشه.رو صفحه km player کلیک راست کنید و از قسمتvideo advance/video render گزینه (Enhanced Video Renderer (C/A رو انتخاب کنید.در مورد کیفیت تصویر هم میتونید از این قسمت تنظیمش کنید.Preferences (F2) > Video Processing .اگه کدک مناسب رو هم نصب کنید دیگه فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه.
    از راهنمایی تون متشکرم. این کاررو انجام دادم مشکل شطرنجی خیلی بهتر شد

8. این کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •