تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: امنیت ایمیل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من دو سوال دارم
    1- در مطلبی خوندم که ایمیل ها در یاهو و هات میل نسبت به جیمیل امنیت ندارند و در مسیر رسیدن ممکن است توسط افرادی خوانده شوند با توجه به این که من از این مسایل خبری نداشتم حالا می خواهم بدانم ایمیل هایی را که چند ماه پیش فرستاده ام چگونه می توانم بفهمم کسی آن ها را نخوانده و امنیت داشته یا نداشته؟
    2- از کجا بدانیم کسی پسوردمان را می داند یا نه و به صفحه ی ایمیل هایمان کسی آمده یا نه؟
    1-امکان اینکه کسی بخواد ایمیل های ارسالی و یا دریافتیتون رو بخونه وجود داره (در سرویس gmail به خاطر استفاده از پروتوکل https این امکان بسیار کمتره) اما راه خاصی برای اینکه بفهمید کسی ایمیل هاتون رو خونده یا خیر وجود نداره
    هیچ isp و یا دولتی وقت خودش رو برای مانیتورینگ ایمیلهای یک فرد عادی هدر نمیده

2-عملا شما نمیتونید متوجه بشید که کسی به غیر از شما وارد ایمیلتون شده یا خیر مگر اینکه از خودش رد در میل باکستون رد پایی بزاره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. پس در هر حال امنیت ایمیل برای افراد عادی مثل من بالاست ... چون شنیده بودم کلا ایمیل های خصوصی را isp ها می خوانند. در حالی که آن ها اینقدر بیکار نیستند چون همه نظرشون اینه... ممنون از همه ی افرادی که پاسخ دادند.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •