تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: Vivaz pro یا Wave ؟؟؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

گارانتی اصلی گوشی های سامسونگ هم ماکروتل هستش
    ماکروتل تقلبیه
    پارس مایکروتل گارنتی اصلی هست

2. این کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من بجز اینجا تو موبایلستان هم شنیدم چند نفر از کسانی که ویو
    خریده بودن گوشی شون دچار مشکل سخت افزاری شده بود
    اگه ویو خریدی با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل ) بخر

داره خودمونی میشه shahrokh haji kavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از همتون

من اول کلی تحقیق کردم دیدم ویواز خیلی گوشیه خوبیه نسبت به قیمتش. از نظر ظاهریم از ویو بهتره ولی وقتی در مورد ویو تحقیق کردم دیدم یه سرو گردن از ویوار پرو بالاتره
    من آخر هفته میرم برای خرید
    لطف کنید بیشتر راهنماییم کنید که دودل نباشم

هر مشکلی دارن بدون تعصب بگین

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بازيهاي ويو از لحاظ گرافيک واقعا محشرن. فقط يه چيزي: تعدادشون خيلي کمه!

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

بازيهاي ويو از لحاظ گرافيک واقعا محشرن. فقط يه چيزي: تعدادشون خيلي کمه!
    سیمبین از این بازیا شاید 5 6 تا داشته باشه

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سیمبین از این بازیا شاید 5 6 تا داشته باشه
    سیمبین بازی با گرافیک محشر داره؟؟؟؟؟
    یا شما شات های ویو را ندیدین یا من خیلی وقته از سسیمبین خبر ندارم
    میشه لینک شات های بازی ها با گرافیک محشره سیمبینا بدید من از جهل مرکب در بیام
    ممنون

داره خودمونی میشه shahrokh haji kavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها خواهشا" از بحث خارج نشین

مزایا و معایب این دو گوشی لطفا"

Last edited by shahrokh haji kavan; 24-08-2010 at 13:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آخه اينهم به نظر من جزو معايب سيستم عامل بادا هست. عيب کوچيکي هم نيست. ولي خب البته همون چندتا بازي واقعا کيفيتشون خيلي بهتر از سيمبيانه.

جدا از اين، صفحه نمايش ويو سوپر AMOLED ولي مال ويواز پرو TFT معموليه. فقط هم تو کيفيت فرقشون نيست، زير نور آفتاب واقعا اگه بشه چيزي غير از TFT داشت خيلي بهتره. ضمن اينکه رزولوشن ويو هم تقريبا دوبرابر ويواز پروه. ضمن اينکه ويو تکنولوژي لمسي خازني داره ولي ويواز نه. فرقش بين لمس کردن و فشار دادنه که خب نميشه نديدش.

درمورد دوربين هم، فيلمبرداري ويو رزولوشن بالاتري داره. علاوه بر اون، کيفيتش خيلي خيلي بهتره. (يه نگاهي تو سايتهاي بررسي مثل Phone Arena و GSM Arena بندازيد، متوجه منظورم ميشيد.)

بلوتوث 3 و CPU بالاتر هم برتريهاي ديگه ويون.

درمورد سيستم عامل هم راستش ويو يه سيستم عاملي داره، که دوماهه اومده. کلي هم بودجه گذاشته براي گسترشش. حال اونکه سيمبيان دو سالي ميشه که اومده، و نوکيا هم که صاحبشه ديگه داره ميره سراغ سيستمهاي عاملي چون MeeGo و سيمبيان 3. باداي ويو هم خيلي کاربرپسند (User-friendly)تر از سيمبيانه.

با همه اين اوصاف اگر من جاي شما بودم (که هستم) ويو رو ميگرفتم (که ميخوام بگيرم اگر خدا بخواد!!).

تندرست باشيد.

10. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

آخه اينهم به نظر من جزو معايب سيستم عامل بادا هست. عيب کوچيکي هم نيست. ولي خب البته همون چندتا بازي واقعا کيفيتشون خيلي بهتر از سيمبيانه.

جدا از اين، صفحه نمايش ويو سوپر AMOLED ولي مال ويواز پرو TFT معموليه. فقط هم تو کيفيت فرقشون نيست، زير نور آفتاب واقعا اگه بشه چيزي غير از TFT داشت خيلي بهتره. ضمن اينکه رزولوشن ويو هم تقريبا دوبرابر ويواز پروه. ضمن اينکه ويو تکنولوژي لمسي خازني داره ولي ويواز نه. فرقش بين لمس کردن و فشار دادنه که خب نميشه نديدش.

درمورد دوربين هم، فيلمبرداري ويو رزولوشن بالاتري داره. علاوه بر اون، کيفيتش خيلي خيلي بهتره. (يه نگاهي تو سايتهاي بررسي مثل Phone Arena و GSM Arena بندازيد، متوجه منظورم ميشيد.)

بلوتوث 3 و CPU بالاتر هم برتريهاي ديگه ويون.

درمورد سيستم عامل هم راستش ويو يه سيستم عاملي داره، که دوماهه اومده. کلي هم بودجه گذاشته براي گسترشش. حال اونکه سيمبيان دو سالي ميشه که اومده، و نوکيا هم که صاحبشه ديگه داره ميره سراغ سيستمهاي عاملي چون MeeGo و سيمبيان 3. باداي ويو هم خيلي کاربرپسند (User-friendly)تر از سيمبيانه.

با همه اين اوصاف اگر من جاي شما بودم (که هستم) ويو رو ميگرفتم (که ميخوام بگيرم اگر خدا بخواد!!).

تندرست باشيد.

در مورد بلوتوث 3 بهتره بدونید که فقط با گوشی های انگشت شماری که 3 دارند میشه استفاده کرد که بخاطر بوجود آمدن ورژن 4 تکنولوژِی بی فایده ای هستش

Display TFT اگر در هر موردی از AMOLED عقب تر باشه تو نور خورشید خیلی برتر هستش و قابل مقایسه نیست

سيمبيان بالای 10 سال قدمت داره ...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در مورد بلوتوث 3 بهتره بدونید که فقط با گوشی های انگشت شماری که 3 دارند میشه استفاده کرد که بخاطر بوجود آمدن ورژن 4 تکنولوژِی بی فایده ای هستش

Display TFT اگر در هر موردی از AMOLED عقب تر باشه تو نور خورشید خیلی برتر هستش و قابل مقایسه نیست

سيمبيان بالای 10 سال قدمت داره ...
    من موافقم نيستم که قدمت دليل برتري يک سيستم عامل باشه. مثلا سيمبيان UIQ3 هم بخشي از اين ده سال قدمته. ولي اصلا بدرد نميخوره. حتي آندرويد و iOS هم قدمت سيمبيانو ندارن ولي از خيلي جهات ازش بهترن.

درمورد صفحه نمايش هم راستش چيزي که گفتمو تو مجلات کامپيوتر و سايتهاي بررسي خونده بودم.

و در آخر هم درباره بلوتوث 3 بايد بگم اگر براساس اين تفکر بود اصلا کسي نبايد سراغ بلوتوث 2 ميرفت، چون گوشي براش کم بود!! اگر قرار بود بخاطر تکنولوژي جديدتر کسي سراغش نره، همين تعداد کم گوشي هم بلوتوث 3 نميداشتند.

با آرزوي شادماني و موفقيت شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •