با مقاومتیا سخت میشه کارکرد؟
با توجه به مزیتایی که بچه ها از استار گفتن میشه از خازنی بودن کوربی چشم پوشی کنم و استار بگیرم؟ میدونید که راحت کار کردن با گوشی اصل خیلی مهمیه![]()
تاچ استار هم واقعا خوبه و مشکلی پیش نمیاره......صفحه کربی چون کوچیکه و قلمش هم فراگیر نیست کار باهاش سخت تر هست......
در کل استار بهتره........
من تجربه شخصی خودم رو میگم ! تاچ استار خیلی بهتره کوربیه ! باور نداری امتحان کن !
حداقل تاچ استار با دست مرد ها سازگار تره ! به راحتی می تونی با ناخن لمس کنی اما کوربی باید با انگشت لمس کنی و چون صفحه نمایش کوچیکه به مشکل بر می خوری
در کل من با استار خیلی حال می کنم ! همه جیزش خیلی خوبه ! کیفیت پخش موسیقی ، دوربین و...... نسبت به قیمتش البته !
در ضمن مدل استار وای فای دار و TV دار هم هست ! اونا دیگه خیلی بهتره![]()
ولی اونجوری که من تو عکسا دیدم با اینکه کربی 2 اینچ کمتره ولی صفحش بزگتر نشون میده.عکسشو میذارم
![]()
میشه یه عکس گرفته شده با دوربینشو واسم بذارین؟
صفحه نمایشش که 2.8 اینچه........ولی برای خازنی کوچیکه.......biostar عزیز هم دلیلش را گفتن.....
کربی برتری خاصی نسبت به استار نداره......و تاچ استار هم یکی از بهترین مقاومتی هاست......![]()
تو GsmArena هست ! اما چون شما خواستی:
چطور میشه 2.8 از 3 بزرگتر باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رزولیشن تصویر استار هم خوب بالاتر هست.
بزرگتر به چشم میاد نه بزرگتره. چون کوربی صفحه اش نرماله وایده بزگتر نشون میده. تپله
درسته صفحه نمایشش کوچیکتره ولی بزرگتر به چشم میاد.تو سایتا گفته شده که کوربی بعداز استار اومده و خصوصییتاش ترمیم یافته ی استار هست.راستی چطوری میشه عکسای گرفته شده با گوشیا رو تو سایت جی اس ام ارنا دید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)