کوچولو و جمع و جوره ولی موتورش یه کمکی کمه.![]()
کوچولو و جمع و جوره ولی موتورش یه کمکی کمه.![]()
this is fake
نه اصلا اینطوری نیست کارخانه های داخلی همیشه خودرویی وارد میکنند که کمتر از 40باشه مگر در بعضی موارد!مطمئن باش همون 35 40 هستش
خاک تو سر ایران خودرو با این سیاستاش! به قول مجله ماشین، بعد از اینکه بازار پیکان رو از دست داد، دیگه همینجور داره تر میزنه!
به نظر من که اصلا نمیصرفه، مگه اینکه بابات یه پورشه کاین زیر پاشی باشه، اونوقت واسه کادوی قبولی آینامه، یکی از اینا برات بخره!!!
این دو مدل داره؟ صندوق دار و بدون صندوق؟
مطمئن باش صندوق دارشو ایرانخودرو درست میکنه اگه نباشه مثل206 اس دی![]()
عکسها که چیز خاصی رو نشون نمیده که آیا حقیقی هست یا نه !! و اگه اون هاچبکه باشه از همین الان اگه اومد ایران شما رو 50 میلیون حساب کنید تا ببینیم خدا چه میخواد !!!!
به این 3 صفحه نگاه کنید . عکسهای واقعی از 308، 408 ، و 508 که هر سه مدل ماله 2011 هست رو میبینیدبا توضیحات کامل که زیرش هست !!!
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by panther99; 29-08-2010 at 01:53.
من همیشه فکر می کردم ایران خودرو خودش تولید می کنه.
ولی حالا فهمیدم که فقط copy-paste می کنه.
واقعا خاک بر سرش .
اون وقت اینده ی ایران خودرو میشه:
پنجاه و هشتمین مدل پژو با این فرق که چراغ ترمزش پررنگ تر شده و مابه تفاوت قیمتش با پنجاه و هفتمین مدلش ،فقط 10میلیونه!!!![]()
Last edited by maryam.n98; 29-08-2010 at 16:22.
مطمئن باش بیشتر از 35تا40نیست حداکثر وگرنه (ای30)هیوندای با موتور2000که بهتره از لحاظ قیمتی و هاچبک بودن...
سلام
این عکس هایی رو که گذاشتین با هم فرق داره. بالاخره کدوم پژو 308؟
چراغ عقب های مدل هاچ بکش با مدلی که توی Netcarshow هست فرق داره.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)