تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: برنامه تلوزیونی راز

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم خیلی راحت حرفهای ایشون رو نقد می کنم و مشخص هست که این حرف ضعف بنیادی داره

عرضه یک فرهنگ فرق داره با له کردن و حمله به سایر فرهنگها تا فرهنگ خودمون رو نشون بدیم. شما در بسیاری از فیلمها و سریالهای غربی می بینی مسلمونا و حتی ایرانیها و همینطور سایر ملل مثل شرقی ها چطور مورد تهاجم قرار می گیرن و بی تمدن و ضعیف نشون داده میشن

اگر واقعا هدف ساخت یک فیلمساز عرضه فرهنگ خودش باشه چرا باید دیگر فرهنگها و تمدنها و ادیان رو تخریب کنه؟
    حرفتو ابدا قبول ندارم . همين سينماي هاليوود كه اينهمه بهش تهمت تهاجم فرهنگي و توهين به اسلام و ... ميزنيد

مياد فيلمي ميسازه كه عقايد مسيحيت را هم زير سوال ميبره ! يا مياد فيلمي طنز ميسازه كه كلا رئيس جمهور كشور

خودشو به سخره ميگيره . ( اگه ميخواي نام فيلمها را هم برات ميگم ) نتيجه اي كه از بحث ميشه گرفت اينه كه هر

كارگردان سليقه ي خودشو توي ساخت و پرداخت فيلم خودش داره و اتفاقا ميبينيد چقدر اين آزادي بيان و عقيده ها به

چرخه صنعت و رشد هاليوود كمك كرده ! حالا اين وسط ما بجاي اينكه اين فيلمها رو صرفا با ديد يك فيلم تماشا كنيم

ميايم دشمن تراشي ها و افراطگري هاي بي جهت به خرج ميديم و اتفاقا همين دشمن تراشي هاي الكي باعث

فاصله ي چند صد ساله ي ما با كشورهاي مدرن شده .

2. 3 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در هالیوود به مسیحیت حمله میکنن ! بزار رک بگم.غلط میکنن.مگه مال باباشونه؟
    کار اشتباه ، اشتباه هست.حالا چون من مسلمونم دلیل نمیشه از حمله به مسیحیت استقبال کنم یا بی تفاوت باشم

حالا اين وسط ما بجاي اينكه اين فيلمها رو صرفا با ديد يك فيلم تماشا كنيم ميايم دشمن تراشي ها و افراطگري هاي بي جهت به خرج ميدي
    این حرفت شوخی بود درسته؟
    بله اگر کسی به من فحش نداد و من گفتم غلط کردی فحش دادی من الکی دشمن تراشی کردم
    اما در همین یک فیلم ساده که شما میگی اینها به بسیاری از ملتها توهین کردن و آنها رو پست و عقب مونده نشون دادن.من نمی دونم شما چقدر فیلم می بینی ولی برای مثال اگر 300 رو ندیدی ببین و خودت رو بزار جای طرف ایرانی
    تحقیر نمیشی؟
    البته اینارو میگم با فرض اینکه شما خودت رو ایرانی بدونی

در ضمن خوشبختانه سینما به شدت در کشورهای دیگه هم رشد پیدا کرده.کشورهایی مثل هند و کره و چین و حتی خود ایران.سالانه همین 4 کشور هزاران فیلم میسازن ولی هیچکدوم به اون معنی به عقاید دیگران توهین نمیشه
    پس ببینید میشه فیلم ساخت و به دیگران توهین نکرد
    البته با دید استعماری که به قضیه نگاه کنید نه نمیشه....

4. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

ب نظر من برنامه جالبیه
    مخصوصا دیشب که ی ایرانی مقیم کانادا هم مهمون برنامه بود
    من از این دست موضوعها خوشم میاد
    موضوعانی درباره آخرالزمان
    برنامه 2 شب پیش هم بد نبود خمونی که داشت درباه فیلم ضد مهدویت LEGION بحث میکردن
    راستی از دوستان کسی این فیل رو دیده

6. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

فكر كنم همون برنامه اي رو ميگيد كه ديشب من داشتم ميديدم از كانال 4 ، به اسمش زياد توجه نكردم اما فقط يك جمله اش رو شنيدم كه خيلي باحال بود و هنوز يادمه ...
    دكتره ميگفتش كه اين فيلم هارو نشون ميدادن و به ميكاييل ميگفتن مايكل و به جبرئيل ميگفتن ...
    بعدش ميگفت كه جالب اينه كه سبك مبارزه ي اينها ( ميكايي و جبرييل ) كنگ فو بوده :دي

البته اسم راز كه اين برنامه روي خودش گزاشته، از يك برنامه ي ديگه به اسم The Secret هست كه راز بين افراد موفق و ناموفق رو ميگه ... به صورت يك برنامه هستش كه اكثر كارشناس ها و فيلسوف ها ميان اونجا بحث ميكنن
    حتي جان گري كه نويسنده ي كتاب زنان ونوسي و مردان مريخي هست هم مياد و اونجا صحبت ميكنه !
    خلاصه اي از مجموعه ي The Secret كه در 2 نسخه عرضه شده، من اول كه اسم اين تاپيك رو ديدم فكر كردم دارين در مورد اين برنامه صحبت ميكنين !!

جديدترين قانون هاي جذب!
    دهها معلم جديد راز!
    آخرين متدهاي موفقيت!

حقيقت چيست؟!...
    ده ها معلم (دانشمندان،روانشناسان، و روشنفكران معروف و بزرگ دنيا)

این راز هر چه را که آرزو دارید به شما میدهد.شادي،سلامتي و...شما میتوانید هر چه که میخواهید باشید یا داشته باشید یا انجام بدهید.ميتوانيد هر چه را که انتخاب می کنید داشته باشید مهم نیست که آن چقدر بزرگ باشد.همه ما با قوانین کاملا یکسانی در دنیا زندگی میکنیم.قوانين طبیعی کائنات فوق العاده دقیقند.مهم نیست که شما در کجای زمین باشید همه ما بایک قانون سروکار داریم و آن قانون جاذبه است. تمام جیزهایی که وارد زندگی شما میشود را خودتان جذب میکنید.فكر میکنید چرا 1% ممتاز جامعه 96%پولي که بدست می آید را در دست دارند؟

8. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دكتره ميگفتش كه اين فيلم هارو نشون ميدادن و به ميكاييل ميگفتن مايكل و به جبرئيل ميگفتن ...
    بعدش ميگفت كه جالب اينه كه سبك مبارزه ي اينها ( ميكايي و جبرييل ) كنگ فو بوده :دي
    من تا حالا این برنامه رو ندیدم ولی این فیلم رو که ایشون گفته من 1-2 سال پیش دیدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تقریبا در سبک همون فیلمهای آخرالزمانی هست.البته خوب خیلی مسخره فرشته های الهی هم مسخره اینها شدن و دارن با هم میجنگن

با حضور
    Gabriel جبرئیل
    Sammael سموئیل
    Ahriman شیطان
    و.........

10. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در هالیوود به مسیحیت حمله میکنن ! بزار رک بگم.غلط میکنن.مگه مال باباشونه؟
    کار اشتباه ، اشتباه هست.حالا چون من مسلمونم دلیل نمیشه از حمله به مسیحیت استقبال کنم یا بی تفاوت باشم
    این حرفت شوخی بود درسته؟
    بله اگر کسی به من فحش نداد و من گفتم غلط کردی فحش دادی من الکی دشمن تراشی کردم
    اما در همین یک فیلم ساده که شما میگی اینها به بسیاری از ملتها توهین کردن و آنها رو پست و عقب مونده نشون دادن.من نمی دونم شما چقدر فیلم می بینی ولی برای مثال اگر 300 رو ندیدی ببین و خودت رو بزار جای طرف ایرانی
    تحقیر نمیشی؟
    البته اینارو میگم با فرض اینکه شما خودت رو ایرانی بدونی
    در ضمن خوشبختانه سینما به شدت در کشورهای دیگه هم رشد پیدا کرده.کشورهایی مثل هند و کره و چین و حتی خود ایران.سالانه همین 4 کشور هزاران فیلم میسازن ولی هیچکدوم به اون معنی به عقاید دیگران توهین نمیشه
    پس ببینید میشه فیلم ساخت و به دیگران توهین نکرد
    البته با دید استعماری که به قضیه نگاه کنید نه نمیشه....
    زمانيكه يه كارگردان مياد فيلمي ميسازه كه به مذهبي و يا نژادي توهين ميكنه در اصل به شعور خودش توهين كرده !

حالا ما چرا بايد بيايم انقدر قضيه رو گنده كنيم و بدتر بازتابشو بيشتر كنيم ؟ درضمن اون جناب كارگردان هم نگفته فيلم

بر پايه ي حقيقتي ساخته شده كه ما انقدر بهمون بر بخوره ! خيلي از فيلمهايي كه تا حالا روي پرده رفتن و به

مسيحيت توهين كردن درسته مورد انتقاد قرار گرفتن اما آيا اومدن تو رسانه ي مليشون داد و هوار بكشن كه آي مردم

!!!! ( مثل فيلم 300 ) انگار ما همه مشكلات داخلي و خارجيمون حل شده و فقط همين يه اعتراض رو كم داريم ! آيا

توي رمز داوينچي به مسيحيت توهين نشد ؟ آيا توي كنستانتين و مصاحب مسيح مسيحيت نرفت زير سوال ؟؟ ولي آيا

برخورد با اين قضيه طوري بود كه باعث بشه بدتر گندش در بياد ؟

راجبه گسترش سينما توي هند و كره و چين !!! بايد عرض كنم كه توي اين چند سال اخير اگه پيشرفت كيفي داشتن

از صدقه سر تقليد از همون سبكهاي هاليوودي و سرمايه گذاران هاليوود بوده . بهتره نگاهي به سينماي باليوود

بندازيد ببينيد تكنيك فيلمسازيشون چقدر شبيه به هاليووده ! و اما در مورد ايران ... كل نوشته هاتونو متاسفانه برديد

زير سوال با اين حمايت پوچ از سينماي ايران ! بهتره نگاهي به فيلمهاي اكراني اين چند سال بندازيد ! سينمايي كه

اخراجي ها فيلم پر فروشش باشه و احمد پور مخبر آرتيست پولسازش انتظار ديگري ازش داريد !؟

آهان شايد چون به عقايد توهين نميكنه حتما سطح كيفي بالايي هم داره ؟!! چه توجيه جالبي داريد !

12. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببینید دوست عزیز من فقط می تونم برای شما تاسف بخورم که از توهین دفاع هم می کنید.همونطوری که گفتم نه اینها صاحب مسیحیت هستند که حق داشته باشن باهاش هر کاری بکنن نه صاحب اسلام
    نه تمدن ایران متعلق به ایناست نه هر فرهنگ و تمدن دیگه . پس هیچ نوع حقی ندارن به هیچ عنوانی توهین کنن
    حالا شما تا فردا صبح هم استدلال برای امر غلط بیاری به خودت مربوطه

بايد عرض كنم كه توي اين چند سال اخير اگه پيشرفت كيفي داشتن

از صدقه سر تقليد از همون سبكهاي هاليوودي و سرمايه گذاران هاليوود بوده . بهتره نگاهي به سينماي باليوود
    این چه تعارضی با حرف من داشت؟ مگه من گفتم تکنولوژی غرب بده یا جلوه های ویژه مشکل دارن
    من گفتم نوع دید و نگاه استعماری باعث میشه در سینمای آمریکا به کرات به ادیان و تمدنها و فرهنگها توهین بشه و در سایر سینماهای مطرح نه.تکنولوژی اینوسط گناهی نداشته و نداره

و اما در مورد ايران ... كل نوشته هاتونو متاسفانه برديد

زير سوال با اين حمايت پوچ از سينماي ايران ! بهتره نگاهي به فيلمهاي اكراني اين چند سال بندازيد ! سينمايي كه

اخراجي ها فيلم پر فروشش باشه و احمد پور مخبر آرتيست پولسازش انتظار ديگري ازش داريد !؟

آهان شايد چون به عقايد توهين نميكنه حتما سطح كيفي بالايي هم داره ؟!! چه توجيه جالبي داريد !
    حرفاتون در نوع خودش جالبه.اما من هر چقدر پست خودم رو خوندم جایی ندیدم از سینمای ایران دفاع کرده باشم
    گفتم میشه فیلم ساخت و به فرهنگها و عقاید توهین نکرد.

همین الان شما خودت داری مثل همونها به مردمت توهین میکنی.سلیقه اکثریت مردم ایران اخراجی هاست
    سلیقه مردم جهان هم آواتار و تایتانیک و دارک نایت
    اگر من از فیلمی خوشم نیاد چه حقی دارم که به دیگران توهین کنم؟
    دقیقا نگاه آمریکایی به مسائل رو دارید ارائه می دید.چون از اسلام یا مسحیت خوشش نمیاد به خودش حق میده هر طوری دلش خواست بهش حمله کنه (حالا مباحث سیاسی پشت پرده سینما بماند که بخث طولانی دارد)
    Last edited by farzad02; 23-08-2010 at 20:55.

14. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید دوست عزیز من فقط می تونم برای شما تاسف بخورم که از توهین دفاع هم می کنید.همونطوری که گفتم نه اینها صاحب مسیحیت هستند که حق داشته باشن باهاش هر کاری بکنن نه صاحب اسلام
    نه تمدن ایران متعلق به ایناست نه هر فرهنگ و تمدن دیگه . پس هیچ نوع حقی ندارن به هیچ عنوانی توهین کنن
    حالا شما تا فردا صبح هم استدلال برای امر غلط بیاری به خودت مربوطه

این چه تعارضی با حرف من داشت؟ مگه من گفتم تکنولوژی غرب بده یا جلوه های ویژه مشکل دارن
    من گفتم نوع دید و نگاه استعماری باعث میشه در سینمای آمریکا به کرات به ادیان و تمدنها و فرهنگها توهین بشه و در سایر سینماهای مطرح نه.تکنولوژی اینوسط گناهی نداشته و نداره

حرفاتون در نوع خودش جالبه.اما من هر چقدر پست خودم رو خوندم جایی ندیدم از سینمای ایران دفاع کرده باشم
    گفتم میشه فیلم ساخت و به فرهنگها و عقاید توهین نکرد.

همین الان شما خودت داری مثل همونها به مردمت توهین میکنی.سلیقه اکثریت مردم ایران اخراجی هاست
    سلیقه مردم جهان هم آواتار و تایتانیک و دارک نایت
    اگر من از فیلمی خوشم نیاد چه حقی دارم که به دیگران توهین کنم؟
    دقیقا نگاه آمریکایی به مسائل رو دارید ارائه می دید.چون از اسلام یا مسحیت خوشش نمیاد به خودش حق میده هر طوری دلش خواست بهش حمله کنه (حالا مباحث سیاسی پشت پرده سینما بماند که بخث طولانی دارد)
    به هيچ وجه از توهين دفاع نكردم دوست عزيز . فقط گفتم فرهنگ اعتراض كردن رو بايد بلد باشيم و افراطي عمل

نكنيم گاهي اوقات دامن زدن بيش از حد به اين انتقادات خودش عاملي ميشه براي جلوه دادن بيشتر اين توهين ها !

من نه به فيلم سياسي علاقه اي دارم و نه دوست دارم ساخته شه ! فكر هم نكنم توي پستهاي قبليم حرفي مبني

بر علاقه زده باشم كه شما همينجور گازشو گرفتي رفيق !

اينو درك كنيد لطفا ! در ضمن اينم بدونيد اخراجي ها سليقه ي اكثريت ما نيست ! ما فيلمهاي سطح پايين مثل

اخراجيها را نميخوايم ! مردم ميرن اخراجيها را مي بينن يه ذره بخندن و بدبختي هاشون فراموششون شه چون مجبورن

براي خودشون بهونه اي به وجود بيارن بخندن و از اين بدبختي هاي زندگي دور باشن . ميتونيد از كساني كه اخراجيها

رو ديدن بپرسيد كه اين فيلم ارزش هنري داشت يا نه ؟ جوابشو از اونا بگيريد و به اشتباه خودتون پي خواهيد برد .

متاسفم براي شما كه اخراجيها رو سليقه ي مردم ميدونيد ! لطفا سطح تفكرتونو هيچوقت با مردم نسنجيد !

نگاه امريكايي ?!!! اين امريكا رو كرديد براي خودتون شيطان كه فقط لعن و نفرينش كنيد !بدون اينكه استدلال ديگران

براتون اهميت داشته باشه ! خلاف ميلتون حرف زدن شده امريكايي حرف زدن ! اين چندمين باريه كه تاسف خوردم !

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

سلام
    مجموعه جالبي ميتونه باشه.يه قسمتشو ديدم خوب بود
    الان اكثر فيلم هاي هاليوود(اون دسته فيلم هايي كه حرفي واسه گفتن دارن) دارن بيشتر ترويج كابالا و فراماسونري_كه چند وقتيه كه هم كاسه شدن_ رو ميكنن.وحشتناك نشانه ها و كدهاي فرقه هاشونو ميشه ديد.يه چند وقتيه كه دارم درباره اين نشانه ها تحقيق ميكنم تنها ميتونم بگم كپ كردم

17. 2 کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به هيچ وجه از توهين دفاع نكردم دوست عزيز . فقط گفتم فرهنگ اعتراض كردن رو بايد بلد باشيم و افراطي عمل

نكنيم گاهي اوقات دامن زدن بيش از حد به اين انتقادات خودش عاملي ميشه براي جلوه دادن بيشتر اين توهين ها !

من نه به فيلم سياسي علاقه اي دارم و نه دوست دارم ساخته شه ! فكر هم نكنم توي پستهاي قبليم حرفي مبني

بر علاقه زده باشم كه شما همينجور گازشو گرفتي رفيق !

اينو درك كنيد لطفا ! در ضمن اينم بدونيد اخراجي ها سليقه ي اكثريت ما نيست ! ما فيلمهاي سطح پايين مثل

اخراجيها را نميخوايم ! مردم ميرن اخراجيها را مي بينن يه ذره بخندن و بدبختي هاشون فراموششون شه چون مجبورن

براي خودشون بهونه اي به وجود بيارن بخندن و از اين بدبختي هاي زندگي دور باشن . ميتونيد از كساني كه اخراجيها

رو ديدن بپرسيد كه اين فيلم ارزش هنري داشت يا نه ؟ جوابشو از اونا بگيريد و به اشتباه خودتون پي خواهيد برد .

متاسفم براي شما كه اخراجيها رو سليقه ي مردم ميدونيد ! لطفا سطح تفكرتونو هيچوقت با مردم نسنجيد !

نگاه امريكايي ?!!! اين امريكا رو كرديد براي خودتون شيطان كه فقط لعن و نفرينش كنيد !بدون اينكه استدلال ديگران

براتون اهميت داشته باشه ! خلاف ميلتون حرف زدن شده امريكايي حرف زدن ! اين چندمين باريه كه تاسف خوردم !
    شما باز همون حرفاتون رو زدید با تغییر لحن.من هم جواب رو دادم.در این مورد قضاوت رو به خواننده می سپاریم.
    اما در مورد اینکه فیلم مورد علاقه مردم چیه. شما می تونی هر تحلیلی ارائه بدی.فلان فیلم رو برای خنده دیدن.فلان فیلم رو به خاطر تبلیغات دروغ دیدن
    این تحلیل شماست و بدرد خودتون میخوره.
    بر عکس شما من اصلا نه حرفی از نظر خودم زدم که این فیلم خوبه یا نه . نه اینکه تحلیلی راجع به استقبال مردم کردم
    وقتی فروش بالا بوده پس مردم خواستن و رفتن دیدن.حالا شما ناراحتی که سلیقه مردم ما اینه دیگه مشکل شماست.من خودم همیشه دنبال حقیقت بوده و هستم.هر چقدر هم حقیقت تلخ باشه می پذیرم و برای خودم و دیگران توجیح و استدلال نمیارم

به هر حال شما و یک عده خاص تو اینترنت همیشه دنبال این هستید که بگید فلان چیز نظر مردمه.وقتی هم نتایج واقعی خلاف نظرتون میشه سریع اصل مطلب رو سیاه نشون می دید به جای اینکه به اشتباهتون اعتراف کنید.حالا این قصه سر دراز دارد

توضیح کوتاه: شما اصلا حرفای من رو از اول بحث خوندید؟ اگر خونده بودید متوجه شده بودید من درباره کدام نگاه صحبت کردم و اصلا کاری به کل تفکرات در آمریکا نداشتم(درست نخونده موضع نگیرید)
    Last edited by farzad02; 24-08-2010 at 00:42.

19. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •