منم ساری دیدم......
منم ساری دیدم......
این مسله برا من خیلی جالب بود
چون تا این خبر رو شنیدم اولین مسله ای که به ذهنم رسید این بود که حدودا به تاریخ قمری 1200 سال شمسی پیش بر میگرده به دوران حضرت محمد و معجزه ای که میگفتن شق القمر کرده .. فک کنم که اون شایعه از این اتفاق درست شده.
چنين اتفاقي آخه نيافتاده كه از روش چيزي هم شايعه بشه
ونوس رو كه تو آسمون ديدين ديگه ؟ درخشانترين حالتش رو فرض كنين از وقتي منظومه شمسي تشكيل شده هيچوقت مريخ به اندازه ونوس درخشش نداشته تو آسمون و نخواهد داشت .
این یه شایعه جدید تره که من شنیدم از چند نفر این روز ها که شق القمر قرار بشه دوباره (ظاهرا هر هزار و خردوه سال یه بار میشه بنابر این ادعا)![]()
سلام.
الآن وضعیت زمین و مریخ تو مدارشون طوری نیست که بعد از غروب خورشید، مریخ زیاد تو آسمون باشه.
امروز نزدیک غروب خورشید ناهید و مریخ کنار هم بودن:
*
*
کرج، هفت و پنجاه دقیقه جمعه شب.
(جرم درخشان وسطی ستاره سماک اعزل هست که اینجا به خاطر وجود نور ناهید از یک طرف و خورشید از همون طرف، کم نورتر از قدر معمولیش افتاده.)
از نظر مکان مداری یه همچین وضعیتی تو منظومه شمسی وجود داره:
*
*
الآن فاصله مریخ از زمین خیلیه.
فکر کنید اگه زمین همین جایی بود که الآن هست، ولی مریخ سمت چپ بود (طرفای ساعت 9 توی مدارش) اون موقع فاصله مریخ و زمین کمترین مقدارش بود (بگذریم که مدارا تا حدودی بیضی هستن نه دایره)
یه اتفاقی که سال 82 افتاده بود همین بود. مریخ و زمین تو کمترین فاصله قرار داشتن اون موقع می شد با تلسکوپ قوی سطح مریخ رو قشنگ دید.
Last edited by Leyth; 03-09-2010 at 21:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)