این رو حتما برو دکتر ...و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم.![]()
دفع ناکامل ادرار پیش زمینه اصلی سرطان پروستات هست !
به شدت توصیه میکنم جدی بگیر و دکتر برو ...
این خیلی خطرناکه ...
سرطان پروستات رو به همراه میاره اگر نری
این رو حتما برو دکتر ...و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم.![]()
دفع ناکامل ادرار پیش زمینه اصلی سرطان پروستات هست !
به شدت توصیه میکنم جدی بگیر و دکتر برو ...
این خیلی خطرناکه ...
سرطان پروستات رو به همراه میاره اگر نری
سلام
میتونم بپرسم شما از کجا میفهمید به طور کلی تخلیه نمیشید؟
آخه من شک دارم تخلیه میشم یا نه![]()
دوست عزیز برای کامل دفع نشدن ادرار شما باید یک آزمایش و سونوگرافی انجام بدید احتمال بزرگی پروستات وجود دارد . شما چند سالتونه ؟
ولی باید عرض کنم که بر خلاف نظرات بعضی از دوستان که گفتند بزرگی و تورم پروستات به سرطان تبدیل میشه اصلا این طور نیست و بزرگی پروستات با سرطان پروستات متفاوته . در هر صورت بررسی باید انجام بشه .
در مورد دفع خون از مقعد علل بسیار زیادی وجود داره که یکی از انها بواسیر می باشد .
دفع خون از مقعد حتی اگر تشخیص بالینی بواسیر باشد باز هم حتما ( تاکید می کنم حتما ) نیاز به بررسی توسط پزشک متخصص دارد . شما حتما باید به یک متخصص جراح عمومی و یا متخصص گوارش مراجعه کنید .
موفق باشید .![]()
تو سن شما بزرگی پروستات ( BPH ) و سرطان پروستات کمتر مطرح می باشد ولی در هر صورت اگر این مشکل اذیت کننده می باشد بهتره که یک بررسی انجام بدهید .![]()
سلام
خيلي عجيبه ! من خوب شدم ، ديگه خون ريزي ندارم . دكتر نرفتم .![]()
یکی هم سوال منو جواب بده شاید شفا پیدا کردیم
از علائم تخلیه نشدن کامل مثانه اینه که بعد از اتمام ادرار کردن شما هنوز احساس ادرار داشته باشید و همچنین بعد از اتمام ادرار کردن چند قطره ادرار بصورت غیر ارادی از فرد خارج بشه .
راه اصلی تشخیص این مورد انجام سونوگرافی با مثانه پر و خالی می باشد .![]()
به نظر من مشکل شما شقاق مقعد بوده، مخصوصاً اگر قطره قطره میریخته.
شقاق معمولاً بخاطر یبوست ایجاد میشه، فشار بیش از حد برای خروج سبب پاره شدن مقعد میشه و ...
درسته که میفرمایید خوب شده ولی بازم اگر یبوست داشته باشید ممکنه تکرار بشه، ولی خب، نگرانی خونریزی های دیگه مثل زخم روده و اینها رو نداره.
دوست عزيز هرچه سريعتر به دكترمراجعه كن اصلا نبايد ازين مسأله بسادگي گذشتمادربزرگ دوستمم همينطوري شد البته اون خيلي دير به بچه هاش خبرداد،بعداز4،5ماه بهشون گفت چنين چيزي هست
چون ديرمراجعه كرد عمل سختي داشت هنوزم ميگن مشكل داره
اميدوارم كه شما زود متوجه اين موضوع شده باشين ،اگه مدت كوتاهيه پس اصلا جاي نگراني نيس چون اول يه آزمايشي ميگيرن وبعد يه دارويي روبايد مصرف كنين وپس از 2،3روز يه عمل سرپايي كوچيكي انجام ميدن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)