دم شاتل گرم این پارس آنلاین دیگه شورشو در آورده.
دم شاتل گرم این پارس آنلاین دیگه شورشو در آورده.
حالا شور حسینی برتون نداره . اول یکی باید امتحان کنه ببینه در ساعات شبانه روز سرعت دانلود با این سرویس چه جوریه بعد !!
در ضمن مدارک چی میخواد این شاتل ؟؟؟؟؟ ما که دانشجوییم![]()
بیخیال بابا
اون از صبانت که 1 مگ میداد ولی شده مثل Dialup احتمالا این شاتل هم یاد گرفته یه چند وقتی 2MB میده با سرعت بالا ، بعد که حسابی پول ملت رو پارو کرد می کندش 2MB با سرعت 128 بعد هم میگه اینجا ایرانه ، به ما دستور دادن سرعت بیشتر از 128 ندیم
شما هم هیچ کاری نمی تونید انجام بدید
Last edited by DrXoX; 29-08-2010 at 17:44.
حالا این سرویس جدای اون eco 2mb هست؟قیمت ها که یکیه.اما حد اقل اون دانلود شبانه داره فعلا؟
نه عزیزم بوی گند مونیتورینگه
تا وقتی ترافیک داره سرعت 100 مگ هم بدن به هیچ دردی نمیخوره...
با 2 مگ میشه ساعتی 800 مگ دانلود کرد یعنی فقط 2 ساعت و نیم ترافیک تمومه
فکر نمی کنم کسی هم برای وب گردی بره اینترنت 2 مگ بگیره!
خوب شرکتها هم همین رو می دونند واسه همین این کار رو می کنند شما اگر ساعت ویندوزت 1 ساعت تغییر کنه 1 گیگ ترافیکت میپره باید 5000 تومن پول ترافیک بدی
اون هم قرار بود ترافیکش تا پایان تابستان رایگان باشه معلوم نیست تمدید کنند یا نه.
خوب چه کاریه اینجوری میری 80-90 تومن اکانت ماهواره ای 1 مگ نا محدود میگیری یه ADSL محدودیت دار هم برا سند خیلی به صرفه تره...
من خودم 256 نا محدود داتک دارم ماهی 25 میدم روزی هم 2.2 گیگ دانلود می کنه. اگه اونا هم اینجوری کنن دیگه میرم اکانت ماهواره ای میگیرم
این که گفتی لیست قیمت یا سایتشو داری؟شاید منم اومدم داتک
چرا بری اونکار رو بکنی شما که 90 تومن می تونی بدی 1 مگ بگیری خوب 80 تومن بده مبین نت 1 مگ نامحدود بگیر 3000 تومن هم بده V P N بگیر از اونی که شما میگی خیلی کیفیتش بهتر میشه.
داتک الان 256 نامحدود رو کرده 75 تومن احتمالا شما قدیمی هستید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 28-08-2010 at 14:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)