نه نه تو اشتباه می کنی اصلا هم چین چیزی امکانش نیست.......چون........بالا توضیحشو دادم.....![]()
نه نه تو اشتباه می کنی اصلا هم چین چیزی امکانش نیست.......چون........بالا توضیحشو دادم.....![]()
اولا چون در كنار من يك شخص يك جسم را تكان داد وحتي هر طرف كه دستور ميدادم ميبرد پس ديگه اطمينان دارم اين از من .نه نه تو اشتباه می کنی اصلا هم چین چیزی امکانش نیست.......چون........بالا توضیحشو دادم.....![]()
در مورد شما هم بايد اول به اين يه نگاهي بندازيد :
تا اول با اين نيرو آشنا بشيد وبعد به اين جا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا ببينيد كه اين بحث حتي در همين سايت هم اثبات شده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اين قدر با ارجاع به يك مجله صحبت نكنيد چون اصلا مرجع خوبي براي صحبت كردن نيست چون هر روز يك چيز جديد تر مينويسد
علم در حال تغيير است عقب نمانيد !!!!
من کردم نشد..........اصلا هیچ ربطی به مورای ذهنت نداره داش.......اگه راس می گی یه فیلمم بزار من مشتاقم.......
البته دوست خودتا......
قرار نيست هر كس هر كاري دلش بخواد بكنه وبعد هم بتونه راحت اجسام رو تكون بده !!!من کردم نشد..........اصلا هیچ ربطی به مورای ذهنت نداره داش.......اگه راس می گی یه فیلمم بزار من مشتاقم.......
البته دوست خودتا......
باز كردن چاكر ا نياز به مراقبه ،رياضت ،مديتيشن و......داره !!!
اگه ميخواين فيلم ببينيد بريد سينما من اثبات علميش رو گذاشتم وحتي آدرس يه قسمت براي آشنايي رو هم گذاشتم .![]()
منم انجام دادم......ولی ولی انجامممممممممممممم نشد.......
نمی شه......کلا نمی شه این کارو انجام داد جز حقه.....
![]()
من نمیتونم دلیل بر این نیست که هیچ کس نمیتواندمنم انجام دادم......ولی ولی انجامممممممممممممم نشد.......
نمی شه......کلا نمی شه این کارو انجام داد جز حقه.....
![]()
درضمن تکان دادنش هم نیاز به باز بودن چاکرا ها دارد![]()
سلام
هيچ چيزي غيرممكن نيست
تو اين دنيا همه چيز شدنيه
الف) قوانين مربوط به قرار دادن مطالب علمي جديد:
3- از قرار دادن مطالب بدون ارتباط و فاقد جنبه علمي خودداري نماييد.
ب) قوانين مربوط به استفاده از مطالب موجود و راهنماي كاربري:
2- پستهايي كه كمكي به غني تر شدن مطالب علمي موجود در تاپيك نمي كنند و بيشتر جنبه نظرات شخصي دارند اكيدا خودداري فرماييد. در صورت مشاهده پست پاك خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)