ممنون از همگی
این درسته که 206 باید یه چند هزاری کار کنه که مصرف سوختش با آنچه تو مشخصاتش گفتن یکی بشه؟
تو مدلهای غیر اتوماتیک 206 صندوق دار ، بهترینش همین V8 هست؟؟؟
ممنون از همگی
این درسته که 206 باید یه چند هزاری کار کنه که مصرف سوختش با آنچه تو مشخصاتش گفتن یکی بشه؟
تو مدلهای غیر اتوماتیک 206 صندوق دار ، بهترینش همین V8 هست؟؟؟
دوست عزیز بهترین ماشین یا بهتر بگم بهینه ترین ماشین تا مبلغ 17 تومن همین 206 تیپ 5 صندوق دار هست206 V8 SD
موتور جدید و قوی با 110 اسب بخار قدرت 16 سوپاپ
سوخت بسیار کم که البته بعد از حدود 3 هزار کارکرد به حالت تعادل میرسه
طراحی مدرن . ظاهر و باطنی بسیار بهتر از سمند و پارس (پاس الان دموده شده)
ایمن در تصادفات . فیلم تست تصادف این ماشین با زانتیا و سمند ال ایکس تو اینترنت هست که تنها ماشینی که شیشه جلوش نشکسته این ماشینه حتی سقفش هم هیچی نشده
دارای ABS و AirBag , EBD
مدل صندوق دارش فضای عقب بهتری برای سرنشینان عقب داره به اضافه صندوق جادار
البته هر ماشینی عیبهای داره ولی این تقریبا کمترین ایراد رو نسبت به پارس و 405 و سمند و ریو داره
ببخشید میشه اینو معنی کنین !؟پارس الان دموده شده
پارس هر چی هم بد باشه قیافش هنوز دموده نشده و خیلیا هم هنوز به خاطر کلاسش میرن میخرنش !
عزیز من پژو 206 SD مدل V8 اولا 110 اسب نیست و 108 اسبه ! درضمن فضای سرنشینان 206 هاچبک و صندوقدار به هیچ عنوان فرقی نمیکنه ! فقط یه صندوق اضافه تر داره !موتور جدید و قوی با 110 اسب بخار قدرت 16 سوپاپ
ایمن در تصادفات . فیلم تست تصادف این ماشین با زانتیا و سمند ال ایکس تو اینترنت هست که تنها ماشینی که شیشه جلوش نشکسته این ماشینه حتی سقفش هم هیچی نشده
دارای ABS و AirBag , EBD
البته هر ماشینی عیبهای داره ولی این تقریبا کمترین ایراد رو نسبت به پارس و 405 و سمند و ریو داره
لطفا درست اطلاعات بدین !
شما چرا هر جا میرید این حرف های تکراری رو میزنید! این حرف ها رو انگار جایی SAVE کرده اید و فقط اینجا کپی میکنید!دوست عزیز بهترین ماشین یا بهتر بگم بهینه ترین ماشین تا مبلغ 17 تومن همین 206 تیپ 5 صندوق دار هست206 V8 SD
موتور جدید و قوی با 110 اسب بخار قدرت 16 سوپاپ
دارای ABS و AirBag , EBD
اینم پست هایی که شما دادید و همش این حرف های تکراری رو زده اید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاملا با ایشون موافقم!ببخشید میشه اینو معنی کنین !؟
پارس هر چی هم بد باشه قیافش هنوز دموده نشده و خیلیا هم هنوز به خاطر کلاسش میرن میخرنش !
پرشیا بهترین فیس لیفت ایرانی هستش و هنوز هم از لحاز قیافه بین مردم محبوبه!
محمد تو هم چه گیری دادی به 2 اسب بخار!عزیز من پژو 206 SD مدل V8 اولا 110 اسب نیست و 108 اسبه ! درضمن فضای سرنشینان 206 هاچبک و صندوقدار به هیچ عنوان فرقی نمیکنه ! فقط یه صندوق اضافه تر داره !
لطفا درست اطلاعات بدین !
V8 110 اسب بخاره
اینجارو ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس احتمالا شرکت سازنده اشتباهی زده 110 اسب بخار :عزیز من پژو 206 SD مدل V8 اولا 110 اسب نیست و 108 اسبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینها حرف روزه عزیز دل برادرشما چرا هر جا میرید این حرف های تکراری رو میزنید
![]()
پارس الان تنها چيزي كه داره و به خاطر همون هم ميفروشه همين قيافشه كه به نظر من هنوز هم قابل قبوله!
رفيق يه كم اروم تر! درسته كه 206 اس دي واقعا هم ماشين خوبيه و ميارزه نسبتا به قيمتش!موتور جدید و قوی با 110 اسب بخار قدرت 16 سوپاپ
دارای ABS و AirBag , EBD
اما ديگه اينا بي معنيه: طراحي مدرن و موتور جدید و قوی!!!
محض اطلاع 206 سال 1998 اومد به بازار و از سال 2006 هم مدل 207 داره به جاش توليد ميشه! كجاي اين مدرن هست اونوقت؟ موتورش هم همينطور!
اتفاقا تنها ايراد اين ماشين همين اضافه نشدن فضاي صندلي عقبش هست! موردي كه باعث شد خيلي از خانواده ها با بچه هاي بزرگسال سمتش نرن!مدل صندوق دارش فضای عقب بهتری برای سرنشینان عقب داره به اضافه صندوق جادار
دوستان من شما دیگه چرا به حرفای ایرانخودرو گوشی میکنید ! اگه میخواین نمونه این اشتباهاتو ببینین برین به قسمت سمند TU5 شتاب رو ببینین ! بعدش برین شتاب مدل دنده اتوماتیکش رو هم ببینید ! خودتون میفهمید چی میگم ! ( بخواید لیست غلط هاشو یکی یکی واستون مینویسم )
پژو 206 SD مدل V8 به دلیل اینکه از ECU مدل 7.4.5 استفاده میکنه دو اسب بخار قدرتش کمتر شده !
آخه فرشاد ایشون که خیلی دم از سایت شرکت سازنده و اطلاعات دقیق میزنن حتی قدرت موتور رو هم بلد نیستن ! ( گرچه سایت ایرانخودرو هم ... )محمد تو هم چه گیری دادی به 2 اسب بخار!
Last edited by MoHaMaD ZaNd; 24-08-2010 at 18:52.
فکر کنم لازم باشه چند نکته در مورد SD V8 بگم:
1- بزرگترین ایراد خودرو فضای کم داخلش هست. اگه دو نفر سرنشین جلو بخوان راحت باشن باید صندلیهای جلو رو تا آخر بدن عقب که اینجوری سرنشینان عقب اذیت میشن. اگه سرنشینان عقب بخوان راحت باشن هم باید صندلی های جلو رو جلوتر ببرن که اینجوری سرنشینان جلو اذیت میشن. بهترین حالت اینه که سرنشینان سه نفر باشن یا اگه چهار نفر هستن حداقل دو نفر اونها قدشون بیشتر از 165 نباشه! (اگه خانواده شلوغ تر و بزرگتری دارید با مشکل مواجه خواهید شد)
2- دومین مشکل 206 جدیدا که خیلی اذیت میکنه مشکل شتاب پائین اونهاست. برای حل این مشکل باید پدال گار رو پنج سیمه کنین که حدود 200 تومن خرج برمیداره. مشکل پدال گازهای کنونی ایران خودرو اینه که توی دنده 2 گاز اصلاً پر نمیشه و باید دنده رو 1 کنید (که البته ماشین چند هزار تا کار کنه بیشتر روون میشه) و این باعث میشه شتاب چند ثانیه ای پائین بیاد.
3- 206 های جدید به دلیل اینکه یه سری قطعات کامپیوتریشون چینی شده مصرف سوختشون بالا رفته (توی شهر صدی 12 و جاده صدی 8 تا 9) و به گفته مسئول تعمیرگاه مرکزی ایران خودرو باید ماشین 10 تا 20 هزار تا کار کنه تا مصرفش پائینتر بیاد و به اصطلاح خودش ماشین جون بگیره!
4- از نکات مثبت ماشین ترمز خیلی عالیشه که به نظر من توی همه ماشینای زیر 20 تومن (به غیر از ال90) تکه و ماشین رو در همون نقطه نگه میداره (برعکس سمند و پرشیا که کلی لفطش میدن تا وایسن)
5- قدرت ماشین بسیار بالاست و شما توی جاده با سرعتای بالا (مثل 140 150) با خیال راحت از ماشینای دیگه سبقت میگیری بدون اینکه کم بیاره. من تا الان چند بار با LX و پرشیا کورس انداختم و به راحتی ازشون جلو زدم.
6- صندوق عقب جادار و خوبی داره و مشکل هاچبک و یا پراید رو دیگه نداره. فکر کنم از ریو هم جادارتر باشه.
7- ایراد دیگه SD اینه که آینه بغل های بسیار کوچیکی داره و بدنه ماشین کاملاً دیده نمیشه و هر جور که تنظیم شه بالاخره یه نقطه کور وجود خواهد داشت. دلیلش هم اینه که این آینه واسه هاچبک ساخته شده نه صندوق دار!
8- از مزایای دیگه اون اینه که صدای موتورش خیلی کمه و وقتی شیشه ها بسته باشن اصلاً صدایی شنیده نمیشه. (مشکلی که سمند و پرشیا و ریو دارن)
سعی کردم بیشتر روی نکات منفی ماشین تمرکز کنم و نکات مثبتی رو ذکر کنم که بیشتر اونو متمایز میکنه با ماشینای دیگه. به هر 206ی که ایران خودرو میده ایده آل نیست و این کلاهیه که سر خیلی از مشتریان میره (جدا از مشکلات موعد تحویل)و من خواسنم که اونا رو باخبر کنم از این قضیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)