-گارانتي داره بدين گارانتي
-اگه نداره فريمور رو اپديت كنيد شايد حل شد مشكلتون
-گارانتي داره بدين گارانتي
-اگه نداره فريمور رو اپديت كنيد شايد حل شد مشكلتون
این مدل در مقابل ال جی 660 و سامسونگ C650 حرفی برای گفتن داره؟ در خرید مردد هستم کمکم کنید!
سری kdl این مدل دارای ----T میباشد . آیا میشود برای سری های klv این مدل هم ِDVB-T را فعال کرد ؟
میشه فیرم ویر KDL رو روی KLV نصب کنیم ؟
نه دوست عزیز سری klv تیونر دیجیتال رو که یه قطعه سخت افزاری هست نداره.بنابراین ----t روش فعال نمیشه.فقط سری های kdl از جمله سوپر ال ای دی های سونی تیونر دیجیتال دارن.
با سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید تلویزیون 32 اینچ را دارم ! میخواستم اگه کسی میتونه برام یه توضیحی از تفاوت دو مدل 32EX500 و 32EX700 برام بده ! البته غیر از تفاوت در LCD و LED بودنش ! و گیرنده دیجیتالی که EX700 داره ( فکر کنم با 70000 تومن میشه جای خالیش رو پر کرد )
1,300,000 = 32EX700
800,000 = 32EX500
آیا EX700 به 500 هزار تومن گرونتر بودنش ، می ارزه یا نه ؟ چیش بیشتره ؟ از هر نظری !!!
بسیار ممنون و متشکر
-تصوير هر دو رو كنار همديگه اگر ببينيد مسلما جذب ex700 ميشين منتها اينكه ايا اينقدر تفاوت ارزش داره يا نه ميتونه تا حدود زيادي سليقه اي باشه و به هزينه شما مربوط باشه
با سلام مجدد .
قصد خرید 32EX500 رو دارم ( البته اگه پدر گرامی یاری کنن) ، میخواستم ببینم از کجا میشه فهمید که فروشنده بهمون جنس آکبند میده و از تلویزیون هایی که داخل مغازه ست ، بهمون نمیدازه ؟؟؟
خیلی خیلی ممنون
-ان شاا...
-خوب از نمایندگی ویا سنتر اصلی بخرین ونگران نباشین
-در مورد ساعت کارکرد باید دوستانی کهدارند کمکتون کنند فکر میکنم در ترد مربوط به ex700 صحبت هایی بود :
[HTML][http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428116/HTML]
اگه دیجیتالی بود حتما میخریدمش.حیف که آنالوگه.
دوستان 2 ماهه که این tv را خریدیم ولی یک مشکل داره که بعد 3-4 ساعت خاموش می شه و دوباره روشن مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)