آقا با prime95 مشکل پیدا کردم ایجرا نشد به جاش با OCCt به مدت 30 دقیقه یه تست گرفتم دمای core ها به 69 الی 70 و 71 رسید
در کنار این باید ذکر کنم که احساس میکنم سیستم یهکم کند شده
آقا با prime95 مشکل پیدا کردم ایجرا نشد به جاش با OCCt به مدت 30 دقیقه یه تست گرفتم دمای core ها به 69 الی 70 و 71 رسید
با PRIME95 به چه مشكلي برخوردين؟آقا با prime95 مشکل پیدا کردم ایجرا نشد به جاش با OCCt به مدت 30 دقیقه یه تست گرفتم دمای core ها به 69 الی 70 و 71 رسید
اگر ارور داده يعني سيستم ناپايدار هست
شما 0.1 ولت هم به FSB VOLTAGE اضافه كنيد
قبلا هم گفتم كه پردازنده شما توان بالايي در اوركلاك نداره
برنامه اجرا نمیشد والا از دیشب با همون آور هست و پایداریش عالی بوده اون موقع که سیستم کند بود فکر کنم به خاطر اون برنامه بود که داشت تست میگرفت
تو آخرین عکسی از بایوس گذاشتم FSB VOLTAGE
1 ولت داده بودم یعنی بکنمش 0.2+ V
پایداریش علان عالیه و مشکلی ندیدم هنوز توش
30دقيقه تست كافي هستبرنامه اجرا نمیشد والا از دیشب با همون آور هست و پایداریش عالی بوده اون موقع که سیستم کند بود فکر کنم به خاطر اون برنامه بود که داشت تست میگرفت
اگر در اين 30 دقيقه مشكلي نداشت و دماش هم از 78 درجه تجاوز نكرد نيازي به ادامه تست نيست و بايد برنامه را كلا ببندين
نه ديگه نيازي به افزايش ولتاژ اين شاخه نيست چون پايدار هست و مشكلي ندارهتو آخرین عکسی از بایوس گذاشتم FSB VOLTAGE
1 ولت داده بودم یعنی بکنمش 0.2+ V
پس هنوز براي اوركلاك جا دارهپایداریش علان عالیه و مشکلی ندیدم هنوز توش
حالا CPU CLOCK RATIO را 0.5 واحد به 0.5 واحد زياد كنيد و پس از هر بار اضافه كردن تست با PRIME95 و كنترل دماي پردازنده را هم به مدت 30 دقيقه انجام بدين
فكر كنم چيزي حدود 3 تا 3.3 اور بشه
موفق باشيد
خوب تا اینجا که مشلی نبود من اون موقع که با سیستم کارمیکردم که کند بود اون برنامه هم باز بود داشت تست میگیرفت از این ورم داشتم آهنگ گوش میدادم و با فتوشاپ یه طراحی میکردم که یکم حس کردم کند شده علان خوبه و اون موقع بعد 30 دقیقه دما رسید به 71
خوب این تغییر که علان داری میگی داداش نداره
CPU CLOCK RATIO من میزانش
min=6
max=12
و این چیزی که شما میگید توش نیست
فکر کنم باید جایی دیگه تغییر بدم با این وضع مادربرد من
پس هنوز جا داره یعنی تا جایی که آور میتون انجام بدم که سیسم کرش نکنه و پایدار باشه و دما هم با برنامه تست از 75 تا 77 بالا تر نره
هنوز جای امید هست
خوب منتظر پاسخ هستم که ببینم باید چه کاری انجام بدم
راستی داداش ممکنه بخام بعدن یه Q6600 بگیرم یه مقاله ماله یکی از دوستامه بهم داده تو انجمن -- شبگرد این مقالشو گذاشته بود به منم دادش البته عممی نیست مقاله و تو بخش pri8 سایت فقط هست تو اون مقاله Q6600 رو تا 4GHZ آور کرده و سیستم خونش هم این رو انجام داده که مقالش رو نوشت و جز بهترین مقالهای هفته اون موقع شناخته شد.
این خوبه اگه شد بگیرم بعدن هم برای q6600 استفاده کنم
این قسمتی از مقاله هست اجازه بم نمیده پخشش کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------
سیستم که اورکلاک کردیم
Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
افزایش ھا:
Operating Frequency: 2.4Ghz Up To 4Ghz
FSB: 1066Mhz Up To 1780Mhz
Intel QX9770 Vs Intel Q6600
Operating Frequency:
3.2 Ghz Vs 4 Ghz
Fsb:
1600 Mhz Vs 1780 Mhz
مشاھده کردید که چگونه غول بزرگ اینتل را در برابر یک کیو 6600 به زانو
دراوردیم!
نظر شما در موردش چه میخام بدونم این که خودش اجرا کرده البته مینش asuse بود من با این مینم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
آقا تا این تاپیک هست من سوال دیگمم از خودت بپرسم
من رمام علان kingestone و به نظر خودم زیاد خوب نیست مادربردم این رم رو میکشه 2 تا بگیرم ازش
ولی خودم فکر کنم این بالایی نمیتون استفاده کنم و این میوره و بهتره برا منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر طبق تنظيماتي كه در صفحه قبل گذاشتم انجام داده باشي مالتي پلاير پردازنده هنوز يك واحد ديگه جا دارهخوب این تغییر که علان داری میگی داداش نداره
CPU CLOCK RATIO من میزانش
min=6
max=12
و این چیزی که شما میگید توش نیست
فکر کنم باید جایی دیگه تغییر بدم با این وضع مادربرد من
يعني از 11 ميشه 12 كه فركانس پردازنده با اين يك واحد افزايش از 2.8 ميشه 3
بله ميشهراستی داداش ممکنه بخام بعدن یه Q6600 بگیرم یه مقاله ماله یکی از دوستامه بهم داده تو انجمن -- شبگرد این مقالشو گذاشته بود به منم دادش البته عممی نیست مقاله و تو بخش pri8 سایت فقط هست تو اون مقاله Q6600 رو تا 4GHZ آور کرده و سیستم خونش هم این رو انجام داده که مقالش رو نوشت و جز بهترین مقالهای هفته اون موقع شناخته شد.
این خوبه اگه شد بگیرم بعدن هم برای q6600 استفاده کنم
ولي Q6600 هم 65 نانومتري هست و حرارت بالايي داره و براي پايدار كردنش به يك مادربرد خوب و يك خنك كننده بالاي 50 تومن نياز داريد
البته اين پردازنده ديگه گير نمياد و بجاش از سري 8 هست كه اون را هم به علت از رده خارج شدن توصيه نمي كنم
بهتر هست شما به فكر ارتقا كلي باشيد چون سيستم شما ارزش اين هزينه ها را نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)