نمی تونم وارد مودم بشم![]()
نمی تونم وارد مودم بشم![]()
با سلام
خوب شما چطوري وارد ميشيد؟
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو ميزنيد توي مرورگرتون و وارد نميشيد؟؟
yes
2.1 رو هم امتحان کردم،admin با A رو هم همین طور؛با روتر ولی مشکل ندارم،می تونم وارد بشم .این قضیه تعویض اتوماتیک پسوورد هم بعد از هر بار روشن خاموش کردن روتر اتفاق می افته
![]()
بالاخره مجبور به ریست اکسس پوینت شدم.البته قبل از ریست از همه صفحاتش شات برداشتم تا دوباره مجبور نشم ببرمش برای تنظیم. (دفعه قبل تمام اکیپ پشتیبانی شرکتی که ازش ADSL می گیرم ،جمع شدن تا تونستن مودم رو بهش بشناسونن!)
الان مشکلی نیس.روشن خاموشش هم می کنم ،ولی پسوورد عوض نمیشه.هر چند هنوز هم مشتاقم بدونم علت عوض شدن اتوماتیک پسوورد چی بود.
ممنون که کمک نکردین!
سلام ارور697 و797مبوط به چیست ؟ یاد آور میشوم این ارور روی diai-up رخ داده
اینجا جای این سوال نیس،جواب سوالت رو تو این تاپیک می تونی پیدا کنی :
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوزهمون مشکل رو دارم،یکی هم به داد ما برسه( بعد از هر بار روشن خاموش شدن روتر،پسوورد شبکه اتوماتیک عوض میشه)
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
![]()
من هنوزهمون مشکل رو دارم،یکی هم به داد ما برسه( بعد از هر بار روشن خاموش شدن روتر،پسوورد شبکه اتوماتیک عوض میشه)
دوستانی که لطف می کنن پیغام خصوصی میدن ممنونم ازشون،ولی بهتره بیان بحث رو تو تاپیک ادامه بدیم.
در مرود عوض کردن مجدد اسم شبکه یا پسوورد که عرض کردم،دو سه بار روتر رو ریست کردم اصلا . ولی یه دو سه روز که می گذره ،باز اتومات اسم شبکه و پسوورد عوض میشه.
منم دقیقأ همین مشکلو داشتم. catche wireless رو پاک کردم دوباره با آخرین pass کانکت شدم مشکل حل شده بود.
منم وایرلس وصل میشم ولی هر یار pass وارد نمی کنم.
چه جوری پاک میشه این catche wireless؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)