منم بهت گفتم دوست عزیز من خودم دارم از gts 250 1gb استفاده میکنم...کاملا هم ازش راضیم و همه بازی هارم دارم ultra بازی میکنم...دیگه چی میخوای؟؟؟ دماش هم بسیار مناسبه فقط به نظرم فنش نویزش یکم زیاده تو گیم!
منم بهت گفتم دوست عزیز من خودم دارم از gts 250 1gb استفاده میکنم...کاملا هم ازش راضیم و همه بازی هارم دارم ultra بازی میکنم...دیگه چی میخوای؟؟؟ دماش هم بسیار مناسبه فقط به نظرم فنش نویزش یکم زیاده تو گیم!
ممنون رفیق ... همین خوبه ... حالا شما چند گرفتی ؟ تهرانی یا شهرستان ... ؟ مثلا تو شهرستان چند میفته برام ؟ و ایا قیمتش تا بعد از تابستون بیشتر میشه یا کمتر و یا فرقی نمیکنه ....؟
راستی اگه دوستان فکر میکنند دارم میرم تو چاه و 5750 بهتره ... اگه میشه منو توجیح کنید . که چرا بهتره ؟
من ۴ ماه پیش تو شهرستان خریدم ۱۷۰ تومن.برند palit.والا کمتر که فک نکنم زیاد بشه...یه برتری که 5750 به این کارت داره اینکه از directx 11 پشتیبانی میکنه...دور از تعصب من اگه جای شما بودم و الان میخواستم گرافیک بخرم 5750 رو میگرفتم.![]()
5750 بگیر جای اور کلاک زیادی داره
وای گیج شدم ...
خوب 5750 میگیرم ... چنده ؟
دوست من 5750 بگیر پشیمون نمیشی
تو تهران هم قیمتش حدود 160 تومن هست!
بله 5750 مناسبترین گزینه هستش...موفق باشی
خوب من که گفتم حد اکثر 150 رفیق ... اینو که بخوام اینجا بگیرم 180 اونورا واسم اب میخوره ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)