درود
آقا میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟ آیا همچین چیزی واقعا لازمه؟ من متولد نیمه دوم 69 هستم و امسال هم حتما میرم دانشگاه. حالا واقعا باید الان این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟ اگر آره باید چیکار کنم؟
سپاس
درود
آقا میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟ آیا همچین چیزی واقعا لازمه؟ من متولد نیمه دوم 69 هستم و امسال هم حتما میرم دانشگاه. حالا واقعا باید الان این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟ اگر آره باید چیکار کنم؟
سپاس
یعنی دفترچه نگرفتی ؟ !
پس با این حساب غیبت خوردی که !![]()
یعنی چی دفترچه نگرفتی ؟! منظورتون اینه که دفترچه نفرستاده ؟
منم متولد نیمه ی دوم 69 هسم. وضعیتم الان چه شکلیه ؟! (دفترچه نفرستادم.)
درود
![]()
![]()
![]()
![]()
آقا همین نیم ساعت پیش یکی همین حرف دوستمون رو بهم زد. ما نیمه دومی های 69 که دفترچه نفرستادیم فکر کنم یه 3 ماهی غیبت خوردیم![]()
![]()
آقا یکی یه کمکی بکنه. الان ما باید چیکار بکنیم؟
پیروز باشید
سلام !
ای بابا !! اگه اینطور باشه که کارمون زاره ..... .
آقا مطمئنی شما ؟! از کجا باید پرسید ؟
علیک سلام
من از ظهر تا حالا به همه زنگیدم و خبر فراری بودنموبه همه دادم!
فارغ از شوخی. من فردا میرم نظام وظیفه اصفهان. ببینیم چی میشه و چی میگند. خبرشو همین جا میدم. فعلا برای اینکه دلت بیشتر بریزه این تیکه اول پست زیر رو بخون :
خیلی ناراحت شدی فک کن تیکه دومش درسته!
پیروز و سربلند باشی
چطور نمیدونستین دوستان ؟ !! میترسم امسال محروم بشین !! یه قانونی اومده جدید که اون واسه متولدین نیمه دوم 70 هست که واسه سال دیگه نمیخوات دفترچه بفرستن . دعا کنید این قانون بهتون بخوره وگرنه قید دانشگاه رو باید بزنید ! این شماره هایی که میدم حتما زنگ بزنید بپرسید :
مركزمشاوره و پاسخگویی سازمان وظیفه عمومی ناجا باشماره تلفن های 73941739 و 73941735 آماده راهنمایی و ارائه مشاوره تخصصی به مشمولان و خانواده های آنها در زمینه قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی می باشد.
ساعات پاسخگویی: همه روزه در ایام غیر تعطیل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18 ضمناً ساعات پاسخگویی در روزهای پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود.
...........
نیم سال دهم هم باشی مختلط هست . اما تمرکزت رو بذار رو درست . اینا مسائل حاشیه ای هست که فقط عقبت میندازه .
این طور که مشخصه نمیشه زمان ثبت نام تو دانشگاه کارنامه شهریور پیش رو داد
پس ثبت نام شهریوری ها چطور میشه؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)