تو خود بازی نمیشه نفوذ کرد.تو فیلم ها و آهنگ هاش و فایل هایی که قابل استخراجن میشه.
تو خود بازی نمیشه نفوذ کرد.تو فیلم ها و آهنگ هاش و فایل هایی که قابل استخراجن میشه.
بازي مافياي 2 كمي سنگين تر از اونه كه جزء اين ليست باشه .چرا که نشه. بستگی به بازی داره. زیرنویس بیشتر بازی ها رو میشه دستکاری کرد.![]()
بازی های جی تی ای رو فایل های مربوط به دیالوگ ها رو استخراج می کنیم و ایرانیشون می کنیم ...
مال مافیا هم فکر کنم اینطوری باشه چون بازیش به جی تی ای هم نزدیک هست ..
خواب منظور من همون دموهاش بود دیگه .. مثل اینکه میشه دموهاش(فیلمها ) رو زیرنویس فارسی کرد فیلمها رو استحراج کنیم و بعد هم مثل یه فیلم عادی که زیرنویس فارسی میکننش ما هم زیرنویسش کنیم ... دوبله بحثش جداست و کار ماها نیست به نظرم
کلا یکی از دوستان حرفه ای در زمینه ویرایش بازی بیاد توضیح بده ممنون میشم
اگر کمی همت کنیم میتونیم مافیا 2 رو زیرنویس کنیم .. دوبله مدنظر نیست ... زیرنویس فارسی .. فکر کنم بشه .. نمیشه؟ اگر امکان داره یه تیم تشکیل بدیم واسه این کار .. خواهشا همه جوانب رو بررسی کنید و الکی نه نیارید چون خدمت بزرگی با این کار به هموطنامون میکنیم
دوست من یکم بیشتر توضیح بده .. من الان قصد دارم دموهای بازی مافیا 2 (فقط دموها کافیه واسه اینکه موضوعش رو کاملا بفهمیم) رو فارسی کنم .. زیرنویس فارسی براشون بزارم .. اگر لطف کنید زودتر کمک کنید ممنون میشم
Last edited by Gilopa; 26-08-2010 at 18:40.
باید فکر هزینه هاش هم باشین.
من فکر کردم اگه کسی بتونه سور رو خارج کنه دوستان توی جوانه ی پویا یا گروه گویندگان جوان انقدر بامعرفت توشون هست که بیان دوبله کنن و جاشون حرف بزنن( دوست من یکی از گوینده های گلوری هست و فکر کنم انقدر هم سخت گیر نباشن!
عزیز دوبله رو ولش .. زیرنویس نمیشه؟
هر بازی روشی داره!
من الآن مافیا2 رو تازه خربدم!خودم اول میگردم اگه پیدا کردم راهشو میگم.
بعدشم استخراج یه مرحلست!بعدش باید به فکر دوباره تبدیل کردن به اون فرمت بود!
چرا نشه!
هر سورسی جای خاصی داره. ماشالله این بازیهای جدید هم که واسه هر بخشش یه فولد داره. من فکر نکنم پیدا کردنش خیلی سخت باشه! جایگزین کردنش هم فقط زمان بر هست. اگه پیدا بشه کاری نداره.
البته چون فارسی میشه فکر کنم فونت فارسی رو سورس بازی گیر بده واسه همین یه راهی باید پیدا کرد واسش مثلا قبلا از متن عکس میگرفتن!! مثل کاری که برای زیر نویسهای DIViX میکنن که روی پلیرهای خونگی اجرا بشه!
مافیا 2 رو که بازی میکنید یه قسمتی تو تنظیمات بازی به نام subtitle داره .. خواب این فایل زیرنویس بازی رو هر چی گشتم پیداش نکردم اگه پیدا بشه راحت میشه جمله ها رو ترجمه کرد و به جای زیرنویس انگلیسی فارسیش رو میبینید
بله درسته منم دیروز گرفتم ...
فکر کنم دقیقش هم مهم هست ...حتی می شه صدای ماشین ها و تصادفات رو هم عوض کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)