تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: مشکل عجیب

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هارد رو باید با CD ویندوز FDisk کنی
    پس این نصب ویندوز رو بزاریم اخرین کار ...
    اگه دوباره ویندوز ریختی حتمی قبل از ریستارت و قبل هر کاری از داخل گروپ پالیسی اجرای اتوران از همه ی درایوهای(اکسترنال-اینترنال)غیر فعال کن

2. این کاربر از f-secure بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خب اگر فایلهای اگزه یعنی نرم افزارها برات مهمه باید دقیقا کارایی را بکنی که گفتم
    گفتی 3 هفته پیش ویندوز نصب کردی ؟
    من خودم یه مشکل با شات داون دارم و هر چند روز یه بار ویندوز نصب میکنم
    دلت خوشه ها
    ویندوز 7 هم به این خاطر گفتم بنصب که خیلی از ویروسها در این ویندوز کار نمیکنند
    بعد الان که میگی انمتی ویروس در درایو سی ویندوز پیدا کرده یعنی ویندوزت خراب هست و الوده شده
    پس باید داره که ویندوز را عوض کنی و همون 7 چه بهتره
    در ضمن این فایل مخرب که فایلهای اگزه را خراب میکنه کاری با مدیا و ام پی تری و اینا نداره

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لینک دانلود اخرین ورژن مک افی رو بزاری با کرک یا رجیستر کد
    تو سایت های دانلود ایرانی یه جستجو کنی حتما پیدا میشه.
    فکر کنم سایت tebyan (اگر اسمشو درست نوشته باشم) هم داشته باشه.

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

1

خب ویروس رسما شناسایی شد Win32/Virut.NCF بیشتر تو فایلهای ویندوز و سیستم 32 یافت میشه و دقیقا نشسته رو explorer.exe و چند پروسز دیگه همون جا حالا چطوری نابودش کنم ؟ دارم چند تا انتی ویروس سبک و رایگان استفاده می کنم (اسپای ور داکتر) واقعا جواب داده اگه بشه کامل از بین ببره فکر کنم فایلهای معیوب سیستمی با یه ریپیر حل بشه باز منتظر نظرات شما هستم...(منهای داریوش که از دیشب داره تو مسنجر میگه کل هارد رو فرمت کن البته راست هم میگه هر سایتی خوندم همینو نوشتم برای virut ولی من این دفعه نمی کنم !)
    سلام

نمیدونم شاید آنتی ویروستون آپدیت نبود ولی نود 32 میتونه از بینش ببره

اینم یک برنامه دیگه دانلود کن لذت ببر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

خب اگر فایلهای اگزه یعنی نرم افزارها برات مهمه باید دقیقا کارایی را بکنی که گفتم
    دلت خوشه ها
    بعد الان که میگی انمتی ویروس در درایو سی ویندوز پیدا کرده یعنی ویندوزت خراب هست و الوده شده
    در ضمن این فایل مخرب که فایلهای اگزه را خراب میکنه کاری با مدیا و ام پی تری و اینا نداره
    سلام خوب بجای اینکه هر بار ویندوز عوض کنی بهترنیست یکی از فایلای آلوده را تو سایتی مثل ویروس توتال که آنلاین اسکن میکنه با چندین آنتی ویروس برتر و بعدش هم میکه چه نوع ویروسیه و باکد.م آنتی ویروس خدف میشه یعنی جلوش میاد من خودم 6 ماهیه همین ویندوز وهنوز عوض نکردم طوری هر روز برنامه های مختلف خذف ونصب میکنم

9. 2 کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلاملکم
    من دقیقا همین بد مصب افتاده بود به جون کامپیوترم و کلا در اون دوران چند سال پیر شدم
    ولی با 1 آنتی ویروس کسپر اسکای آپدیت شده + Autorun virus Remover 2.3 کلا مشکل بر طرف شد

11. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خوب بجای اینکه هر بار ویندوز عوض کنی بهترنیست یکی از فایلای آلوده را تو سایتی مثل ویروس توتال که آنلاین اسکن میکنه با چندین آنتی ویروس برتر و بعدش هم میکه چه نوع ویروسیه و باکد.م آنتی ویروس خدف میشه یعنی جلوش میاد من خودم 6 ماهیه همین ویندوز وهنوز عوض نکردم طوری هر روز برنامه های مختلف خذف ونصب میکنم
    اخه معهلوم نیست اشکال از ویروسه یا چی
    شما اگه حس میتونین میتونین کمکی کنین لطفا به این تاپیک سر بزنید

13. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

[QUOTE=جاسم کدخدایی بنت;5315456]سلام

شما حالتون خوبه ؟
    این چه لینکیه دادین ؟
    اینو خود انتی ویروس، ویروس شناسایی کرد و ادرس را بلوک کرد

15. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز این چیزی که شما معرفی کردی همون اسپای ور داکتر هست که استفاده می کنم انصافا هم چیز خوبیه فقط برای فایلهای سیستمی امکان پاک کردن نداره که باز خب منشر می کنه باید همون مک افی رو گیر بیار نسخه اخر با رجیستر که ویروس رو از فایل جدا کنه و بتونه پاک کنه ما می توانیم نتوانستیم هم مجبوریم فرمت کنیم مهم شناختتن ویروس و اینها بوده

This unfortunately means that this is a game over situation and there's nothing much you can do besides formatting and reinstalling Windows.
    Trust me.. as somebody who fought this stupid f**King virus for hours and in the end even after cleaning it out had issues with things like the print spooler "Breaking...".... JUST REINSTALL!

The worst part of it all was the last time I fought it it infected my usb drive just like you and then I went to another client and infected them unknowingly
    Wow... This thing is kicking everyone's butt. I'll have to be on the lookout.

ببینم چی میشه ...حالا جدا از اینها چند نرم افزار برای تنظیم سیستم و رفع مشکلاتی که ویروس ایجاد می کنه مخصوصا تو رجیستری پیشنهاد بدید فایلهای معیوب رو هم ریپیر می کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هارد رو باید با CD ویندوز FDisk کنی
    بابا گیر دادید به هارد ما چرا سایر درایورها جز ویندوز تمامی فایلهای اجرایی الوده شناسایی دستی پاک شده یا بنا به ضرورت به دی وی دی منتقل شدن میمونه ویندوز که درجه آخر نشد دیگه میزنم فرمتش می کنم چشم با سی دی ویندوز هم می کنم خوبه ؟

اگه دوباره ویندوز ریختی حتمی قبل از ریستارت و قبل هر کاری از داخل گروپ پالیسی اجرای اتوران از همه ی درایوهای(اکسترنال-اینترنال)غیر فعال کن
    درست متوجه نشدم منظورت اینه که قضیه این ویروس virut به ویروس autorun ربطی داره؟این کارم می کنم ...

دلت خوشه ها
    چه حالی داری تو دمت گرم ببین من هر ویندوز که نصب کنم تازه بنا به نرم افزارم همیشه مجبورم xp در کنار 7 نصب کنم یه چیزی حدود 4-5 ساعت طول میکشه نرم افزارها نصب بشن درایورها آپدیت بشن و ....یه روز در میون ویندوز می ریختی؟مخلصیم آقا

من ویروس و مشکل خاصی پیش نیاد زیر 3 ماه وین عوض نمی کنم

نظر خودمم همینه که آخرش باید ویندوز فرمت و نصب مجدد بشه منتها دارم ترای اند ارور می کنم دیگه تجربه خوبی هست این ویروسه فلان شده به پادشاه ویروسها معروفه شانس هم نداریم

والا عجیبه برای من روی دو سه تا درایوم به حجم کلی 1800 گیگ که فقط هم مدیا هست هیچ ویروسی پیدا نکرده تو این مدت هم فیلم دیدم و آهنگ گوش دادم ؟!

تو سایت های دانلود ایرانی یه جستجو کنی حتما پیدا میشه.
    فکر کنم سایت tebyan (اگر اسمشو درست نوشته باشم) هم داشته باشه.
    تبیان رو ولش کن معتبر باشه آخرین ورژن با رجیستر کد مرسی

توضیح دادم صفحه اول که اون موقع (بار اول سه هفته پیش)به حدی ویروس گسترده شده بود که اجازه نصب صحیح کسپر و نود رو نمیداد البته شخصا هنوز هم برای لایو نود و برای ارژانس دیسک نجات کسپر رو پیشنهاد میدم(البته دومی بعدش نصب ویندوز رو حتما دارید )

در ضمن لینکتون رو همین نود بلاک می کنه...

دوست عزیز ویروس محترم Win32/Virut.NCF هست کسپر و نود توانایی حذف فایلهای الوده سیستمی رو از ویندوز و سیف مود و .... ندارن در حال تست سایرین هستم...

سلاملکم
    من دقیقا همین بد مصب افتاده بود به جون کامپیوترم و کلا در اون دوران چند سال پیر شدم
    ولی با 1 آنتی ویروس کسپر اسکای آپدیت شده + Autorun virus Remover 2.3 کلا مشکل بر طرف شد
    فکر نمی کنم برای خود ویروس کمکی کنه شاید برای رفع تغییرات مخرب باشه تست می کنم

اها راستی های جک دیس خیلی قویه حتما امتحان کنید برای لیست مخربها
    الان تو فکرم که هارد رو دربیارم و بزنم یه سیستم دیگه دو درایور ویندوز رو بدون محدودیت پاکسازی کنم بعد بزارم سر جاش بالا اومد و نیومد ریپیر این کاری هست که چند تا از کاربرهای خارجی تست کرده بودن جواب داده بود البته بلند مدت مثلا 1-2 ماه باز همشون از مشکلاتی شکایت داشتند....
    بازم ممنون از همه
    Last edited by Kianoosh; 24-08-2010 at 17:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •